MTV:llä parhaat tiedot Kajaanin murhatyöstä.

Kahden kelvottoman murhamiehen syntyperä selvisi tälläkertaa yleisölle valtamedian kautta yhtä nopeasti, kuin somesta, ja ”tappaa ne suomalaisetkin!” -älämölö jäi sosiaalisen median mariginaaliosastolle. Toivomme valtamedian heräämisen jatkuvan. Älkää tuottako meille pettymystä.

MTV:ssä:

Uhrin ystävä Jyri oli ravintolassa samana iltana. Hän haluaa esiintyä tässä vain etunimellään vältelläkseen turhaa julkisuutta, mutta suostuu muutamien tuttaviensa kanssa MTV Uutisten haastatteluun. ”Juttelin uhrin kanssa viimeisen kerran ulkona ravintolan edessä baarin mentyä kiinni noin puoli kaksi. Puhuin hänen kanssaan pitkin iltaa ja voin sanoa, että hän oli koko illan rauhallinen eikä voi olla millään tavalla syypää tapahtuneeseen.”

”Uhri oli nauttinut alkoholia kuten moni muukin kyseisenä iltana, joten arvelisin, että hän oli täysin puolustuskyvytön ryöstäjille eikä hänestä olisi ollut tappelijaksi tai vastaanpanijaksi. Teko onkin täysin väärä. Tappajat ovat täysin kunniattomia”, sanoo Jyri liikuttuneesti.

MTV:n uutinen kertoo, kuinka kajaanilaiset olivat viettäneet karaoke-iltaa, ja häiriköiviltä irakilaisilta oli torjuttu sisäänpääsy ravintolaan. Eihän alle 18-vuotiailla ole asiaa Suomessa anniskelupaikkoihin, -kun kerran papereissa niin lukee, mies on alaikäinen. Välimereen hukatut paperitkaan eivät portsareita hellytä.

Karaoke-paikan ulkopuolella räyhänneet, ja paidatta pullistelleet testosteroni-urpot olivat herättäneet pelkoa ravintolassa istuvissa. Myöhemmin nämä samat irakilaiset seurasivat ravintolasta poistuvaa kajaanilaista miestä, ja tappoivat hänet. Jostain syystä matka oli käynyt pankkiautomaatin kautta. MTV:n haastattelema Jyri:

Uhri ei lähtisi nostamaan rahaa kaukana sijaitsevalle pankkiautomaatille, koska hän olisi saanut käteistä ravintolasta. Hän ei uskoakseni olisi omasta tahdostaan lähtenyt automaatille, vaan hänet on pakotettu sinne. Tietojeni mukaan hän ei muutenkaan käyttänyt automaattia.

Kuva vuoden Suomessa olleiden irakilaisten ”työ”päivästä hahmottuu: Ensin ryöstö, sitten riehumista ravintolassa, ja murha/tappo. -Mutta nyt media kertoo sen meille. di-gold

MTV 12.-15.09.

3 thoughts on “MTV:llä parhaat tiedot Kajaanin murhatyöstä.

  • 15.9.2016 at 13:57
    Permalink

    Näitä suomalaisten ulostloja toivoisi enemmän, vaikka poliisi aina sanoo että tutkinnallisista syistä pitäisi olla hissun kissun ja odottaa että asia selviää. Julkitulo luo paineita rikollisia kohtaan ja aina joku toinen saattaa muistaa jonkun merkittävän asian. Toisaalta, nykyään autoissa on poikeuksetta kamerat todistusaineistoksi, niin jonkun kameraan on saattanut jäädä tärkeäkin videonpätkä. Tämä kaikki julkitulo ja todisteiden toimittaminen poliisille vähentää poliisin työtaakkaa ja nopeuttaa suomalaisten oikeusturvaa.

    Reply
  • Pingback: Poliitikot tragedioiden äärellä?

  • Pingback: Kajaanin Otanmäen tapahtumien esitutkinta etenee, syytenimikkeet selvillä

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.