Laura Saarikosken eroaminen oli valtavan hieno uutinen demokratialle ja turvallisuudelle

Saarikosken eroaminen Helsingin Sanomien vaastuupaikalta oli upea uutinen suomen kannalta. Saarikosken pravuuri oli Yhdysvaltojen tuottama propaganda ja tätä Saarikoski jakoi Helsingin sanomissa kiitettävällä tavalla.

Helsingin Sanomat on jo lähtökohtaisesti maamme yksi isoimpia propaganda tehtaita, moraalitta jaettulla propagandalla ei ole ollut koskaan mitään rajoja. Saarikoski vei propagandan täysin uusille leveleille, Yhdysvalloista tuotettiin propagandaa aamusta iltaan.

Ukrainan ja Venäjän sota teki Saarikosken toiminnasta äärimmäisen vaarallista, niin uskomatonta kuin se on, Saarikosken satuja uskottiin laajasti ja juuri siksi on upea uutinen, että Saarikoski sulki oven Helsingin Sanomissa.

Helsingin Sanomien taloudellinen ahdinko on ollut vuosia jo käsillä, ihmiset on alkaneet perumaan tilauksiaan ja eikä se ole mikään ihme, samaa jankutetaan päivästä toiseen. Mutta tässä asiassa on syytä olla rehellinen, Helsingin sanomat on edelleen merkittävä toimija suomen propagandakentällä, lukijamäärä on valtava. Saarikosken eroaminen ei anna syytä pitempiaikaseen riemuun, tilalle on tulossa jos mahdollista vieläkin härskimpi propagandisti kuin Saarikoski, mutta nautitaan näistä muutamista päivistä ilman Saarikosken propagandaa.

Juha Korhonen

9 thoughts on “Laura Saarikosken eroaminen oli valtavan hieno uutinen demokratialle ja turvallisuudelle

 • 28.2.2024 at 12:51
  Permalink

  Ylen uutisointi on kauheeta paskaa, katsokaa:

  YLE
  12.12.
  Kannattajakorttien viimeinen jättöpäivä on tänään.

  https://yle.fi/a/74-20064595

  TODELLISUUDESSA:

  Vaikka todellisuudessa riittää että vaalikortit olisi toimittanut 20.joulukuuta mennessä.

  https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010052159.html

  Yle antaa väärää tietoa siitäkin, voiko vaaleista valittaa!!

  Yle:
  Presidentinvaalien tuloksesta ei voi valittaa
  Presidentinvaalien tulokseen ei muista vaaleista poiketen voi hakea muutosta valittamalla. Lainsäätäjien perusteena on tältä osin aina ollut, että istuvan presidentin asemasta ei voi olla epäselvyyttä, kertoo oikeusministerön vaalijohtaja Arto Jääskeläinen.

  https://yle.fi/a/74-20071699/64-3-205441

  Todellisuudessa vaaleista voi valittaa:

  Helsingin sanomat:

  28.1
  PRESIDENTINVAALEISSAKIN on tosin niin sanotun ylimääräisen muutoksenhaun mahdollisuus. Korkeimmalta hallinto-oikeudelta voi hallinto-oikeudenkäyttölaissa säädetyllä tavalla hakea lainvoimaisen päätöksen eli tässä tapauksessa vaalituloksen purkua, kertoo Jääskeläinen

  .https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010150431.html

  1. Vaalit on demokratian ydin

  2. Presidentti on suomen valtahiearkiassa ykkönen

  3. Yle veroa maksetaan 5000 miljoonaa 10 vuodessa

  Reply
 • 28.2.2024 at 13:15
  Permalink

  Hesari on cia:n luottotorvi

  Reply
 • 28.2.2024 at 15:07
  Permalink

  Pravdan levikki taitaa hiipua kun kommunismi ei vaan myy. ”Go woke, go broke”. Sunnuntain pravda on tosin halvempaa kuin vessapaperi. Lauran naamakuva tuntui jotenkin vaan pehmeämmältä.. ehkä vain kuvittelin.

  Reply
 • 28.2.2024 at 15:47
  Permalink

  Hesari oli vielä joitakin kymmeniä vuosia sitten laadukas lehti. Nyt täysin mädätetty ja silkkaa propagandapaskaa kannesta kanteen. Vihervasemmiston, globalistien ja perverssejen tärkein äänitorvi, kommunistinen HS.

  Reply
 • 28.2.2024 at 18:00
  Permalink

  Ja hesarin lukijat täysiä torvia.

  Reply
 • 28.2.2024 at 18:52
  Permalink

  Toinen ja vielä pahempi tulee tilalle, joten yllekirjoittaneen mediaa edelleen tullaan tarvitsemaan niin kauan kun EU + NATO EI ”puolusta demokratiaa” maolaisittain. Eriävät mielipieet ja sananvapaus EIVÄT nimittäin kuulu läntiseenmaailmaan muutoin kuin puhumalla lopuntonta PASKAA, joka EI tietenkään ole vaarallista edes ”Ilmastopoliittisesti”! Mutta Härre Gud, kun maajussit panevat jyvää peltoon eikä pellon tarviotse edes ”teeskennellä”!!! Silloin teknokraateilla ja yli-rikkailla mielenterveys tapauksilla menee heinäsirkka kuppi nurin. Niin se vain menee tässä yhä pahenevassa mualimassa, että lopuksi vielä syödään ”omatuntokin” eli ”Aku Ankan” Samu Sirkkakin, joka toimitti sateenvarjoineen ”ylimmän tietoisuuden” virkaa ”Plutolle”.

  Reply
 • 28.2.2024 at 20:56
  Permalink

  Itse seurannut usan politiikkaa.

  Näyttää että siellä porukka jakaantuu selvästi kahtia.

  Demokraatit on pölvästejä, jotka uskoo kaikki valtamedia uutiset ja propagandan.

  Rebublikaanit, jotka ei usko valtamedian valheita ja propagandaa, vaan ovat viisaita ja toimivat järkevästi

  Reply
 • 29.2.2024 at 16:38
  Permalink

  Kannattaisiko Juha ensin oikolukea nuo sepustukset ennen julkaisua? Kirjoitusvirheitä täynnä oleva kirjoitelmayritys, jossa ei ole järjen hiventäkään.
  Pelkkiä omia harhoja, ei faktaa missään.

  Reply
 • 5.3.2024 at 20:37
  Permalink

  Helsingin Sanomat on erittäin hyvä sanomalehti kaikista sen väitetyistä puutteellisuuksista huolimatta. Nykysuomi tuskin suostuu ottamaan esimerkkiä Helsingin Sanomista, mutta syytä olisi. HS:n päätoimittaja ei pääkirjoituksissa tee alkeellisia virheitä suomen kielen oikeinkirjoituksessa.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.