THL:n Hanna Nohynek: Korona-ajan lausuntoja peukaloitiin

Nohynek on kirjoittanut kirjan korona ajasta ja kirjassa tulee huolestuttavia asioita esiin Sanna Marinin hallituksen toiminnasta.

Nohynek kirjoittaa koulujen sulkemisesta, THL ei pitänyt koulujen sulkemista perusteltuna ja tehokkaana toimena.

Nuorille aiheutuneet haitalliset vaikutukset sivuutettiin täysin ja niistä alettiin keskustella vasta jälkeenpäin. Sittemmin on selvinnyt, että koulujen sulkemisella on ollut vakavia vaikutuksia nuoriin ja mielenterveysongelmat on nuorien keskuudessa lisääntyneet huolestuttavasti. Koulujen sulkeminen on aiheuttanut nuorille masennusta, syrjäytymistä ja keskittymisongelmia. Korona aikana nuorten harrastukset estettiin sulkemalla liikuntapaikat ja tätäkin kautta nuorten yhteisöllisyys muihin estettiin. Korona aikana rajoitettiin myös joukkokokoontumisia, nuoret eivät voineet edes ulkona kokoontua kaveriporukoiden kesken ja poliisi puuttuikin kokoontumisiin ja hajoitti ne.

Nohynek nostaa kirjassaan myös esiin lausuntojen peukaloinin.

Nohynek oli pöyristynyt, miten asiantuntijoiden lausuntoja ”peukaloitiin” ja julkisuuteen annettiin täysin  muokattuja lausuntoja mitä oli alunperin annettu. Nohynek kertoi, että lausuntojen peukaloinnista annettiin tiukkaa palautetta. THL:n asiantuntijat halusivat tietää, miksi heidän lausuntojaan peukaloidaan. Tiukan palautteenannon jälkeen esimies siirtyi töihin sosiaali- ja terveysministeriöön uuteen virkaan.

Korona-aikana rajoitettiin mielenosoituksia ja ne estettiin kovaotteisesti poliisin toimesta, mielenosoitukset kohdistuivat edellä mainittuihin perusteettomiin ja laittomiin korona toimiin. Satoja ihmisiä on tuomittu käräjäoikeudessa mielenosoittamisesta. Kun tarkastellaan korona toimia jälkeenpäin voidaan helposti todeta, että lakia ja ihmisoikeuksia on rikottu räikeällä tavalla ja näistä tulemme maksamaan vielä pitkään kovaa hintaa.

Nyt on jälkipyykin aika ja syylliset pitää saada vastuuseen, ihan jo sen takia, että tulevaisuudessa ei pääse enää tapahtumaan näin. Ensisijaisesti vastuun kantaa silloinen pääministeri Sanna Marin, toki muutkin toimijat pitää vastuuseen saada.  Tässä punnitaan nyt demokraattisen ja sivistyneen hyvinvointivaltion selkäranka, onko siitä kantamaan vastuunsa virheistään.

(Blogissa on otteita Hanna Nohynekin kirjasta)
Juha Korhonen

Liity Nykysuomen Whatsapp ryhmään
https://chat.whatsapp.com/DxDon12qrSyHYXR6Q1Zaqi

5 thoughts on “THL:n Hanna Nohynek: Korona-ajan lausuntoja peukaloitiin

 • 27.3.2024 at 14:04
  Permalink

  Oikein hyvä että nostaa puheenaiheeksi tuon, mutta heidän (THL) varauksettoman geenipiikkiylistyksen, ihmisoikeusrikkomusten, suoran valehtelun ja vierkamiesaseman väärinkäytön lisäksi, lausuntojen peukalointi on pientä. Yhtä pientä kuin Marinin kyky valtiomiehenä. Joka ainoa joka EI VASTUSTANUT 100% globaalia geeniterapiaa joutaa vastuuseen. Vankila, teloitus, tai omaisuus uhreille ja karkotus maasta. Valtiomme on kuuluisa anteeksiantavaisuudestaan, eikö totta? Veroja painetaan villaisella, ja hammashuolto sekä koululaitos toimii, ja virkamiehemme ovat liikutukseen asti epäitsekkäitä ja avoimia. Jep. Tämän valtion irvikuvan ”asiamiehillä” ei ole MINKÄÄNLAISTA KÄSITYSTÄ JOHTAMISESTA, VASTUUSTA TAI KANSALAISTEN INFORMOIMISESTA TOTUUDELLA. Kuitenkin anteeksiantoa anotaan, ehkä tulisi aloittaa oikeisemaan 90-luvulta alkaneita vääryyksiä, ja kun kaikki tähän päivään mennessä suoritetut ,röyhkeät veronmaksajien ylikävelyt olisivat oikaistu, voisi ilmapiiri anteeksiannollekkin olla otollisempi.

