Suomalaisilta leikataan – Samaan aikaan miljardit lahjoitetaan ulkomaille

Euroopan unionille maksetaan pelkästään jäsenmaksuina noin 2,5 miljardia, Ukrainalle on nyt laitettu 2,5 miljardia, kehitysapuun noin 1 miljardi. Pelkästään näillä päästään 6 miljardin euron lukemaan, eli 6 miljardin euron sopeutus tavoitteeseen.

Eu-jäsenmaksut on vielä nousemassa reilusti seuraavien vuosien aikana, yli 3 miljardiin euroon! Lisäksi Euroopan unionin yhteisvelka on tulossa ja kun Suomi on nettomaksaja unionissa kannamme siinäkin isoimman taakan. Tässä ei ole tietenkään kaikki mitä pumpataan ulkomaille, mutta jo näillä maksuilla ollaan valtiovarainministeriön 6 miljardin sopeutustavoitteessa, MIETTIKÄÄ!.

Rahaa pumpataan ulkomaille, suomalaisilta leikataan.

Suomalaisten olisi  aika kysyä eduskunnalta miksi suomalaisilta leikataan ja rahaa laitetaan älyttömiä määriä ulkomaille. Eduskunnalta siksi, koska jokainen hallitus tekee tätä samaa, lähettää rahaa maailmalle ja suomalaisilta sitten leikataan. Joko yrittäjiltä tai sitten vähävaraisilta vähän hallituspohjasta riippuen, kuinka pitkään tämä on suomalaisille ok ja miksi se on tällä hetkellä ok?

Tajuaako suomalaiset edes tätä asiaa, vähän kärjistäen voisi todeta,  jos emme rahoittaisi muita maita erillaisilla keksityillä syillä, emme joutuisi leikkaamaan suomalaisilta mitään.

Perussuomalaisten Riikka Purra on leikkaamassa jo suomalaisten eläkkeistä, mikä on törkeyden multihuipentuma, suomalainen pääsee ansaitulle eläkkeelle ja siitä sitten leikataan sen takia kun maamme johtajat haluaa pumpata rahaa muille maille..

Näin ei voi jatkua!

Juha Korhonen

Liity Nykysuomen Whatsapp ryhmään
https://chat.whatsapp.com/DxDon12qrSyHYXR6Q1Zaqi

6 thoughts on “Suomalaisilta leikataan – Samaan aikaan miljardit lahjoitetaan ulkomaille

 • 11.4.2024 at 12:09
  Permalink

  Kuulin tuossa että norjalaisissa kapakoissa on vakiovitsi. Kun kysytään seuraavaa kierrosta niin kysymykseen ”Kuka maksaa?” vastataan ehkä jopa koko kapakan suulla ”Suomi maksaa!!” ja nauretaan päälle.

  Että tällaisen statuksen on saanut maailman onnellisin kansa.

  Reply
 • 11.4.2024 at 14:49
  Permalink

  Ulkomaille on pakko lähettää rahaa, koska ulkomaita uhkaa konkurssi, nälänhätä, viivästykset liitovaltioprojektissa, messiaan tulon viivästyminen, länsivenäläisten sotilaallinen tappio, länsimaiden arvovaltatappio, plandemia jälkiseurauksineen, dollarin aseman horjuminen, putinin naaman pyöristyminen, puutostila gepardihatuista, ilmaston radikaali muutos eli sataa ja paistaa, vinku-intiaanien tupakkayskä, kaivoveden puute Angolassa, pahojen diktaattorien pysyttely vallassa, jne, jne…

  Ulkomaille on pakko lähettää rahaa, koska ON AIVAN PAKKO. Eläkkeitä ja tukia pitää leikata, koska on pakko, PAKKO-PAKON-PAKKO. Kaikilta yhtä lailla ja joiltakin enemmän. 1% kerho saa rikastua ja öykkäröidä mediassa Wahlroosin naamalla, jos huvittaa.

  Reply
 • 11.4.2024 at 15:39
  Permalink

  Kaiken lisäksi hyväksyttiin EU:n maahanmuuttosopimus.
  Jos eu haluaa lähettää Suomeen 10 000 turhaa turvapaikanhakijaa, niin joko Suomi ottaa ne tai maksaa 2,5 miljardia. Tuo määrä on vielä pieni, oikea voi olla paljon isompi.
  Suomalaisten vähät rahat jotka ei edes riitä elämiseen, menee kaikki ulkomaisille miljardööreille sijoitusyhtiöiden kautta, kun makselemme vuokran, sähkön, ruuan ja lääkkeet. Töitä tässä maassa ei enää kannata tehdä mielummin vaikka rikollisen ura..

