Paavo Arhinmäki: Perussuomalainen pettää aina!

Paavo Arhinmäki Facebook:
Kun perussuomalaiset olivat edellisen kerran hallituksessa, silloinen puheenjohtaja Timo Soini sanoi ennen vaaleja:
”Meillä on suomalaisessa yhteiskunnassa noin miljoona ihmistä suurin piirtein tuhannen euron tuloilla. Siltä porukalta ei voi, ei saa, eikä ole varaa leikata.”

Ja miten kävi? Perussuomalaiset leikkasivat Sipilän hallituksessa kaikkein eniten juuri näiltä. Perussuomalaiset myös ajoivat läpi kiky-sopimuksen, jolla leikattiin duunareilta.
Kahden vuoden ajan ihan jokainen perussuomalaisten kansanedustaja äänesti jokaisen leikkauksen puolesta.

Myöhemmin perussuomalaiset yrittivät selittää, että ei me vaan ne muut.
Ennen viime eduskuntavaaleja nykyinen puheenjohtaja Riikka Purra lupasi:
”Kokoomus haluaa leikata pienituloisten etuuksista – Se ei meille käy”
Maanantaina astuu voimaan nimenomaan Purran itsensä läpi ajamat hirmuleikkaukset työttömyysturvaan ja asumistukeen.

Samaan aikaan käynnissä on lakot, koska perussuomalaiset ajavat läpi duunarien aseman heikennyksiä.
Pienituloiset ihmiset joutuvat paniikissa etsimään edullisempia vuokra-asuntoja, joita ei ole. Ja samaan aikaan edullisimpien asuntojen vuokrat tämän vuoksi nousevat.

Eikä tässä vielä kaikki. Lisää leikkauksia on tulossa. Riikka Purra on nyt puhunut eläkkeiden leikkaamisesta, vain pari viikkoa sen jälkeen kun ryhmäjohtaja Jani Mäkelä vastusti niitä.
Olisiko aika taas konkreettisesti osoittaa, mitä perussuomalaiset ovat?
Disclaimer: Sisältää kuvamuokkauksen. Kuvassa on yhdistetty Jani Mäkelän pää vanhaan videoon. Mutta mihin?

10 thoughts on “Paavo Arhinmäki: Perussuomalainen pettää aina!

 • 31.3.2024 at 10:13
  Permalink

  Puolueilla on samanlaiset piirteet, lupaukset petetään aina, koska ministeriasema on tärkein. Joko leikataan kansalaisilta tai otetaan velkaa.
  Koskaan ei luvata lopettaa kansalaisia kiusaavaa byrokratiaa ja vähentää sen ylläpidossa tarvittavaa turhaa hyväpalkkaista työtä. Se kyllä vähentäisi puolueen kannatusta turhaa työtä tekevien osalta, mutta olisi ainoa ratkaisu lopettaa leikkaukset ja velanotto sekä huolehtia kansalaisten hyvinvoinnista.

  Reply
 • 31.3.2024 at 11:10
  Permalink

  Uskooko joku vielä herran vuonna 2024 että puolueilla muka olisi jotain aatteellisia eroja? Kyllä tässä vaiheessa hitaimmallekin pitäisi olla selvää että ainakin nuo kolmea isoa puoluetta (SDP, Keskusta ja Kokoomus) ovat vain saman talon eri siivet ja vain näennäisesti toisinaan kiistelevät jostain että illuusio puolueiden eroista saadaan pidettyä yllä ja tästä syystä myös yksi näistä kolmesta on aina leikkimässä oppositipuoluetta, tällä hetkellä Keskusta joka nyt halutessaan olisi päässyt tekimään äänestäjäkunnalleen mieluista politiikkaa.

