Persut tekivät sen taas – Rajalta tulvii turvapaikanhakijoita mutta rajat pysyvät auki

Perussuomalaiset jatkavat samaa linjaa hallituksessa kuin vuonna 2015, silloin otettiin turvapaikanhakijoita maahan kymmeniä tuhansia. Nyt jatkuu sama meno, vain muutaman kuukauden hallituksen kokoamisen jälkeen rajalta alettiin kuskaa turvapaikanhakijoita bussilasteittain.

Nyt on taas Persuäänestäjät ”yllättyneitä”, en tiedä onko perussuomalaisten äänestäjä keskivertokansalaista tyhmempi, vai miten ihmeessä tämä asia voi yllättää? Perussuomalaiset puolustivat viime hallituskaudella (vuonna 2015) raivokkaasti linjaansa missä rajamme on sepposen selällään kaikelle mahdolliselle tulijalle. Nyt eduskuntavaaleissa taas somessa huudettiin, että nyt on eri äänikellossa ja voitte luottaa että rajat pysyvät hallinnassa ja suomesta tulee paratiisi, kaikki saavat kaikkea.

Miten kävi?
Sisäministeri Mari Rantanen (PS) perui tiedotustilaisuuden, ilmeisesti sen takia kun ei ministerikään enään tiedä mitä sanoisi tiedotusvälineille ja äänestäjilleen.

Itä-raja vuotaa ja Venäjä on masinoinut sieltä turvapaikanhakijoita suomen rajalle, tässä asian hoitamisessa ihmetyttää eniten se miksi asiasta ei keskustella Venäjän kanssa, siis suoraan Putinin. Meinataanko me tälleen elää pitkääkin, että keskusteluyhteyttä ei Venäjän politiikan huipulle ole? Jos meinaavat niin se johtaa varmuudella sotaan, ennemmin tai myöhemmin. Tulee mieleen ne ongelma oppilaat ylä-asteen tarkkiksen luokalta ”en puhu tolle kun toi on tyhmä”. Ehkä välillä olisi hyvä keskustella asioista niiden ”tyhmienkin” kanssa.

Sitten ihmetystä herättää kaiken pelastava raja-aita, Sanna Marin puski  aidan pystyyn ja sinne työnnettiin satojamiljoonia euroja ja nyt itä-rajalle ajetaan pyörällä aidan hidastamatta matkantekoa. Kuinka hiton tyhmiä ihmiset on, että sulattavat tämän kaiken hulluuden ja rahan lappaamisen täysin mielipuolisiin hankkeisiin? Noh onneksi osalla väestöä on vielä aivot ja vielä toimivatkin semmoiset.


Nyt petytään taas Persuihin ja sitten on seuraavaksi Vasemmisto vallassa ja mikään ei muutu, äänestäjille valehdellaan jatkossakin ja jälleen kansa pettyy.

Jotain tarttis tehdä, että kansantahto edes isoimmissa asioissa toteutuisi, eikä kaikki päätöksen teko perustuisi härskiin valehteluun.

Juha Korhonen

Keskustelu aiheesta
https://bellatorfoorumi.fi/index.php?topic=188.new#new

5 thoughts on “Persut tekivät sen taas – Rajalta tulvii turvapaikanhakijoita mutta rajat pysyvät auki

 • 15.11.2023 at 19:42
  Permalink

  Niin kauan kun Suomen kansalaiset kysyvät ”johtajiltaan” tai odottavat jonkun muun hoitavan nämä asiat; Tämä on tulos.. tämä ja lopulta hävitys.

  Reply
 • 15.11.2023 at 19:47
  Permalink

  Tulisi perkele vähintään miljoona,niin saataisi sisällisota aikaiseksi…jokainen poliitikko on ihan yksi ja sama paska puolueesta riippumatta…

  Reply
 • 15.11.2023 at 21:32
  Permalink

  Kirotut persut. Persut on persiistä.

  Reply
 • 16.11.2023 at 11:26
  Permalink

  Ehkä seuraavissa vaaleissa liki 4 vuoden perästä kansa herää. Puolueita ei tule äänestää, vaan Suomen kansalaisia. Ehdokkaista kutenkin määrää lakipykäläjoukko
  108 § Oikeus asettaa ehdokkaita
  Eduskuntavaaleissa voivat ehdokkaita asettaa:
  1) puolueet;
  2) äänioikeutetut, jotka ovat perustaneet valitsijayhdistyksen.
  Valitsijayhdistyksestä taas on oma pykälä
  119 § Valitsijayhdistyksen jäsenten määrä ja perustamisasiakirjan laatiminen
  Valitsijayhdistyksen perustamiseen ehdokkaan asettamiseksi eduskuntavaaleja varten tarvitaan vähintään 100 saman vaalipiirin äänioikeutettua henkilöä.
  Tästä taas seuraa uusia pykäliä. Mutta byrokratian voi toteuttaa pykälien mukaan ja jokaisessa vaalipiirissä voidaan asettaa ehdokkaiksi muitakin kuin omia etujaan ajavia narsisteja, jos ollaan herätty ja osataan ajatella, mikä taitaa olla mahdotonta ihmislajille. Sen kai ovat lainlaatijatkin ottaneet huomioon pykäliä laatiessaan.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.