Turku: Kauppakeskus Hansassa tapeltiin, vieraskieliset suomalaisen päälle.

Tänään (08.01.) kuuden aikaan illalla kehkeytyi fyysinen yhteenotto suomalaisnuoren ja kahden ulkomaalaistaustaisen mieshenkilön välillä. Tilanne oli alkanut yllättäen, suomalaisen kävellessä näiden ohitse. Hyvin nopeasti suomalainen oli maassa potkittavana. Vartijat keskeyttivät tilanteen. di-gold

banner_money_v2_300x250

 

 

15,661 total views, 3 views today

The website calls them ”suspenders,” but that’s not quite right, is it? We already have a name for a piece of fabric that straps about the waist ray bans sale with little dangly clips to hold up the leg coverings below. It provides full face, 50+ UPF protection, as well as a convenient Moleman snout concealing faceplate. After a couple cheap nfl jerseys of weeks of this, they found that those hamsters had trouble learning stuff and couldn’t pass tests that other hamsters had aced. But, you know, that was to be expected, since the hamsters were pretty tired and all the surprising part is that even a whole month after the hamsters had readjusted their schedules, they were still stupid compared to the others.. 19. Arizona Diamondbacks (12 15) Zack Greinke and Shelby Miller were brought in during the offseason to help address the starting pitching which was a glaring weakness for the team last year. If the Eagles had just been smart and lost that meaningless game in Week 17 last season, they would have gotten an easy win over the Rams, instead of a pitiful loss to one of the best teams in the NFL in Seattle. I now see that firing Chip Kelly before the Giants game last year was a mistake. Dallas must rid themselves of almost $21 million in cap obligations by March 11 (assuming a $130 million 2014 salary oakleys outlet cap). Some cap flexibility was built into the six year, $108 million contract extension (with $55 million in guarantees) Romo signed in 2013 because the deal gives cheap oakleys sunglasses Dallas the discretionary right to convert a portion of his base salary into a signing bonus. But there are also darker legends. Who can forget the horrifying tale of the dead woman who supposedly stalked New York’s Public Library back in the ’80s?There’s even a documentary about it.. Brazil will also be hoping to let in Cheap Oakleys few goals at the opposite end of the field and will look to captain Thiago Silva to command the defense. The defender is another player who has been at the heart of the Brazilian national team leading his side from the back. Back in 1962, when NFL Films was founded by Steve’s father Ed, the game was remote from viewers, hard to understand and with endless breaks in play; in short, not much of a spectacle. NFL Films, of which from the outset the son was the driving creative force, changed that state of affairs Fake Oakleys and in the process sports broadcasting around the world.. His big run started with a three shot victory in the Japan Open. He was runner up in Malaysia, then became the first Asian to win a World Golf Championships title with a seven shot victory over Stenson and Daniel Berger in the HSBC cheap oakleys Champions. The Vikings suffered their fourth straight defeat last week, losing by a 26 20 score in Washington. Minnesota fell behind, 14 0, early in the second quarter, then scored three touchdowns in the final 5:39 of the first half to take a 20 14 lead, capped by a three yard scoring pass from Sam Bradford (307 yards, two TD passes) to Adam Thielen on the final play before intermission.

13 thoughts on “Turku: Kauppakeskus Hansassa tapeltiin, vieraskieliset suomalaisen päälle.

 • 8.1.2017 at 18:42
  Permalink

  Lyökää nyt vittu takaisin saatana.

  Reply
  • 8.1.2017 at 18:48
   Permalink

   No just , kyllä ollaan pullaporukkaa perkele , no turun ny voi ymmärtää ruotsalaisvaikutuksineen ..

   Reply
  • 8.1.2017 at 20:28
   Permalink

   Ei onnistu. Vaikka kuinka itsepuolustukseksi niin tulee syyte että napsahtaa. Matut sen sijaan pääsevät päänsilityksellä.

   Reply
   • 9.1.2017 at 02:15
    Permalink

    Mitä vittu sitte! Otakko aina pataas ennenkuin annat takas, ainoostaan sillä verukkeella että tulee syyte. Väkivalta lopettaa vittuilun!! Antaa tulla syytteitä vaan! kuka vittu ny velaks antaa itteensä hakata.

    Reply
 • 8.1.2017 at 19:07
  Permalink

  Rauhan uskonnon edustajat varmaan siinä kommentoivat suomalaiselle etteivät pitäneet jostain hänen piirteestään tai asenteestaan.

  Muistakaa aina että muslimille on kunnia asia hyökätä ensin ja ilman varoitusta. Missä ikinä liikuttekin niin pysykää aina kahden käsivarren mitan päässä näistä naru-jaloista. Silloin ette koskaan joudu yllätykseen. Ja pääsette antamaan korville.

  Reply
  • 8.1.2017 at 19:49
   Permalink

   Nimenomaan, niille ei ole häpeä aloittaa riitaa tai tappelua, vaan jos ei aloita.

   Reply
 • 8.1.2017 at 19:51
  Permalink

  Kunnolla selkään niitä paviaaneja. Potkikaa ne takaisin sompassiin tai lähi-itään..haisevia elukoita.

  Reply
 • 8.1.2017 at 20:06
  Permalink

  Kansoissa joissa ihmiset välittöisivät toisistaan tälläiset heitettäisiin hiuksista vittuun mutta ei beta male bohjolassa.

  Reply
 • 8.1.2017 at 20:08
  Permalink

  Ulkomaalaiset esittivät vihapuhetta.

  Reply
 • 8.1.2017 at 20:26
  Permalink

  pitäisi olla kanttia lyödä ensin..laki vain on kantaväestölle armoton kun taas loiset pääsevät murhastakin vähemmällä kuin kantasuomalainen nuuskan salakuljetuksesta..

  Reply
 • 8.1.2017 at 20:34
  Permalink

  Pommi perseeseen noille matuille.

  Reply
 • 9.1.2017 at 13:30
  Permalink

  Turha huutaa että ”mikset hakannut niitä” jos mies oli yksin ylivoimaa vastaan. Oikea kysymys on että mikseivät muut isänmaan toivot puuttuneet asiaan.

  Koska he eivät uskalla. Netissä ollaan 50000-100000 rohkeaa, mutta kaduilla toimimiseen ei löydy kuin 200-300 max. Eli katsokaa peiliin.

  Reply
 • 9.1.2017 at 17:19
  Permalink

  Taisivat olla Sipilän ja Orpon suloisia partalapsia!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.