173 itsemurhapommittajaa uhkaa Eurooppaa? ISIS:n salainen lista löydetty

Terroristijärjestö ISIS:n jälkeensä jättämiä papereita tutkittaessa on paljastunut 173:n nimen lista Euroopassa tapahtuviin terroritekoihin valmistautuvista jihadisteista. Useat heistä ovat syntyperäisiä eurooppalaisia.

Irakin tiedustelupalvelu löysi nimiluettelon ja suunnitelmia terroriteoista Mosulista, jihadistien peräännyttyä kiireellä kaupungista. USA:n viranomaiset ja mm. Interpol ovat tutkineet aineistoa ja pitävät sitä vakavastiotettavana.


Toukokuussa luettelo jaettiin Euroopan poliisivoimille – varotoimena, jos miehet ovat jo matkalla Eurooppaan. Ainakin kuusi listassa mainituista terroristeista on syntyperältään eurooppalaisia. Listassa numerolla 70 oleva henkilö on ilmeisesti saksalainen:

 • Sami J.,
 • taistelijanimi ”Abu al-Almani ASSID”,
 • 27 vuotias,
 • viimeisin tunnettu osoite: Nordrhein-Westfalen, Solingen.

Sami J. oli Saksassa johtajana  salafistiryhmässä  Millatu Ibrahim:ssa . Hänen otaksutaan hallinnoineen  ryhmän rahaliikennettä. Syksyllä 2012 hän matkusti Egyptiin , sitten Libyaan ja myöhemmin Turkin kautta Syyriaan liittäkseen ”islamilaiseen kalifaattiin” l. ISIS:iin. Hänen vaimonsa ja lapsensa seurasivat häntä Syyriaan.

Die Welt.

7 thoughts on “173 itsemurhapommittajaa uhkaa Eurooppaa? ISIS:n salainen lista löydetty

 • 3.8.2017 at 16:54
  Permalink

  Ei muuta kuin heti tänne Suomeen kaikki 173 kpl. Meidän Spr:än siiderivalaat ja sosiaaliviraston suvakki huorat antaa hiekkaneekeriterroristeille vierihoitoa imemällä mokkamunaa ja antamalla diskorahaa seinästä.

  Reply
  • 4.8.2017 at 09:01
   Permalink

   Täyttä asiaa ilman täytesanoja

   Reply
  • 4.8.2017 at 19:45
   Permalink

   Toivottavasti Suomen ulkominestiriö on ajan tajan tasalla, Ehkä Suomen hallitus haluaa Kiky loikkaa vai mitä?

   Reply
 • 3.8.2017 at 18:52
  Permalink

  Odottavat sopivaa ajankohtaa. Vielä veri virtaa europassa valtoimenaan näiden toimesta. Päättäjät ovat shokissa jo valmiiksi ja valmiiksi kirjoiteut lausunnot ”pöytälaatikoissa” Merkel määrää tahdin Euroopassa ja matuvörylle ei näy loppua. Seurauksena kunnon konflikti, mutta miksi.

  Reply
 • 4.8.2017 at 09:53
  Permalink

  Onkohan meidän pääministeri elpyny niistä edellisistä shokeista mitä tässä on parin vuoden aikanaikana ollu…?

  Reply
 • 4.8.2017 at 11:08
  Permalink

  Noo, ei kun polvilleen oransseissa haalareissa ja heidän tapojensa mukaisesti poltetaan elävältä. Sitten video levitetään ISIS-taistelijoille ja katsotaan miten porukka reagoi. Toinen mahdollinen tapa olisi teloittaa ja pitää hautaamatta pari viikkoa. Silloin ei muslimi pääsisi taivaaseen.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.