Perussuomalainen ”kansanedustaja” hyökkää lakkoja ja mielenosoituksia vastaan

Perussuomalaiset tuomitsee yleisesti nyt järjestettävät lakot ja mielenosoitukset. Jopa kansanedustajat on alkaneet mustamaalata nyt järjestettäviä protesteja.

Facebookissa Perussuomalaisten kansanedustaja Sheikki Laakso käy kovin sanoin lakkojen ja mielenosoituksien kimppuun. Laakso ei keinoja kaihda mustamaalatessaan ihmisiä jotka on osallistumassa nyt järjestettäviin protesteihin. Laakso mm antaa ymmärtää videolla, lakkoilevan kansan olevan juuri niitä mitkä lusmuilee töissä ja ovat ongelmaksi työnantajalle.  Video löytyy tästä

Muutamaa päivää aikasemmin Laakso oli mustamaalannut valhein ja kehottanut olla osallistumasta Convoy mielenosoitukseen, joka järjestetään Helsingissä 10.2.2024 
Aikaisemmin järjestetty Convoy mielenosoitus sai paljon huomiota mediassa ja paikalla nähtiin perussuomalaisia kansanedustajia, nyt on ilmeisesti tilanne toinen kun Perussuomalaiset istuu hallituksessa kurjistamassa kansaa, nyt mielenosoitusta mustamaalataan jopa ”kansanedustajan” toimesta.

Mielenosoituksia Laakso mustamalaa täysin valheellisilla väittämillä ja  toivoo päivityksessä ettei kukaan osallistu niihin, tai ainakaan hänen seuraajat ja olevan taas kusetettavana siellä. Laakso väittää että mielenosoituksissa on aikasemmin valehdeltu ja horisee jostain laivoilla tulevista rekoista. Laakson puolustukseksi täytyy nostaa esiin, että menneitä mielenosoituksia on tosiaan häiritty väärää tietoa jakaen, eli niin sanotusti trollaten. Laakso kuitenkin otti tämän valheellisen tiedon aseekseen ja alkoi mustamaalata tulevaa mielenosoitusta valheellisilla ”trollauksilla”.

Persujen hyökkäys ihmisten perusoikeuksiin on hieman yllättävää, itseään kansanedustajaksi kutsuvat Perussuomalaiset käyvät sen kaikista ”pyhimmän” kimppuun, eli lakko ja mielenosoittamisen oikeuden.

Olin itse seuraamassa turvetuottajien mielenosoitusta edellisen hallituksen aikana, siellä eduskunnan pihalla käsiään läpsytteli yhteen persu kansanedustajat, (Sheikki Laaksokin) kun tutut turvetuottajat ajoivat letkassa eduskunnan ohi. Persu kansanedustajat puhisivat syvää tukeaan turvetuottajille mielenosoituksessa. Nyt kun Perussuomalaiset on hallituksessa on puhina vaijennut turveasioista ja turvetuottajien odottamat uutiset turvetuotannon ylös nostamiseksi on jääneet tulematta.

Silloin oli Persu ”kansanedustajilla” se mielenosoitus oikeus kun olivat keräämässä irtopisteitä kyykytetyiltä turvetuottajilta miltä vietiin elinkeino pois. Eli valehtelivat ja käyttivät hyväkseen mielenosoittajia omiin poliittisiin irtopisteisiin. Eikä Persussuomalaisilla ole aikomustakaan nostaa turvetuotantoa ylös, vaikka siis olivat  aikasemmin osoittamassa meiltä turvetuotannon alas ajamista vastaan. Hävetkää!

Persujen ajatus ilmeisesti on, että heidän vihamieliset toimet Suomen kansaa kohtaa pitää sietää ilman että kansalla on mitään oikeutta edes protestoida heidän kansaa kurjistavia päätöksiään vastaan. Onko Persut nyt viemässä kansalta sitä perustuslaissa olevaa oikeutta osoittaa mieltä ja lakkoilla?

”Kansanedustaja” Sheikki Laakson hyökkäys lakko oikeutta vastaan löytyy täältä
Juha Korhonen

3 thoughts on “Perussuomalainen ”kansanedustaja” hyökkää lakkoja ja mielenosoituksia vastaan

 • 20.1.2024 at 12:56
  Permalink

  Konttoristina työskennelleen yksinhuoltajan pojan kouluvuodet eivät olleet menestystarina, vaan täynnä adhd-oireilua ja koulukiusaamista.

  Kun peruskoulun ovi meni kiinni, todistuksessa oli vähemmän mairitteleva 5,3:n keskiarvo.

  Miehellä on ulosotossa 200 000 euroa.

  Laakso laskee, että jos hän pysyy eduskunnassa niin hän saisi maksettua velkansa korkoineen vasta yli 80-kymppisenä.

  Suurin osa noista veloista vanhenee ennen kuin Laakso on lähelläkään 80-kymppiä.

  Reply
 • 20.1.2024 at 15:20
  Permalink

  Valta turmelee ja korruptoi, absoluuttinen valta turmelee absoluuttisesti.

  Ehkä yksi tuhannesta ehdokkaasta on sellainen joka on oikeasti rehellinen ja omaa terveitä arvoja.

  Reply
 • 20.1.2024 at 21:30
  Permalink

  Kanadan ”demokraattisen kansantasavallan” diktaattori Castron äpärän (Justin Trudeau) puhetta eli julmaakin julmemman itkupillin, joka EI uskalla kohdata kansaansa omista WEF & Kiina lähtöisistä ”omastaan” rikollisesta ja kelvottomasta politiikastaan! PELKURIT ja PASKAHOUSUT ovat AINA julmimpia TYRANNEJA, jotka vinkuvat kuin pistetävät siat kuolemansa eli ”lopputilin” maksun tullessa väistämättäkin jonakin päivänä vastaan. Esimerkkinä olkoot Neuvostoliiton Lavrentiy Beria, Soviet politician and NKVD police chief
  (1899-1953). Persut ovat humalluksissaan, koska he ovat päässeet koiriksi koirien laumaan haukkumaan kuin lintukoira puuta kansaa ja nostamaan kinttuaan KUSITOLPAN asemaan lasketutun kansakunnan silmille! Raamatussa tiedetään kertoa se ikävähkö tosiasia, etta, ”joka ITSENSÄ ylentää. Se ALENNETAAN!!!”

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.