18% 20-24 vuotiaista suomalaisista vailla työtä tai koulutuksen ulkopuolella.

Mihin tämä maa on menossa? Olemme OECD-maiden jälkeenjääneimmässä joukossa, ja kehitys menee vielä huonompaan suuntaan?

OECD:n keskiarvo 20-24 vuotiaiden työn ja koulutuksen ulkopuolella-olemisesta on 17%. Luku on vuodelta 2015. Huolestuttavaa on, että tilastot näyttävät erittäin pahaa kehityssuuntaa v.2005 jälkeen. Silloin miehistä 20-24v. 12.2% ja 2015 21.1%, naisista 13.9% ja 15.4%, oli työn ja kouluttautumisen ulkopuolella Suomessa. di-gold

 

 

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.