Saksa: 75% pakolaisista pitkäaikaistyöttömyyteen

Saksassa oleskelevista syyrialaisiksi ilmoittautuvista pakolaisista vain 45% on päästötodistus ja 23% lukion päästötodistus. Pakolaisten työllisyysaste on 17%.

Maahanmuuton, pakolaisten ja kotouttamisen komissaari Aydan Özoğuz sanoi Financial Timesille, että vain neljännes uussaksalaisista tulee pääsemään työmarkkinoille seuraavan 5 vuoden aikana ja ”monet muut tulevat tarvitsemaan 10 vuotta”.

Kolme neljäsosaa Saksaan saapuneista pakolaisista tulee olemaan pitkäaikaistyöttömiä ja sosiaaliturvan varassa vuosikausia.

Asiasta kirjoitti The Express: Refugee reality: Germany admits 75% face long-term unemployment and life on benefits2 thoughts on “Saksa: 75% pakolaisista pitkäaikaistyöttömyyteen

 • 24.6.2017 at 19:15
  Permalink

  Todellinen työllistyminen lienee 1-2% luokkaa. Tempputyöllistäminen sosiaaalitoimen hommiin, joissa hoidetaan toisten maahanmuuttajien asioita (tulkki, maahanmuuttokoordinaattori, asumistulkki, asumisavustaja jne.) ei ole oikeaa työllistymistä, vaan lisää yhteiskunnan kustannuksia.

  Reply
 • 24.6.2017 at 21:44
  Permalink

  Satavarmoja elättejä kehdosta hautaan ensimmäisestä mutiaisesta lähtien aina niin kauan kuin maailma pystyssä pysyy.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.