Viktor Orbán: Surkea Euroopan Unioni yrittää kiristää Unkaria

Orban arvosteli EU-komissiota ankarasti viestipalvelu X:ssä

Suorapuheinen Unkarin Pääministeri Viktor Orbán EU:n kiristämisestä: ”Maailmassa ei ole tarpeeksi rahaa pakottaaksemme meidät hyväksymään massa maahanmuuton ja antamaan lapsemme LGBTQ-aktivistien käsiin” Orbán ripittää jälleen  Euroopan unionia, Orbánin mukaan EU:n  politiikka ja toimintatavat on kiristystä.

Tällainen kiristys on verrattavissa lasten hiekkalaatikko leikkeihin, täysin vailla substanssia toimivat EU:n virkamiehet ja päättäjät eivät pysty vastustamaan vahvaa Unkaria vaan piilotuvat toistensa selkien taakse.

Tämä tilanne jos mikä osoittaa selkeästi kuinka surkea on Euroopan Unioni!

Orbán vastustaa myös jyrkästi Ukrainan liittymistä Euroopan unioon. Orbán: ”Komissio ei ole tehnyt kotiläksyjään”. Sen sijaan komissio aikoo ”työntää Ukrainan EU-jäsenyyden kurkustamme alas, arvioimatta eurooppalaisille veronmaksajille ja maanviljelijöille koituvia seurauksia”. Unkarin ja Euroopan union välit on kiristyneet äärimmilleen.

Tue Nykysuomea TÄSTÄ

Liity Nykysuomen Whatsapp ryhmään

https://chat.whatsapp.com/DxDon12qrSyHYXR6Q1Zaqi

 

One thought on “Viktor Orbán: Surkea Euroopan Unioni yrittää kiristää Unkaria

  • 8.2.2024 at 19:27
    Permalink

    Samanlaista kuin kulun pihalla! OIKEIN isojen poikien kiusaama SURKIMUS kostaa OMAN kiusattuna olemisen – MUNATTOMUUTENSA – fyysisesti pienelle oopilaalle. Ainoa asia johon EU:n korrupoituneet rahanpesijät hiiliveroineen hengenköyhyyksissään ehtivät ja pystyvät on sortaa niitä, joiden rikosrekisteri eli EU:laisittain: ”CV” on valkoistakin valkoisempi! Suomi itse on *)PERSEEN NUOLIJOIDEN nymärö UNO!!! Eli sitä arvosteteaan KAIKKEIN vähien!!! Viktor Orban on ainoa EU;n valtiomies siinä missä sitä oli Suomen viimeinen TODELLINEN presidentti Urho Kekkonen. Ja niin kuin häntä vihattiinkin ja vihaaan *) taholta NYTKIN!!!

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.