Vasemmistonuoret arvostelevat Anter Yaşaa islamismin vastustamisesta

”Olen huolissani Vasemmistonuorista. He ovat valinneet Hanna-Marilla Zidanin puheenjohtajakseen.
Hanna-Marilla Zidan on avoimesti haukkunut minua Anter ”Rajat Kiinni” Yasaksi, vaikka olen monesti tuominnut Rajat Kiinni liikkeen, ja haluan ajaa ihmisläheisempää politiikkaa. Tämä johtuu siitä että kritisoin Islamia, jonka Hanna-Marilla Zidan tunnustaa uskonnokseen. Hän haluaa leimata kaikki, jopa maahanmuuttajat, jotka kritisoivat Islamia: rasistiksi.

Kirjoitin Hanna-Marilla Zidanin haukkumisesta asiallisen kritiikin. Luettuaan tämän Hanna-Marilla Zidan rupesi laittamaan minulle uhkaavia sähköposteja, missä kiristää minua kunnianloukkaussyytteillä, ja että tulee opettamaan minua tekemään ”asiallista politiikkaa”. Hän vaati minua poistamaan kritiikin, koska tuon esille hänen haukkumisensa, mikä ei tee hyvää poliittiselle uralle.

Ironisinta on että Hanna-Marilla Zidan itse syyllistyy kunnianloukkaukseen haukkumalla minua Anter ”Rajat Kiinni” Yasaksi. En poista, en hiljene, enkä sensuroi. Olen omin silmin nähnyt Helsingin vasemmistonuorten joukkokeskustelu Whatsapp-ryhmän tekstit, jossa minua haukutaan ja vääristellään armottomasti. Tiedän että tämän mauttoman toiminnan takia moni vasemmistonuori on poistunut keskusteluryhmästä.

Mielestäni Vasemmistonuorten toiminta, uusi puheenjohtaja ja retoriikka on erittäin asiatonta. Olen tehnyt Hanna-Marilla Zidanista rikosilmoituksen ja käynyt tästä asiasta poliisin kanssa keskustelua. Olen viemässä Hanna-Marilla Zidanin oikeuteen uhkailusta, poliittisesta vainoamisesta, kunnianloukkauksesta ja yksityiselämän häiritsemisestä. Aion vaatia henkisestä kärsimyksestä korvauksia.

Jos puheenjohtaja leimaa, haukkuu ja vainoaa minua tällä tavalla, miten luulette järjestön suhtautuvan minuun? Minä olen yksi henkilö. Minua haukkuvat, leimaavat, kiristävät ja uhkailevat ovat iso järjestö. Hanna-Marilla Zidan vainosi minua, soittaen yli 20 kertaa saman päivän aikana tietyn seminaarin järjestäjille että minua ei saa päästä puhumaan lavalle. Seminaarin järjestäjien mukaan Hanna-Marilla Zidan käyttäytyi erittäin hysteerisesti puhelimessa.

Vasemmistonuoret ovat myös kertoneet että ”Anter on omaksunut liikaa suomalaista rasistista kulttuuria.”, vieden minulta omat ajatukset ja mielipiteet, samalla leimaten koko Suomen kulttuurin rasistikseksi. Vasemmistonuoret ovat maahanmuuttajien integraatiota vastaan, koska näkevät sen ”rasismin edistämisenä”, jos joku on integraatiohaluinen ja ei-uskonnollinen.

Jos Vasemmistonuoret ovat valinneet tälläisen henkilön puheenjohtajakseen, on nuorisojärjestö erittäin pihalla kaikesta ja jatkaa taantumuksellista toimintaansa, oikeastaan sotien maahanmuuttajien oikeuksia vastaan ja edistäen yhtä maailman barbaarisinta ideologiaa; islamismia.

Maailman tunnetuimman anti-radikaali ja anti-Jihad järjestön Quilliamin perustaja Majid Nawaaz on aikaisemmin jo tunnustanut ”taantumuksellisen vasemmiston” toiminnan. Nawaazin mukaan taantumukselliset luulevat tekevänsä hyvää, mutta toiminta perustuu tietämättömyyteen, hyvesignalointiin ja totalitaarisiin ideologioihin. Tabuut, kielletyt sanonnat ja sanat, täysi poliittinen korrektius ja sensuuri.

Taantumuksellinen vasemmisto nähdään yhtenä suurimpana islamismia edistävänä liikehdintänä, heti Persianlahden maiden Eurooppaan kohdistuvan rahoituksen lisäksi.
Onko sattumaa että vasemmistonuorten uusi puheenjohtaja täyttää taantumuksellisen vasemmiston jo vuosia sitten ylös kirjoitetut määritelmät ja on kaiken lisäksi islaminuskoinen?

Https://en.m.wikipedia.org/wiki/Regressive_left
Sanon tämän maahanmuuttajana, ateistina ja liberaalina humanistina. Olette meitä vastaan vasemmistonuoret. Miksi flirttailette barbaaristen ideologioiden kanssa? Miksi sekulaarina maahanmuuttajana näen teidät isompana uhkana maahanmuuttajille, kun muut järjestöt? Olisiko jo korkea aika katsoa peiliin?

*”Regressive left” (also formulated as ”regressive liberals”) is a political epithet, used as a pejorative to describe a section of left-wing politics who are accused of paradoxically holding reactionary views by their tolerance of supposedly illiberal principles and ideologies, particularly tolerance of Islamism, for the sake of multiculturalism and cultural relativism.”


2 thoughts on “Vasemmistonuoret arvostelevat Anter Yaşaa islamismin vastustamisesta

 • 30.5.2017 at 23:00
  Permalink

  Kiitos Anter erittäin hyvästä kirjoituksesta ja kannanotosta, enemmistö suomalaisista on terveellä järjellä varustettuja ja kanssasi täysin samaa mieltä.

  Reply
  • 22.12.2019 at 15:25
   Permalink

   Väärin. On myös meitä jotka tajuaa tämän koko sivuston arvolatautuneisuuden.

   Reply

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.