  Muistellaanpa hetki edellistä hallituskautta, Kokoomus oli nimellisesti oppositiossa mutta siitä huolimatta äänesti EU-tukipaketit ja translait läpi eikä ollut mistään eri mieltä hallituksen kanssa, Keskusta teennäisesti uhkaili hallituksen kaatamisella esim. budjettiriihen aikoihin mutta ei kuitenkaan todella haastanut demareita tai ollut hallitusta kaatamassa vaikka tähän annettiin täydellinen tilaisuus Sannan jauhojengibileiden aikaan… mitä tekikään Keskusta? Kirjaimellisesti KIELSI Sannan/demarien kritisoimisen eduskunnassa! Ehkä tästä johtuen demarit väkisin runnoivat läpi Kepun soteuudistuksen läpi hyvinvointialueiden muodossa ja kansa saa maksaa kohtuuttoman hinnan siitä että demari ja kepu poliitikkojen kavereille luotiin hyväpalkkaiset suojatyöpaikat tälle täysin turhalle välitasolle. Ilmeisesti myös kokoomuksen ja perussuomalaisten kavereita löytyy näiltä turhilta suojatyöpaikoilta koska tuolta päin ei voi leikata mistään vaikka nuo turhat ”hyvinvointi”alueet lopettamalla saataisiin heti huomattavat säästöt aikaan ottamatta mistään tai keneltäkään pois.

  Persuista puheenollen tässä kysymys heille jotka vielä onnistuvat näkemään heidät jonkinlaisena vaihtoehtona muille puolueille; miten ja MISSÄ persut ovat olleet mistään eri mieltä järjestelmäpuolueen (varsinkin nykyisen isäntäpuolueensa Kokoomuksen) kanssa 16.5.2021 jälkeen? Tuota yleempää talovertausta käyttäen ovatko persut nyt tuon saman talon uusi neljäs siipi, eteisaula Keskustan ja Kokoomuksen tupien välissä vai pelkkä likainen WC Kokoomuksen siivessä? Tämä ajatusleikki on hyvä käydä myös loppujen puolueiden kanssa läpi.

  Reply
 • 31.3.2024 at 12:41
  Permalink

  Heh. Kokoomuksen apupuolue persut on avustanut miljoonaa etnistä uussuomalaista maahamme. Esim espoossa apupuolue persut ovat olleet kokoomuksen kanssa valtuuston enemmistönä useita vuosia ja saaneet tuotua espooseen lähes satatuhatta etnistä uussuomalaista. Vaikka persut näyttelevät maahantulovastaista oikeistopuoluetta, todellisuus on globalistivasemmistolaisuus joka persuja kuvaa.

  Reply
 • 31.3.2024 at 13:56
  Permalink

  Arhinmäki on kannattanut nk. Uutta Rahateoriaa (Modern Monetary Theory), jonka mukaan valtio voi velkaantua määrättömästi. Vanhaa velkaa voidaan hoitaa aina uudella velalla. Tämmöinen teoria on kuitenkin luotu sitä varten, että aina hallitukseen päästyään vihervasemmisto voi pettää itseään ja kansalaisia lisäämällä tai säilyttämällä julkisia palveluita ja tulonsiirtoja kestämättömästi velkarahalla. Tällaiseen typeryyteen heillä on osoittaa oikein virallinen teoria. Myös ulkomaalaisia voidaan ottaa määrättömästi maahan elämään jopa sosiaalituella, koska katukuvaan kaivataan rikastusta ja etnisten ruokapaikkojen kirjo muka lisääntyy. Tämän jälkeen hallitusvaltaan astuu keskusta-oikeisto, joka leikkaa köyhiltä tuet ja turvamekanismit vähä vähältä pois. Perusteena on vihervasemmiston ja joskus oikeiston itsensä kasvattama valtionvelka. Oikeisto selvästikin haluaa Suomeen vanhanmallisen ryysyläisköyhälistön, jonka olemassaolo pitää yleistä palkkatasoa alhaalla. Maahanmuuttoa kuitenkin lisätään ja mamut usutetaan halpatöihin ja näin palkkahaitari venyy aina vain alemmaksi. Mamut tuovat myös ”rikastusta” rikolliseen kulttuuriin, varkaudet ja nöyryytysryöstöt kaduilla lisääntyvät. Suomalaisten oma varsin rehellinen ”luuta oven pönkkänä”-kulttuuri on enää muisto vain. Ehkä jossain Lapin perukoilla sitä vielä tapaa. Kaduilla käydään kaikkien sotaa kaikkia vastaan.

