Järvenpäässä nuoriso protestoi, ja torjui ääriryhmän yrityksen päästä jaolle.

Järvenpäässä lensi polttopullot, suomalaisnuoren pahoinpitely nosti vastakkaisuuden.

Lauantaina 10.09. Järvenpään Prismassa pahoinpideltiin suomalainen nuori 14-vuotiaan ulkomaalaistaustaisen toimesta. Tämän jälkeen tunnelmat nuorison keskuudessa ovat kiristyneet.

Järvenpäälais-nuoret korostivat NS:lle, että kyse ei ole suomalaiset vastaan muut -tilanteesta, vaan kaikki vastaan häiriköt.

Maahanmuuttoon liittyviä levottomuuksia hyväksikäyttänyt ääriryhmä ”Suomi Ensin” on torjuttu paikkakunnalta heidän otettuaan välillisesti yhteyttä järvenpääläisnuoriin: ”Jos tänne tuutte, niin järveen pää!

Eilen keskiviikkona 14.09. tunteet olivat niin kuumina, että polttopullojakin heiteltiin. Poliisi suoritti kiinniottoja. Nykysuomi seuraa tilanteen kehitystä.di-gold

One thought on “Järvenpäässä nuoriso protestoi, ja torjui ääriryhmän yrityksen päästä jaolle.

  • 15.9.2016 at 13:42
    Permalink

    Ei Suomi Ensin ole ääriryhmä. Se on vain ryhmä joka esiintyy provokatiivisesti jotta saa suomalaisten tunteisiin jotain muuta kuin itseruoskintaa ja rasismikortin pelkoa. Suomalaiset ovat rähmällään EU:n edessä ja jotain pitää tapahtua että saadaan muutos aikaiseksi. Suomi Ensin ryhmän metodeista voidaan olla montaa mieltä, mutta ainakin he saavat ihmisten mielipiteet esille.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.