Kuinka suuret ovat Ukrainan mahdollisuudet päästä Euro 24 -kisoihin?

Italian maajoukkueen epäonnistuneen ottelun jälkeen, kun tasapelistä tuli luonnollinen seuraus molempien joukkueiden toimista, Ukraina menetti mahdollisuuden päästä heti EM-kisoihin.  Vaikka aluksi lähes kaikki suosittu vedonlyönti sivuja antoi minimaaliset mahdollisuudet suoraan ulos, kun otetaan huomioon läsnäolo Englannin maajoukkueen ryhmässä.

Joukkueella on kuitenkin vielä toinen yritys päästä pudotuspeleihin. Mahdollisten kilpailijoiden taso asettaa ukrainalaiset alustavasti suosikkeihin. Kansojen liigan rankingissa korkeimmat sijat ottaneet joukkueet puolustavat ulosajoa.

Mielenkiintoista on, että ottelumuoto, sekä välierät että loppuottelu, sisältää vain yhden kohtaamisen. Eli joukkueilla ei ole mahdollisuutta korjata virhettä. Siksi on loogista odottaa kireitä otteluita, joissa on mahdollisimman vähän hetkiä ja paljon kovaa taistelua. Tutustumalla vedonlyönti monipuolisuuteen, kannattaa avata sivuja, joissa on leveä viiva vain rikkeille tai korteille. Varmasti joukkueet lyövät vedonvälittäjän ehdottaman määrän rikkeistä.

Ukrainan maajoukkueen mahdollisia vastustajia

Arvonta ratkaisee kunkin maajoukkueen Ristikot, mukaan lukien niiden mahdollinen finaaliottelu. Ukrainan maajoukkueeseen on kolme vaihtoehtoa ensimmäisellä kierroksella. Kyseessä on Wales, joka kompastui jo viime karsinnoissa MM-kisoihin. Nämä ovat Bosnia ja Israel.

Mikään otteluista ei ole helppo. Voit lyödä vetoa näiden otteluiden suotuisasta lopputuloksesta kohdassa Vivatbet.ee, jossa suorien tulosten lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota tilastoihin. Mahdollista mielenkiintoa voivat herättää Ukrainan maajoukkueen sellaiset tunnusluvut kuin:

  1. Kulmapotkujen määrä. Aktiivinen laitapelaaminen edistää kulmapotkujen suurta määrää.
  2. Laukaukset maalia kohti. Iskuilla ladattuja suorittajia on paljon.
  3. Virheiden kokonaismäärä. Joukkueessa ei ole vain hyökkääviä pelaajia, vaan myös sellaisia, jotka mieluummin häiritsevät hyökkäyksiä pienillä virheillä.

On kätevää seurata joukkueiden asemaa kansainvälisissä turnauksissa Vivatbet kautta, jossa tilastot päivitetään ajoissa. Tämän sivuston ansiosta on helppo analysoida joukkueiden muotoa ja yksittäisten pelaajien suorituskykyä. Sieltä löydät myös vuonna 2024 pidettävien pudotuspelien päivämäärän. Näihin otteluihin on vielä paljon aikaa, joten linjaukset voivat muuttua useammin kuin kerran. Ukrainan maajoukkueen fanit ja ne, jotka haluavat lyödä vetoa sen tuloksesta, on aina hyödyllistä tarkistaa nykyiset tiedot.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.