MC Tornadon miehet saattoi pojan kouluun – Itä-Uudenmaan poliisi tuohtui – Yleinen Järjestyksen ylläpito kuuluu meille

15-vuotias poika joutui Sipoossa 15.1. 2017 kuuden alaikäisen pojan pahoinpitelemäksi. Itä-Uudenmaan poliisilaitos tutkii asiaa pahoinpitelynä. Asia on saanut laajaa julkisuutta ja se on herättänyt voimakkaita tunteita. Niin sanottu moottoripyöräjengi on saattanut pojan kouluun.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Yleinen järjestys ja turvallisuus kuuluvat poliisin toimenkuvaan ja sitä ylläpidetään lainsäätäjän antamin toimivaltuuksin. Poliisi huomauttaa, että jotkut yksityishenkilön tekemät toimenpiteet voivat olla jopa rangaistavia tekoja. Yksityisen toimijan toimintaa poliisi ei tässä vaiheessa kommentoi.

Lähde: Itä-Uudenmaan poliisi

63,720 total views, 6 views today

However, the Bucs were off this week and spent their Cheap Jerseys bye shuffling the team roster, adding depth at multiple key positions while nursing lingering injuries. Therefore, since the Buccaneers didn suit up over the weekend, Jameis Winston and company still dropped four spots to No. This photo was snapped at the lake, two months before my 35th birthday. I was the smallest I’d been since I was 17. Among the accusations made against Incognito and his teammates, wholesale nfl jerseys is that young players on the team were forced to pick up expensive restaurant tabs for veteran players. An unnamed young defensive player told Adam Beasley of the Miami Herald that he was going broke due to his oakley outlet inability to deny requests to cover expenses of older, more affluent teammates. Some people think they can get others to do their bidding through verbal tricks statements like ”You will feel proud that I cheap nhl jerseys wanted to work with you” or ”My words make more sense than others, and you wish to pursue them,” as if they’re Boner Jedi. We call this sort of thing ”neurolinguistics programming” or hypnosis. And what we want do is by the policy that we implemented two weeks ago and say, haven done this right. We have had lots of conversations, lots of listening and learning right here in this room with experts not just in the last two weeks or three weeks or month, but over the last couple of years to say, can we deal with this issue better? How can we prevent the cases from happening? And when they do happen, how can we send the right message to say, is unacceptable. These dogs tend to be more reserved with Baratas Replicas Ray Ban strangers, but are more aggressive with other dogs. Therefore, you need to teach your dog how to socialize. But then the tide suddenly changed. Hundreds of YouTube users posted videos mentioning how hyped they were for the Xbox One and how dope oakley outlet all three of its launch games looked. Louis Rams quarterback Case Keenum suffered a concussion when his head was slammed to the ground. Though he was visibly dazed and unable to stand up on his own after the hit, he was left in the game for the next two downs. They got by the Vikings with NFL Jerseys Cheap a miracle. There was no miracle this time and now they are done. I nike outlet store really nike clearance do their christian louboutin clearance play fighting nike air max along with nike jordan thursday. Cheap Basketball Shoes That nike shop online i just regarded nike store as adidas yeezy viewer on nike factory store sunday. Their functions are highly conserved with slight variations among different species. Constitutive expression of LFY promoted flower initiation not only in Arabidopsis 11, but also in heterologous species, such as tobacco 25, aspen 11, rice 21 and citrus 26.

18 thoughts on “MC Tornadon miehet saattoi pojan kouluun – Itä-Uudenmaan poliisi tuohtui – Yleinen Järjestyksen ylläpito kuuluu meille

 • 26.1.2017 at 17:03
  Permalink

  Todella hienoa toimintaa,RESPECT . Mitä ne poliisit siellä piipittää,tekisivät työnsä niin ei ehkä tarvis tavallisen tallaajan lähtee auttaa ja puolustaa. Jutussa sanottiin että oli tapahtunut aiemminkin ja et oli syljetty ja virtsattu päälle??? Missä ovat opettajat?? Poliisit?? Josko poliisit nyt menis kirjoittamaan vaikka pysäköintivirhe maksuja,sen he ehkä osaavat mutta nuorenmiehen koulumatkaa tai kouluaikaa ei pysty suojelemaan pätkääkään,valitettavasti . Kai opettajillakin jokin vastuu on näissä??

