Yhdysvallat teki sen taas – Tällä kertaa jäi rauniot Ukrainaan

Yhdysvallat on laittanut Ukrainan avustamisen jäihin, tämä ei tietenkään tullut yllätyksenä ihmisille mitkä on halunneet katsoa asioita tosiasioiden kautta.

Yhdysvallat toistaa tämän toimintatavan kerta toisensa jälkeen, mainitaan nyt vain muutama esimerkki. Afganistan ja Irak on ne viimeisimmät minne jätettiin rauniot. Yhdysvaltojen toimintatapa on viedä maat sotaan ja luvata loputonta tukea joka sitten loppuu yht äkkiä ja maa onkin pahemmassa kaaoksessa kuin ennen sotaa. Yhdysvaltojen systemaattinen maiden tuhoaminen saa lajaan hyväksynnän läntisessä ”ajattelussa”. Tätä on lähes mahdotonta ymmärtää miksi. Miksi Yhdysvallat saa tuhota maita kertatoisensa jälkeen kenenkään arvostelematta tätä terrorististä toimintaa.

Nyt oli vuorossa Ukraina, Yhdysvallat julisti loputonta tukea Ukrainalle ja puhkui ponnekkaita julkisia lausuntoja ”Venäjä tuhotaan, Yhdysvallat tukee niin kauan ja niin paljon kun on tarpeen”. Hölmöt länsijohtajat uskoivat jälleen kerran Yhdysvaltojen valheet. Lopputuloksena on kuollut satojatuhansia Ukrainalaisia ja Venäjälle on asetettu punainen matto Ukrainan rintamalle, nyt on enää kyse siitä kuinka ison palan Ukrainaa Venäjä haluaa ottaa.

Euroopasta ei ponnekkaista puheista huolimatta ole tukemaan Ukrainaa, aseteollisuus on naurettavalla tasolla, hyvä että euroopan maat saa omat varastonsa täytettyä. Euroopan unioni on kipuillut asetuotannon kanssa jo vuosia, valmista ei vaan tule. Euroopan unionin räpellys ”yhdessä sovitaan aseteollisuuden nostosta” tuskin tulee etenemään yhtään mihkään, kun ei se ole tähänkään asti edennyt ja vaikka se päätös syntyisi tänään, menee tuotannon nostamiseen vuosia aikaa. Eli Euroopan unioni ei pysty Ukrainaa auttaa, ainakaan asetoimituksilla.

Niin siinä sitten taas kävi, Ukraina yllytettiin täysimittaiseen sotaan,  Yhdysvallat julisti itsensä kumppaniksi ja vannoi tukeaan, nyt sieltä vetäydyttiin ja Ukraina on ilman aseita. Euroopan johtajat miettivät kampaviinerin kera miten kranaatteja valmistetaan ja samaan aikaan Ukrainalaisia teurastetaan rintamilla.

Nyt kun muistetaan, että suomi on juuri solmimassa DCA sopimusta Yhdysvaltojen kanssa, niin miten luulette meidän käyvän? Taasko me uskotaan Yhdysvaltojen lopputtomaan tukeen, ”kyllä se nyt tukee meitä loppuun asti”.

Kerron uutisen, ei se tue ja jättää täsmälleen samanlaiset rauniot taakseen kuin muillekkin maille.

Miten meni noin niin kuin omasta mielestä?

Juha Korhonen
Tue Nykysuomen toimintaa TÄSTÄ

Liity Nykysuomen Whatsapp ryhmään
https://chat.whatsapp.com/DxDon12qrSyHYXR6Q1Zaqi

5 thoughts on “Yhdysvallat teki sen taas – Tällä kertaa jäi rauniot Ukrainaan

 • 23.2.2024 at 14:43
  Permalink

  Ukraina oli ja on vain USA:n projekti tuhota Venäjä. Kaikki ongelmat Venäjän rajoilla satavat USA:n laariin, siksi se niitä järjestää. En tiedä, tajuavatko päättäjämme, mutta Suomen Nato-jäsenyys ja DCA-sopimus ovat vain yksi tapa järjestää Venäjälle lisää ongelmia. Amerikkalaisia ei paljon kiinnosta se, että ongelmiin joutui myös Ukraina tai joutuu myös Suomi.

  Ukrainan ottaminen USA:n valta-ja talouspoliittisten tavoitteiden välineeksi oli sen pahin synti. Toiseksi pahin oli estää rauha ja päinvastoin tarjota Ukrainalle lisää aseita. Kolmanneksi pahinta on jättää Ukraina pulaan. USA on koko sotkun aiheuttanut, mutta jos se haluaisi edes tässä vaiheessa tehdä jotain hyvääkin, se passittaisi Ukrainan johdon tekemään neuvottelurauha.

  Ei Nato-jäsenyyttä tai vastaavia, denatsifikaatio, viiden Ukrainasta lähteneen alueen tunnustaminen osaksi Venäjää ja vähemmistöjen aseman turvaaminen, siinä se. Jos homma jatkuu, Ukrainasta saattaa lähteä Venäjään isompiakin alueita ja sen lisäksi alueita kolmeen muuhun maahan.

