Marjaana Toiviainen: Suomi on historiallisen huonossa jamassa turvapaikkapoliittisesti

Tunnollisesti turvapaikanhakijoiden oikeuksia puolustava pastori Marjaana Toiviainen on nyt kuuluttamassa facebookissa vetoomuksen perään. 

Pastori Marjaana Toiviainen on tänään facebookissa kirjoittanut vetoomuksesta, mihin toivoo allekirjoituksia. Toiviainen kirjoitti seuraavasti:

”Suomi on historillisen huonossa jamassa tp-poliittisesti. Vaikka kesällä monia kiinnostaakin moni muu asia, kannattaa ihmisoikeuksien puolustaminen laittaa ihan kärkeen. Tässä vetoomus, jolla yritetään tehdä vääryydestä loppu. ALLEKIRJOITA, rakas ihminen, ellet jo sitä ole tehnyt! Voimaa ja valoa kaikille”

Ja, päivityksen yhteydessä on linkki missä vetoomus on allekirjoitettavissa.

https://www.facebook.com/groups/allekirjoita/?fref=mentions&pnref=story

15 thoughts on “Marjaana Toiviainen: Suomi on historiallisen huonossa jamassa turvapaikkapoliittisesti

  • 18.6.2017 at 00:38
    Permalink

    Haluaako toimitus että joku allekirjoittaa tuollaisen vai miksi linkitätte tuollaisia Toiviasen älyttömykksiä?

    Reply
    • 18.6.2017 at 13:57
      Permalink

      En mä usko. Haluavat vain laittaa todisteeksi, että näin on.

      Reply
  • 18.6.2017 at 00:52
    Permalink

    Onkohan Toiviaisella jotain faktaa väitteensä tueksi vai onko tämä vain tunnepohjainen toteamus, jolla ei ole yhtään mitään vastinetta reaalimaailmassa?

    ”Turvapaikka” on vähintäänkin häilyvä käsite, jos on esim. kotimaassaan tappanut ihmisiä ja sen jälkeen hakee ”turvapaikkaa” länsimaista, kun alkaa maa polttelemaan jalkojen alla.

    Mielestäni YK:n jäsenmaiden pitäisi välittömästi tehdä sopimus, jossa määritellään, että terrorismiin osallistumalla menettää kaikki ne oikeudet, jotka YK:n julistuksessa ihmisoikeuksiksi määritellään. Mielestäni terroristi ei ole humaani (=ihminen) vaan toiminnallaan (villi)eläimen tasolle vajonnut ja eläimelle ei kuulu IHMISoikeudet.

    Reply
  • 18.6.2017 at 01:27
    Permalink

    Olisi kaikille varmaan parempi mitä vähemmän juttuja tästä tytöstä tehdään. Mitä enemmän juttuja kirjoitetaan siitä sen kummallisemmaksi tuon tytön touhu menee.

    Julkisuus ei taida olla tämän naisenkaan etu enää. Sai äänensä ja asiansa kuuluviin ja sen myötä saisi jo riittää.

    Reply
  • 18.6.2017 at 02:19
    Permalink

    Pastori Toiviainen on lukenut liikaa satukirjoja, siksi hänen todellisuudentaju on myös hieman kyseenalaistettavissa.
    Mutta hänen onnekseen nykykaupunkilaiset eivät enää välitä totuudesta, vaan siitä mitä muut ja media ajattelee… sitten on helppo muuttua massaksi, ostaa revityt farkut, sormispinneri ja mennä muiden mukana jyrkänteeltä alas. Ei se satu kun pohja tulee vastaan.

    Nimim. Moriae Encomium

    Reply
  • 18.6.2017 at 04:57
    Permalink

    On varmaa ehdokkaana seuraavissa eduskuntavaaleissa ja voi mennä läpikin on tuollaisellakin omat kannattajansa, on siellä eduskunnassa paljon hulluja, rikollisia, oman eduntavoittelijoita, järkeä siellä ei ole yhtään.

    Reply
  • 18.6.2017 at 06:44
    Permalink

    No eikö se olisi hyvä selvittää, että rikkooko lakia kun ne päästää Suomeen ketä sattuu 😀

    Reply
  • 18.6.2017 at 08:13
    Permalink

    Pikkutyttö on aivan sekaisin päästään ja pää antaa lisää ”potentiaalisia” ideoita nopeammin, kuin tyttelin kuuppa kestää, rukoilkaamme hänen henkisen pelastuksensa puolesta tai jotain..no minä en!.

    Reply
    • 18.6.2017 at 13:58
      Permalink

      Taivaaseen toi joutais ja vaikka heti!

      Reply
  • 18.6.2017 at 08:38
    Permalink

    Onneksi oman seurakunnan pastori toivottaa aina jumalan siunausta eikä voimaa ja valoa kuulostaa joltain new age humpuukilta.