  Reply
 • 26.1.2017 at 17:23
  Permalink

  Poliisipellet vetoavat aina tuohon samaan mantraan. Mitä jos joskus kokeilisivat joskus toteuttaa jopa sitä?

  Taitaa poliisi pelätä että ihmiset ja erilaiset yhteisöt alkavat omatoimisesti tekemään sitä mitä poliisin pitäisi tehdä. Sillä välin kun poliisit keskittyvät vainoamaan niitä ketkä kommentoivat väärin arabien raiskauksia ja katuväkivaltaa, poliittisen johdon korruptiota, sekä yleisesti kaikkea mikä ei sovi EU:n mielestä sivistysvaltion kontekstiin.

  Reply
  • 27.1.2017 at 08:15
   Permalink

   Olen aivan samaa mieltä. Mihin Suomen laki on menossa.

   Reply
 • 26.1.2017 at 17:31
  Permalink

  Aivan samaa
  Mieltä, että hoitaisivat poliisit hommat ja kiittäisi moottoripyörä kavereita hyvästä avusta. Kyllä sitten puututaan jos omasta lapsesta olisi kysymys. Nyt alkaa kyllä jo ajattelemaan, että välittääkö poliisi lähimmäisistään ollenkaan. KIITOS TOURNADOS SALO MC ootte hyviä ihmisiä!

  Reply
 • 26.1.2017 at 18:02
  Permalink

  Outoa kommentointia poliisilta TAAS.

  Reply
 • 26.1.2017 at 19:10
  Permalink

  Mc tornados tekee hienoa työtä. Kyllä virkavallalla ja opettajillakin joku vastuu pitäisi olla. Kaikki vanhemmat ei aina pääse lapsiaan kouluun viemään työ esteiden takia. Monet lapset boutuvat valitettavasti lähtemään yksin kouluun.

  Reply
 • 26.1.2017 at 19:10
  Permalink

  Kuuluu kuuluu poliisille, mutta onko poliisi hoitanut järjestyksen ylläpidon?? Jos olisi oma poika kyseessä, niin en vastaisi seurauksista. Myös koulu ollut aivan munaton tässä asiassa.

  Reply
 • 26.1.2017 at 20:40
  Permalink

  Ei poliisi tässä mitään tuohtunut ole. Jos poliisilta kysytään mitä he ovat mieltä liivijengien järjestyksenpidosta niin he vastaavat aivan oikein että järjestyksenpito kuuluu poliisille. Sitten klikkitoimittaja luo siitä raflaavan otsikon jotta sivusto saa paljon klikkejä ja sitä kautta mainosrahaa. Tästä täysin vietävissäolevat äidin pikku mielensäpahoittajat ja uhriutuneet takapenkinruikuttajat saavat purkaa ahdistustaan ymmärtämättä että pahalle ololle on joku aivan muu syy.

  Reply
 • 26.1.2017 at 21:24
  Permalink

  Mitä h*lv*ton järjestyksen ylläpitoa koululaisen saaaattaminen kouluun on? Ja mitä tulee kyytien järjestyksen ylläpitoon tai järjestys-/ilkivalta- ja väkivaltarikosten selvittämiseen, niin Suomen poliisi on epäonnistunut. Mutta ei hätää, väärennetyillä gallup-tuloksilla suomalaiset ”luottavat” näihin pelleihin melkein 100% 🙂

  Reply
 • 26.1.2017 at 21:30
  Permalink

  Poliisi ei voi kieltää ketään saattaasta toista. Eikä se voi kieltää kaduilla kulkevia partioita jotka seuraavat tilanteita ja mahdollisesti suorittavat kansalaispidätyksiä.

  Poliisin tulisi miettiä miksi ihmiset pitävät tilannetta niin turvattomana että kansalaisten pitää puolustaa omiaan.