  Reply
 • 23.2.2024 at 15:40
  Permalink

  Heh, tämä ääliökansa on taas laskenut housut alas ja antanut panna itseään halvalla. ”Miten meni niin kuin omasta mielestä”.. huoraaminen on syntiä ja syntisen karma tulee bumerangina takas kummittelemaan. Kyllä tämän hölmöläiskansan kohtalo on lohduton kun kaikki kusetukset osuu ja uppoaa.. kuten se kolmas miekka, jonka Suomen ensimmäinen arkkipiispa Johansson meille ennusti tulevan.

  Reply
 • 23.2.2024 at 20:15
  Permalink

  Niin kuin täällä vielä järjissään olevat tapaavat sanoa: Kuinkapa siinä käy kun ”Mennään pwerse edellä puuhun”! Toki sota-intoiset amerikkalaiset poliitikot – kuten poliitikot yleensäkin – eivät voisi enää vähempää tietää minkäänlaisista elämän reaaliteeteista yhtään mitään. Mutta suomi vastaavat ovat kaiken huippua. Tähän kun vielä lisätään hyppysellinen sotia sotimattomat kenraalit, joiden luuloille avauuskin on liian ahdas paikka niin soppa onkin valmis. Ja se, joka saa taistella kotikonnuillaan on aina niin henkisesri kuin taidollisestikin vahvimillaan. Tästä parhaana esimedrkkinä olkoot kotoinen puhdas Talvisota v. 1939, jolloin Itsenäinen Suomi taisteli niitä voimia ja aateita eli kommunistista trotskilaista internationalismia vastaan. Jonka puolesta ja sen levittämiseen Venäjälle Suomi on nyt valjastettu NATO:n puolesta vertaan vuodattamaan. Jonka lopullisena tavoitteena on pystyttää ”saatanan synagoogan” eli kasaari juutalaisten ”Yksi maailmanhallitus” eli NWO tyrannia, jossa elämä hymyilee vielä vahemmän ”tykinruuille” kuin se hymäheli Stalinin Neuvostoliitossa, joka sekin oli enemmän kuin ”huonoa huumoria”! Mutta kun jo legendaksi muodostuneelle ”kolmen viikon marssille” ”satumaahan” lähdeään. Sillä EI voi koskaan olla kuin SE ”ahneen PASKAINEN loppu”!!! Siis tavalliselle kansalle, jolta EI KOSKAAN kysytä mitään, muta sille VALEHDELLAAN sitäkin enemmän ”vastuullisessa mediassa”. Johon nämä typerykset uskovat kuin I(TSE presidentti Kekkosen kalajuttuihin!!! Lopuksi omille sotakiihkoisille vatsastapuhujien nukeille mainittakoot wanhalla suomalaisella sananlakulla: ”EI se koira oravaa hauku, joka VÄKISIN metsään viedään!!!”

  Reply
 • 24.2.2024 at 11:48
  Permalink

  ”Miten meni noin niin kuin omasta mielestä?” Kysyy Juha Korhonen. Meni noin erittäin hyvin. Ilman USA:n mittavaa apua ryssä olisi miehittänyt Ukrainan. Olisiko se mennyt silloin Juha Korhosen mielestä hyvin? No nämä Putinistien mielipiteet ovat yhtä tyhjän kanssa. Toisaalta on myös asiaa siinä, että USA lopetti avun ainakin vähäksi aikaa. Eurooppa joutuu pohtimaan kumpi on parempi, ryssän komento Ukrainassa vai Ukraina vapaana maana. Ei liene kenellekään epäselvää kumpi on parempi vaihtoehto. Kyllä se apu Euroopastakin löytyy, kun joudutaan tosiasioiden eteen. 1.4 miljardia noin aluksi niihin 800 000 tykin ammukseen, joita löytyy maailmalta. Siis Juha Korhonen voi nukkua yöunensa rauhassa, hyvin meni ja menee loppujen lopuksi.

  Reply
 • 29.2.2024 at 12:30
  Permalink

  Kyllä Usa on iso kivi ollut koko konfliktissa. Olen lukenut muutaman suomesta Ukrainan sotaan lähteneen kokemuksia ja on ollut mielenkiintoisia kokemuksia. Etsin vastaavia kirjoja joku on kirjoittanut Venäjän puolelta kokemuksia.
  Tämä viimeisin kirja kuvasi Ukrainaa aika pitkälle mikä kuva mulle on tullut eli todella hajanainen keskusjohto mitä tukee Kiovan pormestari Vitali Klitskon toteamus että Ukraina on kaupunkien paikallishallintojen varassa. Siellä jylläävät nationalistiset joukkiot PAnderisteja sekä Azov-rykmentti jossa tämä suomalainen nuorukainen taisteli tosin oli kuukausia ettei saanut asettakaan ja iso osa varusteistakin oli omia tai itse hankittuja.
  Ruoka aivan kammottavaa ”limppisoppaa” ja miehet saivat vain etäisiä epämääräisiä ohjeita osittain juoruja jopa.
  Ukraina on iso maa ja rintamalinja on pitkä mutta toivoa sopii että rauha saadaan aikaan vaikka länsi on sen torpannut kolmesti Boris Johnsonin ollessa päätekijänä pitäen sodan tuulet puhaltamassa luvaten Ukrainalle lisää aseita. Brittipolitikko Andrew Bridgen kertoili että Boris Johnson on saanut 10 miljoonaa dollaria palkkiota puuhistaan!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.