Simon Elo tunnustaa pettäneensä raskaana olevaa vaimoaan kokoomusnuoren kanssa

Kansanedustaja Simon Elolla, 30, on ollut salarakas kokoomuksessa. Simonin ja kokoomusaktiivin salasuhde tuli järkytyksenä hänen vaimolleen. Simon Elo on yksi niistä kansanedustajista, jotka loikkasivat Perussuomalaisista ja perustivat uuden Uusi vaihtoehto -nimisen eduskuntaryhmän.

Uusi vaihtoehto -eduskuntaryhmän puheenjohtajaksi valittu Elo on Seiskan saamien tietojen mukaan aloittanut salasuhteen muutama vuosi sitten. Suhde on käynyt kuumana ainakin vielä pari vuotta sitten Elon Mia-vaimon odottaessa perheen esikoispoikaa.

Simon Elon salarakas on Kokoomusnuorten järjestöaktiivi. Seiskan lähteiden mukaan parin salasuhde oli julkinen salaisuus molempien puolueiden nuorissa, ja siitä on yritetty vaieta näihin päiviin asti.

Seiskalle Simon Elo myönsi salasuhteen.

– Siitä on useita vuosia aikaa, kun meillä oli lyhyt suhde. Pitää paikkansa, Elo vahvistaa.

Kysyttäessa Elolta, että onko totta, että suhde jatkui myös silloin, kun hänen vaimonsa oli pari vuotta sitten raskaana, Elo vastaa:

– Silloin muun muassa, kyllä pitää paikkansa.

– Olemme vaimoni kanssa käsitelleet asiaa. Virhe yksityiselämässäni on minun. Kadun ja kannan virheestä vastuun. Parisuhdeterapia on meille tärkeäksi tueksi. Jatkamme yhdessä eteenpäin, kirjoitti Simon Elo myöhemmin Seiskalle lähettämässään sähköpostissa.

Asiasta uutisoi Seiska.

7 thoughts on “Simon Elo tunnustaa pettäneensä raskaana olevaa vaimoaan kokoomusnuoren kanssa

  • 21.6.2017 at 16:03
    Permalink

    Ihminen joka pettää kerran, pettää toisenkin kerran. Siitä mm. loikkaus todisteena. Ja nyt kolmatta odotellessa.

    Reply
  • 21.6.2017 at 16:26
    Permalink

    Sattuuhan sitä, liha on heikko.
    Elo on pyrkyri, tuskin ollut oikeissa töissä ikinä. Uusi Zyskowitz?

    Reply
  • 21.6.2017 at 16:50
    Permalink

    Näin naishenkilönä täytyy ihmetellä, mitä joku oikeasti Simon Elossa näkee? Rotan näköinen ja epärehellinen liukas luikku. Itse en koskisi tikullakaan, mutta kaipa politiikassa tämä naiminenkin on jotenkin moraalisesti toisella tasolla. Tai sitten juhlivat ja bilettävät jossain aineissa, ettei niin väliä, miltä kaveri aamulla näyttää.

    Reply
  • 21.6.2017 at 17:54
    Permalink

    Ija Janiskinin ”valhe media” kertoi tuon viikko sitten tuoreeltaan oikein kuvan kanssa, jossa tämä kokoomuksen vaalea kaunotar hymyili kauniisti ja katsoi sinisillä silmillään suoraan rehellisesti silmiin.
    En nyt mainosta, mutta olkoon tämä esimerkkinä siitä, millainen roisto tämä Janiskin on, jota koko Suomen valtio jahtaa aivan kuin mies olisi massamurhaaja tai sotarikollinen, joita muuten Suomi on nyt täynnänsä ja se ei tee yhtään kipeää.
    Mitä tulee tähän ”elohiireen”, niin raskaana olevan vaimon pettäminen tietysti kuuluu syntisen kristityn uskovaisetn peruselementteihin, jonka Jumala kenties anteeksi antaa. Vaimosta en tiedä mennä vakuuttumaan. Mutta yksi akka häviää Jumalalle 6-0.
    Elo on poliitikko vailla vertaa, joka sopiikin nykyiseen virkahetto -hallitukseen kuin nyrkki silmään.

    Reply
  • 21.6.2017 at 18:11
    Permalink

    Näin naishenkilönä täytyy ihmetellä, mitä joku oikeasti Simon Elossa näkee? Rotan näköinen ja epärehellinen liukas luikku.
    Näkisitpä sen toisen osapuolen.

    Reply
  • 21.6.2017 at 19:39
    Permalink

    Poliittinen broileri. Tuuliviiri. Saikohan säälistä pesää?

    Reply
  • 22.6.2017 at 02:18
    Permalink

    Elon tie on raskas -vie harhaan. Tätä vesseliä on seurattava 24/7/12/365 sillä kaiken nyt nähdyn lisäksi petturilla on vahvat juutalaiskytkökset -ERITTÄIN HAITALLISTA SUOMEN TULEVAISUUTTA AJATELLEN.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.