Rovaniemellä kyläreissulla ollut 44-vuotias oululainen Tomi Kastell edelleen kateissa – Poliisi julkisti Kuvan kadonneesta

Rovaniemellä kyläreissulla ollut 44-vuotias oululainen mies katosi torstaina 3.8. alkuillasta klo 17 – 18 aikaan Ylikylästä ja on edelleen kateissa. Katoamisesta on nyt 1 ½ vuorokautta joten on hyvin todennäköistä, että henkilöllä on jo tarvetta ruualle ja lämmölle. Asunnolta poistunut Tomi Kastell oli lähtiessään pukeutunut mustaan huppariin (on voinut riisua sen) ja shortseihin, kengistä ei ole tietoa. Tomilla on ruskeat hiukset ja hän on 177 cm pitkä, vartaloltaan normaali/urheilullinen.

Liitteenä on kuva Tomista kevättalvelta, kuvasta poiketen hänellä on tällä hetkellä pidemmät hiukset. Hänellä on lähtiessään ollut kuvan mukaiset silmälasit, mutta voi liikkua myös ilman laseja.

Kadonnut Tomi Kastell

Etsittävä ei ole vaarallinen eikä väkivaltainen, mutta välttää löytymistään.

Kaikki mahdolliset vihjeet ja havainnot kadonneesta pyydetään ilmoittamaan hätäkeskukseen 112.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.