  Reply
 • 26.1.2017 at 21:44
  Permalink

  Mitä tässä tehtiin väärin poliisinkaan näkökulmasta? Kyllä porukalla voi koulumatkan tehdä, tuskin poliisi siihen on reagoinut. Olisiko enemmän toimittajan värittämää lehtijuttua. Järjestyksenvalvonta tuskin on pointtina, vaan enemmänkin tuki hakatulle ja vastalause kiusaamiselle. Mainitut kuusi ääliötä lienee saaneet jo rangaistuksensa, eri asia on onko siitä hyötyä. Heillekin kengittäjä löytyy aikanaan, jos samaa rataa jatkavat.

  Reply
 • 26.1.2017 at 21:51
  Permalink

  Niin eihän tämä ns. mopojengikään suojellu poikaa ennen pahoinpitelyä. Eikö vastuu kuulu niille vai koululle vai poliisille vai vanhemmille vai Sipilälle. Jälkikäteen on helppo toimia sankarina.

  Reply
 • 27.1.2017 at 08:17
  Permalink

  Jos yhteiskunta ei asioille mitään kykene tekemään, niin sitten muut kykenevät. Koulukiusaajat tietävät aivan hyvin, että koululle ja poliisille voi nauraa päin näköä ja sen jälkeen jatkaa uhrien kiusaamista. Moottoripyöräjengiläiset ovat hiukan toinen juttu. Lainsäätäjät, antakaa viranomaisille lisää resursseja sekä toimivaltuuksia, niin moottoripyöräkerhojen tekemää turvallisuustyötä ei enää tarvita. Nyt tarvitaan.

  Reply
 • 27.1.2017 at 10:09
  Permalink

  Mitä hemmetin väliä sillä on kuka lapsen saattaa kouluun (luvallisesti tietenkin) ja mitä vaatteita saattajalla on päällä tai mihin järjestöön kuuluu. On tämäkin uutinen ja tuskin tulisi uutista jos vaikka kokoomuksen tai keskustan miehet olisivat saattaneet kaveria kouluun.

  Reply
 • 27.1.2017 at 10:33
  Permalink

  Painukaa vittuun saatanan siat, poliisimurhat lailliseksi sellasta paska sakkia tämä suomen pellekoulun tuotos on. Alalle haetaan pönkittämään huonoa omaatuntoa eikä edes prosentin verran motivaatiosta työntekoon ole ihmistenauttamis halua, vaan jonkinlainen tarve päteä ,kun saavat ilmeisesti nyrkkiä vaimoiltaan kotonaan ja pesevät näiden pyykit käsin. Ei näin Suomi! Loppu se mutakuonojen vinosilmien ja karvaranteiden hyysäys ja ylimielisten rikkaiden perheiden lapsien ja vanhempien suojelu, oman käden oikeutta näissä vaaditaan jo kun paskapoliisi ei puutu oikeisiin asioihin. Raha rikos pahin rikos.

  Reply
 • 27.1.2017 at 11:58
  Permalink

  Juu eikun eikös maan tapa ole että kohta on poliisipartio siellä koukun pihalla suojaamassa kaikkia mamuja etteivät he vaan vaivaantuis siitä et prätkäjätkät (respect!) käy saattamassa kiusatun pojan kouluun! Niinhän siinä kävi Tapanilan raiskaustapauksessakin! Entäs mitäs kiireitä sillä poliisipartiolla silloinoli kun tuota poikaa kiusattiin? Ja onko poliisi tuon POJAN takia nyt pistänyt maijan väijyyn koulun nurkille? Eli mitähän te nyt sit muka suojelette?
  Ja kannattais poliisinkin ehkä harkita pariinkin kertaan näitä ulostulojaan ja niitten sanamuotoja, jottette tee itsestänne täysiä PELLEJÄ!

  Reply
 • 27.1.2017 at 13:41
  Permalink

  Poliisimies irtisanottiin koska uhkaili poikaansa piinannutta virkatehtävissä.

  Reply
 • 27.1.2017 at 22:10
  Permalink

  Erikoinen kommentti virkavallalta. Minkä rikoksen tunnusmerkit huolenpito ja empatia täyttää?

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.