käräjäoikeus vangitsi Totuuspuolueen puheenjohtaja Jaana Kavoniuksen poissaolevana

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus vangitsi Totuuspuolueen puheenjohtaja Jaana Kavoniuksen poissaolevana.

Länsi-Uudenmaan käräjäoikeus katsoi, että Kavoniuksen kohdalla täyttyi kaksi edellytystä vangitsemiselle, joita olivat karttamisvaara ja jatkamisvaara.

Kavonius on julkaissut päivityksiä  sosiaalisessa mediassa missä on kertonut asuvansa  salaisessa paikassa. Kavonius on sosiaallisessa mediassa kertonut hakevansa turvapaikkaa Slovakiasta ja Unkarista.

Kavoniuksen epäillyt rikokset koostuvat kunnianloukkauksista,  törkeistä kunnianloukkauksista, vainoamisesta ja yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämisestä.

Iltalehti uutisoi Kavoniuksen rikosepäilyistä seuraavasti:

”Syyttäjät hakevat pitkää vankeustuomiota. Selvityksen mukaan Kavoniuksen syytteet liittyvät Totuuspuolueen sivuillakin julkaistuihin videoihin. Videoita on julkaistu myös muilla sivustoilla ja niistä on levitetty tietoa sosiaalisen median eri alustoilla ja joukkosähköpostituksilla. Kavonius on julkaissut videoillaan valokuvia eri henkilöistä ja tuonut esiin heidän nimensä ja muita tunnistettavia tietoja väitettyjen herjauksien yhteydessä.”

3 thoughts on “käräjäoikeus vangitsi Totuuspuolueen puheenjohtaja Jaana Kavoniuksen poissaolevana

 • 27.3.2024 at 19:48
  Permalink

  En sinänsä tiedä asiasta mitään, mutta poliitikkojen ja virkamiesten kunnian loukkaaminen on näköjään paljon vakavampi asia kuin vaikka lapsen r******s tai jonkun pahoinpiteleminen neliraajahalvaantuneeksi. Se kertookin ihan tarpeeksi.

  Reply
 • 27.3.2024 at 19:55
  Permalink

  Taitaa Iljan kohtalo odottaa

  Reply
 • 28.3.2024 at 19:40
  Permalink

  Suomen ”OIKEUSVALTIO” eli RAPPARI-MAFIA rakkikoirineen ”rikollisen” kimpussa, joka rehellisenä ihmisenä vain seuraa katseella korruptio Suomen toimia. Tämä harvinainen ihminen EI ole niin harviNAISTA tyyppiä, eteikö vastaanvanlaisia löydy jokaisena aikana, jokaisessa maassa ja jokaisessa järjestelmässä. Ja vm. joko VANGITAAN, MURHAUTETAAN tai MURHAAAN ”järjestäyneenrikollisuuden” toimesta, joka on ketoutunut kuin liaani ”isäntäpuunsa” rungon ympäri erottamattomana vyyhtenä. On jo nurinkurinen vitsi maäritellä Suomi vailla korruptiota olevana maana, sillä täältä eivät puutu kuin viimeisimmät meksikolaiset ja columbialaiset prätkäpojat pyssyineen tekemästä selvää kadunlakaisijastakin, jos hän on vain jonkun toisen tiellä eli toimeksianajan. Jo asiaintilasta kertoo julki häpeämättömyys polkea maasta ”syylliselle” rikosnimikkeitä kuin kaneja hatusta kun jo vähäinenkin tiedon tynkä ja jo pelkkä ulkonäkö osoitaa sen, ettei kyseessä ole mikään ”MA BAKER”! OIKEAT rikolliset eivät ole KOSKAAN mädäntyneen järjestelmän vihollisia vaan kuin ympärillä pyöriviä ”perskärpäsiä. Vaan NE, jotka tuovat itsensä esivallan RIKOKSET julki haluten oikaista tuon suomalaisen yhteiskunnan rappiotilan, joka loukkaa jokaisen kansalaisen oikeusturvaa, oikeussuojaa ja perimmäiseltään oikeustajua. Kun tällainen järjeselmä on aikanaan luotu palvelemaan maan järjestystä ja laillisuutta nojaten Suomen lakiin. Ja kun koko lafka alkaa pyörimään väärinpäin. On se tuolloin asetettava purkupallon kohteeksi, sillä millään mittarilla EI voi vaatia, että MAFIA pyörii veronmaksajien rahoilla vaan kyse on YKSITYISESTÄ liiketoiminnasta ja vielä yksiryisyrittäjän riskistä, jossa kyse on korkeinaan naapurin rahoista (mieluummin omista) eikä koko Suomen!!! Simppeliä eikö totta? Ja kuinka tässä poljetaankaan menneiden sukupolvien rehellisellä sydämellä maataan ja kansalaisia PALVELLEIDEN poliisien säntillinen ja oikeudentuntoinen työ syvälle rapaojan lokaan!!! HÄVETKÄÄ!!!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.