Olympiakomitea teki loistavan ja esimerkillisen päätöksen – Läskit sohvalla vaatii boikottia

Kansainvälinen olympiakomitea teki esimerkillisen ja rauhaan tähtäävän päätöksen otamalla Venäjän ja Valko-venäjän urheilijat mukaan Pariisin olympialaisiin.

Pullamössö somekansa älähti ja vaatii Suomen boikotoivan kisoja, siis nämä pullamössö tyypiit mitkä ei ole koskaan urheilleet missään lajissa, kertovat että urheilijoiden pitäisi jättää uran huippuhetki väliin. Ylipainoiset sohvasoturit ovat siis mielestään jotenkin oikeutettuja ottamaan urheilijalta se kaikista kovin hetki pois.

Urheilija unelmoi koko urheilu uran olympialaisista ja nämä sohvalla röhnöttävät läskit sitten kertovat, että ”ei kun meitä kiukuttaa niin ette voi mennä kisoihin”. Johtaako ylipainoisuus myös älyn vähenemiseen?

Olympiakomitean päätös on monelta kantilta katsottuna erittäin tervetullut ratkaisu, maailma on ollut yhtä uhoomista viimeisen kahden vuoden aikana ja nyt vihdoin edes joku taho ajattelee muutakin kuin pelkästään uhoomista.

Tämä oli rohkea ja tervetullut päätös joka antaa urheilijalle mahdollisuuden kilpailla niitä kaikista kovimpia kilpakumppaneita vastaan, uransa kohokohdassa!

Juha Korhonen

2 thoughts on “Olympiakomitea teki loistavan ja esimerkillisen päätöksen – Läskit sohvalla vaatii boikottia

 • 9.12.2023 at 09:54
  Permalink

  Heh juuri näin. Läskit hölmöläiset kantavat rahansa globalistisilie ruokafirmoile joiila on samat pankkiiriomistajat kuin globlistisilla lääkefirmoilla. TV ja some ohjelmoi ja kanavoi nämä aivopestyt syömään oreo paloja kellogs puruja pringles puppua ja benjerry soijaa ym scheißea jotta voivat myydä näile kolestroli, diabetes, verenpaine ym scheiße lääkkeitä. Sama ohjelmointikanava istuttaa ajatukset näiden zombien aivoihin. Ilmankos terveys ja mielenterveysongelmat maassamme ovat katastrofaaliset ruuhkauttaen täysin korruptoituneen terveydenhuoltojärjestelmän.. mutta se lienee tarkoituskin.Tyhmää ja sairasta kansaa on niin helppoa kusettaa ja hallita.

  Reply
 • 9.12.2023 at 19:23
  Permalink

  Samoille läskiaivoille mafiakeskittymä, murhaajien ja roistojen rikollisvaltio Israel ei ole minkäänlainen ongelma.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.