  Reply
 • 11.4.2024 at 20:50
  Permalink

  Uraania on ”köyhdytetty” jo melkein 100-VUOTTA. Mutta NYT köyhdytetään yhtä tahallisesti ja tarkoituksella länsimaiden valkoisia kansoja syytämällä veronmaksajien rahoja nyttemmin Ukrainaan USA:a myöten ja täällä eurroopassa kansallisesti ja EU:n toimesta. USA:n talous on kuralla (tahallisesti) demokraattien ja EI MAGA republikaanien (”Rinot”) ajamana. Ukrainaan toimitetaan miljardeja ja taas miljardeja ja nyttemmin myös
  Israeliin. Samaan aikaan kun USA:n OMA eteläraja ”vuotaa kuin seula” ja sekin tahallisesti. Covid sirkuksen jälkeen INFLAATIO vetää kuin laatu rapparin muuraama takka ja tavalliset kansalaiset rimpuilevat elinkustannustensa kanssa todenteolla. Bidenin hallitus valehtelee minkä kerkeää ja inflaation ”syynä” ovat ITSE kunnon kansalaiset eli kaikkinainen HÄRSKIYS on saavuttanut korkeuden, joka on vielä kaukana lakikorkeudesta, jos sellaista enää onkaan olemassa. Ja PIRULLISUUDEN huippuna demokraatti-kommunistit-globalistit antavat KAIKKI hillot MAAHANTUNKEUTUJILLE ja nekin veronmaksajien rahoilla, jotka ovat tietysti pois jenkeiltä eli ”PURRAAN” ja kovaa samoin kun ”SAKSI-PURRA” täällä! Kaikki rahojen pumppaaminen pois keskiluokalta ja ”alemmiltakin” kerroksilta mm. VIHER-HÖMPÄLLÄ ”pieru-” ja hiiliveroineen (täyttä tuubaa) merkitsee WEF:n ajamaa ”The Great Reset” unelmaa siitä, että ”Olet onnellnen kun ET omista mitään” eli KOMMUNISMIA, jossa yksityinen henkilö EI voi omistaa edes silitysrautaa vaan kaikki ”vuokrataan”. WEF:n monimiljordäärit eivät kuitenkaan ITSE halua olla ”onnellisia” – PÄINVASTOIN!!! Kämpät viedään alta ja kaiketi ne kerrankin ”tuhkatkin pesästä” kirjaimellsesti. Sodat kuten Ukraina ovat vain tieoista RAHANPESUA länneltä eli matkaan laitettu ”kirjekyyhky” ei kerää ”lentopisteitä” vaan rahat kirtyvät asiaansa vihkiytyneille lännsipoliitikoille ITSELLEEN niin USA:n kuin EU alueen veromaksajien fyrkat. Ja taas perunanenät ”saavat” kitkutella vähemmällä kun ”venäjän uhka” uhmaa jokaisen pikkuvarvastakn. Valtapoliitikkojen sydämen kohdalla on OMA LOMPSA ja annetavana MUIDEN rahat!!! Aamen! Mm. USA:n lähettämästä materiaaliavusta Ukrainaan 95% jää ”lähtötelineisiinsä” ja kaikki jäljelle jäävä sälä Ukrainassa rohmitaan ”fûhrerin” lähipiirille ja ”ravintoketjussa” alemmalla tasiolla ”potkulaudat” myydään kansainvälisille markkinoille, jossa EI taatusti itketä kuin onnesta! ”Ameeriikan serkun” tykkejä on kulkeurunut jo USA:n ”valtion” rajaa ecdestakaisin nuohooville etelä-amerikkalaislle huume-parooneille asti. Ja on varmaa, että erilaista aseteknologiaa tavallisene rynkkyineenkin on joutunut TERRORISTIEN käsiin. HUOM! EI MAGA! Triviaalitietiona mainittakoot, että ISIS-terroristit ovat ”humaltuneet” ukrainalaiseen naiskauneuteen (tarkoituksella) saadakseen kovan onnen maan passin. Ja Urainan passilla ukrainal’aisella etunimellä (EI Mohammed) nämä kävelevät EUROOPPAAN, mutta tuskimpa marjoja noukkimaan, mutta pelkäämpä että – PÄITÄ!!! Tavallisen suomalaisen yksityisen perunanenän EI pidä laittaa klemmariakaan Ukrainan ”sulatusuuniin”, koska narssistiset ”yhteisten asioden hoitajat” (poliiikkomme) syytävät jokaisen punaniskan selkänahasta nyletyn EURON ”Satumaahan”, jossa ruumiit rantaan ajautuu!!!

  Reply
 • 11.4.2024 at 22:08
  Permalink

  Haluaisin myös tietää että kuinka paljon kunniakansalaisiltamme leikataan?

  Entä kuinka paljon hyväveli virkoja lopetetaan ja valtion kumileimasina toimivien höpö höpö akkojen ja ukkojen palkoista lekataan ja onko näiden palkkoja tarkoitus kohtuullistaa joskus?

  No, tyhmiä kysymyksiä mihin jokainen tietää vastaukset kysymättäkin.

  Reply
 • 12.4.2024 at 16:09
  Permalink

  Raytheonin Patriot ohjuslavetti maksaa 10 miljoonaa ja ohjukset 4 miljoonaa per tsibale. Raytheonin hallituksen jäsen usan puolustusministeri Lloyd Austin on pyytänyt EUta ostamaan lisää Patriot ohjusjärjestelmiä ukrainalle kun niitä tuhotaan päivittäin tusinoittain ja ne on ainut keino pysäyttää FAB500, 1500 ja superpomm 3000 pommikoneet.

  https://youtu.be/1_8cV5h1htM?si=P6CEEPFLaHg7_Np9

  Ja suomihan maksaa.

  https://www.atlanticcouncil.org/blogs/ukrainealert/ukraine-pleads-for-patriot-air-defense-systems-as-russia-destroys-power-grid/

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.