  Reply
 • 27.3.2024 at 14:53
  Permalink

  Senverran näillä kusetuksilla saatiin aikaan että terveydenhuollon luotettavuus saatiin nollaan. Ihmisten terveydellä ruvettiin tekemään rahaa.

  Reply
 • 27.3.2024 at 15:44
  Permalink

  Kyllä se kuiva juutalaismummo Hanna pitää ensimäisenä saattaa oikeuden eteen. Kun toi laskettelureissulta koronan HUS:iin niin ensimmäisenä se ilmoitti että ”karanteenit eivät sitten koske minua”. Ja THL.n pomona sillä olisi ollut valtaa kumota kaikki lausunnt ja toimenpiteet. Mutta se ajojahti joka oli HUS:inkin sisällä ja panostus lääkäreille lausuntojen antamiseen… Se oli valtava.

  No, Hanna ehti ensimmäisenä tehdä sääli-tarina kirjan jolla kerää sympatioita. Muiden vastaavia kirjoja ei tulla muistamaan. Markkinat toimivat näin.

  Mutta turha on sen anoa kansalta armoa. Minunkin palkanmaksu lopetettiin Hannan toimista johtuen. En ottanut rokotteita enkä käyttänyt maskia. Mutta kas kummaa… hetken päätä kelpasinkin taas työnantajalle. Mutta en minä sinne enää sillä samalla palkalla mennyt. Vaadin palkankorotuksen johtoportaan kiristyksestä ja kiusaamisesta.

  Reply
 • 28.3.2024 at 19:52
  Permalink

  Tuo vastaa tekemisistään Jumalan edessä niin kuin ne, jotka siihen uskovat. Moni piikki puolestapuhuja on tullut ”kaapista ulos” jälkikäteen kun ”paska on osunut tuulettimeen”! Kun jo KAIKKI puhuvat, Silloin ei ole enää kovin vaikeaa purkaa mieltään ja parannella asemiaan tai jopa tyynnytellä omaatuntoaan tekemällä ”Canossan matkan” ”tunnustamalla” olleensa liki ”hyväuskoinen”. Niin kuin joku virkaa tekevä viranomainen voisi käyttää sellaista sanamuotoa. Mutta jos ja jos kukaan EI puhuisi mitään eikä edes savua olisi ilmassa. Luulenpa – omaa pahuuttani – ETTEI kyseinen ”luottopakki” hiiskuisi yhtään MITÄÄN!!!

  Reply
 • 13.4.2024 at 10:35
  Permalink

  Tuo käärmekieli on vastuussa sote-alan pakkorokotuksista, 2017 Tartuntatautilain 48 pykälän voimaansaattamisesta. Hän jyräsi sote-alan ammattiliittojen edustajat, jotka yrittivät puolustaa työntekijöiden kehollista itsemääräämisoikeutta.

  Uudessa Lääkärilehden haastattelussa kertoo, kuinka nuorena tutkijana pääsi Bill Gates Foundationin rahoituksella ”tutkimaan” rokotteita. Filippiinin lapset ja vanhemmat koekaniineina.

  WHO=Bill Gates Foundation.

  Se että hän tulee nyt esiin ensimmäisenä pesemään käsiään ”pandemian” tiimoilta, ja työntää junan alle muita vastuullisia, kertoo vain ja ainoastaan _syvästä_ korruptoituneisuudesta ja totaalisesta välinpitämättömyydestä kaikkia ihmisiä kohtaan. Kaikkea elämää kohtaan.
  Lasten injektoiminen, jota Nohynek myös ajoi, on anteeksiantamatonta.

  Itse hän ei lobbaamiaan myrkkyjä ottanut.
  Kuvottava entiteetti, ihmishirviö.
  Bill Gatesin sponsoroima eugeenikko.
  En usko sanaakaan, mitä tuo myrkyttäjä suustaan päästelee.

  ”Hihamerkki”, omaisuuden takavarikointi, ja Seilin saarelle loppuiäksi kaikki, ihan jokainen, joka vaati ihmisiä piikille.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.