  Koska lopulta tilanne ajautuu kohti kaaosta ja yleistä pahoinvointia, on hallitsevan luokan pakko laatia lakeja, joilla ehkäistään sen tekemien ratkaisujen arvostelua. Miltei jokaisessa Euroopan maassa ollaan laatimassa erittäin tiukkoja vihapuhelakeja, joilla kansakuntia tuhoavien ohjelmien tavoitteiden tai tulosten arvostelu kielletään. Käytännössä tämä merkitsee aidon opposition kieltoa. Kansan turhautumista voidaan ohjata vaikkapa sotaisaan ulko- ja turvallisuuspolitiikkaan. Temppu on ikivanha, mutta toimii, koska kansalaisten älykkyysosamäärä on yleisesti ottaen erittäin matala ja joukoissa kaikkein tyhmimmät ja äänekkäimmät yleensä määräävät yleisen mielipiteen. Suomessa voidaan myös tehokkaasti hyödyntää kansan sotatraumoja. Russofobia toimii varaventtiilinä sille, että pitäisi oikeasti pyrkiä palauttamaan Suomen itsenäisyys ja hyvinvointi.

  Reply
 • 31.3.2024 at 14:53
  Permalink

  Todellisuudessahan ei ole oikeistoa tai vasemmistoa, on vain globalistit, joita voi kuvailla samoin kuin nykyinen presidenttimme kuvaili itseään, ”en ole suomalainen, olen eurooppalainen”. Tuo lausahdus kertoo kaiken oleellisen…
  Todelliset vaihtoehdot jäävät pimentoon (esimerkkeinä vaikkapa Totuuspuolue tai Vapauden liitto) ja sensurointiin käytetään mitä tahansa keinoja.

  Reply
 • 31.3.2024 at 19:01
  Permalink

  Vasemmisto on siinä rehellisempi, että kertovat aikomusperistään eli kurjuudesta.

  Reply
 • 31.3.2024 at 21:09
  Permalink

  Loputtomasti kysyn, miksi ei Purra pura kaikkien säätiöiden erityisesti yleishyödyllisten säätiöiden verottomuuteen? Ovat kasvottomia, joten keneltäkään pois, kun alkaisivat maksaa veroja (rkp:n pyhät lehmät).

  Entä demareiden koskematon pyhä elefantti;Kojamo ja sen veroton asuntobiznes?

  Jos rehellisiä ollaan ja halutaan säästöjä, ruotsinkieli pois perustuslaista toisena kotimaisena kielenä, jo paukkuu säästöjä – jos aidisti halutaan. Mutta kun suomen pitää olla mallioppilas ja se ”mainekysymys”.

