Näkökulma: Paholaiset valtasivat Ukrainan – Sanna Marin, Boris Johnson, Hillary Clinton

Ukrainan presidentin kanslia tiedotti Sanna Marinin, Boris Johnsonin ja  Hillary Clintonin aloittaneen työryhmässä jonka tarkoitus on valmistella Ukrainasta Nato kelpoinen maa.

Uutinenhan on karmea Ukrainalaisille, jo pelkästään Sanna Marinin nimitys työryhmään olisi riittänyt tuhoamaan loputkin Ukrainasta, mutta tässä oli nyt pelattu varman päälle ja Ukrainan lopullinen tuho varmistettiin Hillary Clintonilla ja Boris Johnsonilla.

Paholaiskolmikon cv on vaikuttava, tuskin mistään löytää maailmasta tuhoisampaa kolmikkoa.

Mikä ihmeen tarkoitus tällä paholaiskolmikolla voi olla, muu kuin tuhota loputkin Ukrainasta. Vai ovatko he edistämässä korruptiota, lapsikauppaa tai jotain muuta hämärää Ukrainassa. Mitään rehellistä ja hyvää toi kolmikko ei osaa edistää.

Sanna Marinin erityinen vahvuus onkin juuri rahassa, Ukrainassa on korruption myötä ollut käytäntö, että ensin hallinnolle ja sitten katsellaan jos joku leipäpala lyötyisi kansalle, aina ei riitä sitäkään. Luulen että Sannalle annetaan työryhmässä juurikin vastuulleen korruption edistäminen.

Hillary Clinton varmaan saa työryhmään teloitus ja salamurha hankkeet hoidettavakseen ja jos työryhmä päätyisi jonkun valtion tuhoamiseen, on Hillaryllä siihen loistavat valmiudet ja kokemustakin löytyy.

Mitäs tää Boris Johnson sitten tekee? Tätä joutuu nyt miettimään vähän syvällisemmin, hänen erikoisosaamistaan on sotien ylläpitäminen ja rauhanneuvotteluiden vesittäminen, luulen että Boris saa työryhmässä paikan varmistaakseen ettei mitään rauhaa viittaavaa edes suunnitella Ukrainan ja Venäjän sodassa ja koittaa saada sotaa laajenemaan pitkin Eurooppaa.

Yhteenvetona voi kyllä vain kauhistella työryhmän kokoonpanoa, on uskomaton annos pahuutta saatu yhteen ryhmään mahtumaan.

Juha Korhonen

Liity Nykysuomen WhatsApp ryhmään
https://chat.whatsapp.com/DxDon12qrSyHYXR6Q1Zaqi

2 thoughts on “Näkökulma: Paholaiset valtasivat Ukrainan – Sanna Marin, Boris Johnson, Hillary Clinton

 • 31.1.2024 at 19:07
  Permalink

  Eikös se ole jo NYT sitä!!! Eli nämä ”PURKUPALLOT” sitten ylösrakentavat ”kankkulankaivon” NATO kelpoiseksi, jotta se voidaan taas uudestaan ”Builb Back Better”. Täyttä skeidaa, sillä tuon porukan rahat eivät riitä ensimmäiseenkään tileen, vaan ”nuudelisementtiä” käytetään kiinalaisittain. Sillä nuo kuormastasyöjien ruokahalu on loputon!!! NYT vasta maailmalla on mahdollisuus nähhdä kuinka sitä SYNTIÄ tehdään tällä DREAM TEAMillä niin etrei kokkelille taivuta!!! Mahtaa tulla clintonin ämmälle pitkäksi aika kun kaikki ovat jo käytännössä tapetut?

  Reply
 • 1.2.2024 at 12:17
  Permalink

  ”Taistelemme Ukrainassa voittoon asti, kesti se sitten 5, 10 tai 15 vuotta.. ”as long as it takes” Sanna

  ”Ukraine will win and Putin must fail. Slava Ukraini! ” Boris

  https://youtu.be/6DXDU48RHLU?si=qsJqgAaxKx_BtaeM
  ”Hihihii” Hillarious

  ”Sota on rauhaa, Vapaus on orjuutta, Tietämättömyys on voimaa” George

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.