Rishon Lezion: Netanyahu voidaan asettaa syytteeseen korruptioepäilyistä

Israelilainen tuomioistuin totesi torstaina (03.08.), että maan pitkäaikainen pääministeri Benjamin Netanyahu saattaa joutua syytteeseen kahdesta epäillystä korruptiotapauksesta. Tuomariston mukaan poliisitutkinta saattaa tuoda esiin todisteita ”epäilystä lahjonnasta, petoksesta ja luottamuksen rikkomisesta”.


Netanyahu ei ole Israelin ensimmäinen eturivin poliitikko, jonka tekemiset ovat päätyneet rikostutkintaan: Entinen pääministeri Ehud Olmert tuomittiin lahjuksen vastaanottamisesta ja luottamuksen rikkomisesta vuonna 2014, ja Ariel Sharoniin kohdistui hänen toimikautensa aikana lahjontaa ja kampanjoiden rahoituksen laittomuuksia koskevia epäilyjä.

Yle kertoi 09.04.2017, että yhteyksistään pääministeri Netanyahuun Israelin poliisin kuulema suomalais-israelilainen liikemies Chaim ”Poju” Zabludowicz ei ole syytteessä po. prosessin tiimoilta.

Asiasta kertoi tänään Middle East Monitor.

MTV 15.06.2017. Reuters 03.08.2017.

2 thoughts on “Rishon Lezion: Netanyahu voidaan asettaa syytteeseen korruptioepäilyistä

 • 5.8.2017 at 17:46
  Permalink

  Mutta juutalaiset ovat kaiken syytösten ulkopuolella. Tässä tapauksessa israelilainen tuomioistuin hirmustui, koska lahjuksen ottaminen toiselta juutalaiselta on rikosoikeudellinen asia.
  Yleensäkin Lännen medioissa kerrotaan hyvin vähän itse Israelissa uutisoitujen ”kuprujen” tiimoilta, jos kysyyssä on väärinkäytökset tai terrorismi kytkökset esim. ISIS:ksen tai Al Quidan kanssa, joka itse Luvatun maan puollustusministeri kertoo uutissa. Kyse on äärimmäisestä antiseminismin pelosta, sekä vasemmiston ja sen ”edistyksellisiä” aatteita lähellä olevien juutalaisjärjestöjen painostusryhmä kussakin Euroopan maassa ja puhumattakaan Yhdysvaltain sisäpolitiikassa sekä ilmapiirissä, jossa paranoidisti haahuillaan iänikuisen ”rasismin” ja antiseminismin puuropadan ympärillä.
  Mm. v. 1983 Francois Mitterrandin (1916-1996) ollessa presidentinä juutalaiset järjestöt yhdessä vasemmiston ja kommunistien kanssa ajoivat Ranskaan lain, jossa kaikki Israelin arvosteleminen koski se sitten mitä tahansa laitettiin antiseminismin piikkiin. Tuon aikainen oikeuslaitos ja muut poliittiset puolueet vierastivat ja vastustivat tätä lakia ja sitä tuomioistuimet alussa sovelsivat hyvin vähän ja vastentahtoisesti. Mutta kuten kaikessa muussakin elämässä olevan ilmiön mukaisesti kun ”alkukankeus” oli voitettu lätkittiin tuolla lailla surutta kuin haulikolla sinne päin, jossa vähänkin haisi siltä, että juutalaiset saivat nokkosihottumaa härkkänahkaisuutensa takia.
  Länsi on puettu pakkopaitaan tai ainakin laitettu nyrkkeilykehään kädet sidottuna selän taakse. Viimeisin hyvä esimerkki oli monimiljardööri Geoge Soroksen eli tämän Euroopan ja Yhdysvaltain kansanvaihdon pääarkkitehdin ja rahoittajan arvostelun leimaamisen antiseminismiksi. Mutta kas kummaa Israel teki wanhan hatun syömisen mahdollistavan teon, eli ilmoitti ettei Soroksen arvostelu ole antiseminismiä. Kiitos. Nyt uskaltaa sanoa mitä ajattelee pelkäämättä jotain sellaista johon meidät on 70-vuotta opetettu äidinmaidonvastikkeeseen sekoitettuna.

  Reply
 • 5.8.2017 at 23:21
  Permalink

  juurikin näin juha!!! juurikin näin mutta monen on täysin mahdoton ymmärtää juutalaisten valta jenkeissä ja euroopassa! kuinka valheilla ovat sen saaneet!!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.