  Reply
 • 31.3.2024 at 22:07
  Permalink

  Puolueiden puheet pitävät kuin LÖYSÄ PASKA!!! Mutta onko valinta loppujen lopuksi niin vaikeaa? Ollako TAPETTAVIEN ”torakoiden” asialla vaiko hylätä nämä ja olla GLOBALISTI globalistien joukossa, Vaikka vähäisenäkin sellaisena kuin olla ”kansallismielinen” aikana, jolloin OMAN kansan puolella oleminen määritellään jo ”kotimaiseksi terroristiksi”, Joka HERRA -rälssin suussa on PAAALJON pahempaa kuin ISIS tai mikään muu ”perinteinen” ”väkivaltaan turvautumaan” joutunut taho, jonka ”hätähuudossa” menettää raajansa ja henkensä muutama sata ”pottunenää”. Ja kun TODEN sanoo niin eiväthän ”lopulliseen ratkaisuun” korvamerkiyt tarvitse eläkkeitä eivätkä mitään muutakaan fyrkkaa, mutta ÄÄNESTÄÄ kyllä toki voivat. NÄIN se on, sillä yli 100-vuotta sitten isänmaatonta rahaa ja Babylonialaista ”sosiaalipolitiikkaa” ohjenuoranaan pitävät RAPPARIT ja spiritistit aina darwinismiin ihastuneet tahot. Ymmärsivät keskuudessaan pan-eurooppalaisen rodun luonnin tärkeyden, jota varten runsaan sadan vuoden kuluttua perustettiin viatttoman oloinen hiili- ja teräsliitto WWII:n jälkeen, josta versosi lopulta EEC:n yhteiskauppa- ja tulliliitto lopettamaan sodat euroopassa. Maailman jokaisella nurkalla puuhaavat globalistit katojärjestöineen muassaan YK liki ”hunaja-ansamaisilla” hyväntyön herkuilla varusteutilla yleisinhimillisillä ohjemillaan ja toimintasuunnitelmllaan, joka ovat kuin ISON PAHAN SUDEN puhetta punahilkalle. Sillä kaiken takana on ITSE mitä kehnoin tarkoitus MURHATA 90% maailman ihmispopulaatiosta, koska nämä YLI-RIKKAAT PSYKOPAATIT silkassa ihmisvihassaan katsovat maapallon tuhoutuvan nykyisellä väestömäärällä. Jos joku on kyllin selväpäinen ymmärtämään millaisessa maailmassa elää ja etenkin sen IKIIKAISEN pahuuden luonteen sekä tuon vietin tähtitieteellisiin korkeuksiin kohoavan kekseliäisyyden. Niin edellisen ”tieteielokuvan” loisto kässärin USKOO ennen kuin KOKEE!!! Ja KAIKKI se höttö mitä ITSE rehellisyys valtamedia kotisohville kaarella suoltaa on sun ”liirumia ja laarumia” ja SE ”radiotoimintalain” velvoittama hullun hauskan ”SALALIITTOTEORIAN” alasampuminen lonkalta ihokkaat ruskeaksi. Ettei vain KUKAAN ”järki-ihminen” vain päästä mieleensäkään jo suljetunosaston Niuvanniemen ”pääsyvaatimusten” sumeasta” (kirkkaasta) ylittämisestä kaikilla lääkkeillä. Eurooppa islamisoidaan muhamettilaisilla ja ”Afrkan Tähdillä” poispyyhkäisten VALKOISET kuten nyt murhautetaan globalisti NATON ja USA:n johdolla valkoiset ukrainalaiset pois KASAARI valtion (kasaari juutalaiset) tielä surutta ajaen päin tulta STALININ doktriinilla, jossa perääntymnen vaatii enemmän rohkeutta kuin hyökkääminen. Ja jo ”suomenkin sotahullut lipovat kielään suomalaisugrilaisten käyttämiseksi 2Venäjän heikentämiseksi” samalla pyykäten rahaa pois lännen veronmaksajilta, jolla TUHOTAAN vielä kotirintamalla oleva KESKILUOKKA, joka on DEMOKRATIAN kulmamkivi yhteiskunnassa! Ja kuinka psykedeelistä onkaan se, että PUTIN on lännen KERMAN eli poliittisen eliitin eli OMAN kansansa HYLÄNNEIDEN rikollisten poliitikkojen PAHIN vihollinen. Ja mitä tulee ITSE tykinruokaan (kansa). Sen vihollinen EI ole putin vaan vaan putinia vihaavat lännen jumalattomat, jotka haluavat pan-euroopan TUHOTEN valkoiset. Korvaten JO täällä VALMIINA olevilla kädellisillä, joita nämä TEKOPYHÄT mädännäisyydessään rypevät ”valtiomiehet ja -naiset” suuteloitsevat kiihkeästi aina valtamediaa ja politisoitunutta rappari poliisikuntaa myöten vieden VALKOSET ryöstetyt ja raiskatut HÄPEÄPAALUUN esimerkkinä muille mitä nämä ”RASSTIT” ovat oikein saaneet aikaan ”äääärrrioikeistolaisessa” kiihkossaan!!!

  Reply
 • 31.3.2024 at 22:46
  Permalink

  Onko tämä se arhinmäki joka sotki seiniä spraymaalilla jossain etelässä?

  Reply
 • 1.4.2024 at 21:25
  Permalink

  Vasemmistoliitto taisi olla hallituksessa joka vei suomen natoon.

  Ultimate petkutus

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.