Maanlaajuinen Poliisin päivä lauantaina 26.8.2017 – erityisteemana nettipetokset

Poliisin päivän tapahtumia järjestetään lauantaina 26.8.2017 kaikkien poliisilaitosten alueella. Tapahtumia on yhteensä 20. Tänä vuonna päivän erityisteemaksi on valittu nettipetokset.

– Olemme tiedottaneet ja kampanjoineet nettipetoksista aktiivisesti ja nyt haluamme nostaa asian esille myös Poliisin päivänä, poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen toteaa.

– Nettipetosrikollisuutta voidaan parhaiten estää ennakolta ja silloin avainasemassa ovat nettiostajat itse. Suomessa tehdyt nettipetokset saadaan tutkinnassa pääosin selvitettyä, mutta rahoja rikollisilta saadaan harvoin takaisin, Kolehmainen muistuttaa.

– Keskustelemme luonnollisesti Poliisin päivässä kaikista kansalaisia askarruttavista asioista. Esimerkiksi liikenne ja katuturvallisuus, varsinkin omalla asuinalueella, ovat aina tärkeitä puheenaiheita, Kolehmainen sanoo.

Poliisin päivän tavoitteena on edistää poliisin paikallista, kasvollista näkymistä ja vuorovaikutusta kansalaisten kanssa. Tapahtumissa on hyvä tilaisuus kysyä suoraan poliisilta. Lupa-asiantuntijat ovat paikalla vastaamassa sähköisiä palveluita koskeviin kysymyksiin, esillä on poliisin ajokalustoa ja jaossa on ilmapalloja ja heijastimia.

Sivulta www.poliisinpäivä.fi löytyy tarkempaa tietoa paikallisten tapahtumien aikataulusta ja sisällöstä.

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen osallistuu Poliisin päivään Oulussa.

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “Maanlaajuinen Poliisin päivä lauantaina 26.8.2017 – erityisteemana nettipetokset

 • 3.8.2017 at 17:05
  Permalink

  ”Katuturvallisuus”??? Haistakoon polpo pitkän paskan.

  Reply
 • 3.8.2017 at 18:43
  Permalink

  Juhlitaan polpoa! Kuka vitun idiootti näitä oikein keksii?

  Reply
 • 3.8.2017 at 19:01
  Permalink

  Kampanja totuuden etsijöitä kohtaan saa uusia ulottuvuuksia ja totuus yritetään vaientaa. Kierrokset nousee.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.