Ylen Clinton kampanja ei tuottanut ”toivottua” tulosta (Alkuperäinen kuva Yle: Valhemedioista)

Ylen aamulähetyksessä on toimittajilla naamat nurinpäin ja paniikki valtaa studion. Heidän yli vuoden kestävä kamppanja Clintonin puolesta ei tuonut toivottua tulosta. Toimittajien ilmeistä paistaa paniikki ja epätoivo. Ovatko he puolueettomia toimittajia?

Heidän edellinen kamppanja Brexit, ei mennyt sekään toivotulla tavalla. Toipuuko Yle näistä takaiskuista? Miten käy Ylelle kun Suomessa aletaan äänestämään muutoksen puolesta? Joko on virheistä opittu vai pidetäänkö Ylellä valheellinen ja puolueellinen linja loppuun asti?

Tässä on todellinen todiste Ylen puolueellisesta ja valheellisesta uutisoinnista. Yle on päivästä toiseen uutisoinut Clintonin puolesta ja julkaissut vääristeltyjä galluppeja yli vuoden ajan, vääristellyt gallupit ovat kertoneet Clintonin selvää voittoa.

Ylen kamppanjaa on vaikea ymmärtää. Miten Suomesta voitaisiin vaikuttaa yhdysvaltalaiseen äänestäjään? Tämä vaalien tulos osoittaa sen, että mediat ei missään muodossa enää pysty vaikuttamaan ihmisten äänestyskäyttäytymiseen. Yleisradio ei ole vieläkään ymmärtänyt asemaansa. He ovat verovaroin rahoitettu mediatalo, eivät mielipidevaikuttajia.

Donald Trump on USA:n uusi Presidentti. Ei Hillary Clinton.
donalt-trum

2 thoughts on “Ylen Clinton kampanja ei tuottanut ”toivottua” tulosta (Alkuperäinen kuva Yle: Valhemedioista)

 • 9.11.2016 at 10:13
  Permalink

  suomessa media rummutti eu:n jäsenyyden puolesta,,,ei ollut uutisissa vaihtoehtoa,,,sama on ollut presidenttien vaaleissa,,,,täysin puolueellista meininkiä medialta,,,olen seurannut kymmeniä vuosia ja röyhkeämmäksi media menee,,,,,nyt seuraavissa vaaleissa tähän onneksi tulee stoppi,,,

  Reply
 • 9.11.2016 at 13:47
  Permalink

  Ennustan nyt että James Hirvisaaren Reformipuolue saa murskavoiton seuraavissa vaaleissa.

  Soini se pakenee EU:n lihapatojen ääreen joista Katainen on saanut potkut ryvetyttyään liikaan. Stub ei uskalla lähteä EU:hun vaan koittaa sukkuloida Englannin ja Suomen väliä etsien itselleen jälleen lähettilään virkaa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.