    Reply
  • 18.6.2017 at 10:29
    Permalink

    Miksi Nykysuomi julkaisee sairaan ihmisen houreita?
    Rahastetaanko tässä maassa sairaiden ihmisten kustannuksella?
    Tulee mieleen toinen sairas naisihminen Tukiainen…jota mediassa pyöritettiin pitkään…hänelle naurettiin ja hänen toilailujaan paheksuttiin..kyseessä oli sairaan ihmisen hyväksikäyttö.
    Sairaan ihmisen itsensä kannalta olisi parasta täydellinen sivuuttaminen…huomio vain pahentaa mielenterveysongelmien kanssa painivan ihmisen selviämistä.

    Reply
  • 18.6.2017 at 11:43
    Permalink

    ”Miksi Nykysuomi julkaisee sairaan ihmisen houreita?” Kommentoija Tuija kysyi näin.
    Tietysti pitää julkaista kaikki suvakkien oksennukset ja aivopierut. Kun ne tekee itsensä naurun alaiseksi, niin tieto siitä pitää saada mahdollisimman laajalle julkaistua.
    Ei mulla muuta.

    Reply
    • 19.6.2017 at 00:13
      Permalink

      Juuri näin. Suvakkivajakit ovat tekemisillään saaneet tämän maamme niin surulliseen kuntoon että heitä tullaan iskemään armotta jokaisesta idiotismista joita he tekevät -nämä tapaukset elävät niin ulkona tästä maailmasta että koko porukka voidaan laskea mieleltään järkkyneiksi. M.Toiviainen edustaa keskiverto ”suvaitsevaista”, paljon häntäkin sekavampia tapauksia löytyy mutta he eivät- Jumalan kiitos- pääse näin näkyville kuin tämä hörhö.

      -Jos Toiviaisen elättäminen ei kiinnosta niin eroakirkosta.fi NYT!

      Reply
  • 18.6.2017 at 12:00
    Permalink

    Toiviainen voikin sitten sanoa, että missä ihmisoikeusjulistuksessa tms. lukee, että jokainen joka väittää olevansa turvapaikan tarpeessa on oikeutettu olemaan toisten elätettävänä loppuikänsä? Ja miksi juuri Suomessa on huomattava määrä sellaisia erittäin raskaista sotarikoksista epäiltyjä kansainvälisillä etsintäkuulutuksilla etsittyjä tyyppejä? Ja miksi ne saavat kuljeskella kaupukiemme kaduilla ilman mitään pelkoa mistään kiinni jäämisestä? Ne raskaista rikoksista epäillyt marisevat, että heitä vainotaan, mutta käyttävät taqyyaa eivätkä sano, että se on poliisi joka etsii niitä erittäin vakavista rikoksista. Ja sitten väittävät että niiden henkeä on uhattu, no en ihmettele jos joku erittäin raalla tavalla murhatun omainen vähän uhkailee niitä roistoja. Täällä kehtaavat marista ja valittaa, että juuri heidän ihmisoikeuksia poljetaan ja juuri heidän henkensä pannaan vaaraan palautuksilla, jotka nekin on lähinnä symbolisia. Nyt odotan Marjaana Toiviaisen vastausta siittä, että onko erittäin raskaista sotarikoksista epäillyt, kansainvälisillä etsintäkuulutuksilla haetut tyypit hänen mielestään niitä joiden tulee ehdottomasti saada turvapaikka Suomesta meidän kustantamana? Eikö heidän paikka ole vankilassa tms. eikä vapaalla jalalla nauttimassa ilmaisesta elämästä? Elämästä joihin ei heidän mielestään läheskään kaikilla ole ollut oikeutta? Nauttia oikeuksista joihin heillä ei kaikkien ihmisyyden nimissä voi olla mitään oikeutta, vaan ovat ne menettäneet alkaessaan murhata ihmisiä?

    Reply
  • 18.6.2017 at 12:07
    Permalink

    Ja tämä historiallinen romahdus tapahtui vain kolmen viimevuoden aikana. Sitä ennen maatamme koitettiin siittää ja kansoittaa somaleilla. Mutta musta ei ole käynyt kaupaksi niinkuin oli oletettu. Sen seurauksena kuitenkin raiksuatilatot räjähtivät kasvuun. Ja nyt viimeisten kolmen vuoden aikana raiskaukset ovat räjähtäneet uudelle tasolle.

    Marjaana varmaan muutti pois pääkaupunkiseudulta ettei itse tarvitse kohdata väkipakolla monikulttuurillisuutta. Toisaalta, kaikki kiimaiset voivat käydä Marjaanalla kylässä. Hän todennäköisesti näyttää esimerkkiä ja auttaa puutteessa olevaa.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.