Näkökulma: Vihdoin myönnetään fakta – Ukraina häviää sodan

Vihdoin on alettu myöntämään totuus Ukrainan ja Venäjän sodasta, Ukrainalla ei käytännössä ole mitään mahdollisuutta mennä Venäjän vahvan puolustuslinjan läpi. Itsekkäät idiootit haluaa vain silti jatkaa tätä hulluutta omien itsekkäiden mielihalujen takia.

Nyt jopa kaikista valheellisimmat ihmiset ja mediat ovat alkaneet myöntämään, että ei siitä Venäjän puolustuslinjasta läpi mennä. Pekka Toveri kertoi haastattelussa tehtävän olevan lähes mahdoton ja totesi Ukrainan tarvitsevansa ihmeen.

Teksti jatkuu videon alapuolella

 

Maamme pahimpia propakandakoneistoja Ilta-Sanomat julkaisi ensimmäisen totuuden mukaisen  artikkelin missä päästivät vihdoin Maanpuolustuskorkeakoulun sotataidon pääopettajan, everstiluutnantti Jarmo Mattilan kertomaan missä oikeasti Ukrainassa mennää. Mattila kertoo sen faktan mikä olisi medioissa pitänyt kertoa jo ajat sitten, artikkelin voit lukea tästä

Mattila toteaa Ilta-Sanomien haastattelussa tilanteen olevan toivoton Ukrainan kannalta.

Varsinkin Suomessa on somekeskustelu tasoa ”meillä on unelma” tässä yksinkertaisten unelmassa kymmeniä tuhansia Ukrainalaisia kuolee täysin mahdottoman edessä, mediat on tähän asti lietsonut jotain täysin valheellista kuvaa Ukrainan mahdollisuudesta murtaa Venäjän puolustuslinja, eli ovat jakaneet sotapropagandaa. Tämä median luoma valheellinen kuva luo mielikuvan Ukrainan mahdollisuudesta murtaa Venäjän puolustus vastahyökkäyksellä. Todellisuudessa tätä vastahyökkäystä ei olisi pitänyt edes aloittaa, sen sijaan olisi suunta pitänyt olla neuvottelupöytä. Lännen asiantuntijoilla tämä fakta on ollut tiedossa koko aika, mutta siitä ei ole saanut puhua.

Realistit on koittaneet tästä varoitella jo pitkään, mutta vastauksena on aina tullut täysi tykistökeskitys Venäjän hyväksi toimimisesta ja jotain muuta todella ”järkevää”. Voidaan sanoa että näiden yksinkertaisten kädet on Ukrainalaisten veressä, koska ovat haaveilleet täysin mahdottomasta ”meillä on unelma”. Nämä yksinkertaiset haluavat uskoa johonkin niin kovasti, että ovat valmiita tapattamaan oman mielihalujensa puolesta tuhansia tai kymmeniä tuhansia ihmisiä, itse makoilevat sohvalla ja huutelevat viisauksia ja vaativat tuloksia Ukrainalaisilta.

Niin karulta kuin se kuulostaa, ainut järkevä tie on neuvottelupöytä, tässä tällä hetkellä tapatetaan ihmisiä täysin turhaa ja on tapatettu!

Juha Korhonen

8 thoughts on “Näkökulma: Vihdoin myönnetään fakta – Ukraina häviää sodan

 • 29.8.2023 at 12:15
  Permalink

  Kaatuneet ukrainalaiset ovat sadoissatuhansissa. Ainakin yli 200000, ehkä 300000 tai paljon enemmän. Eiväthän he halua paljastaa ettei miehistöä enää ole.

  Turhia kuolemia, mutta kun Zelensky on marionetti ja oligarkit ovat päättäneet pistää kansan jauhelihoiksi ja maan rahoiksi/veloiksi ja aktivoimaan sotaan liittyvän teollisuuden (ja oheisrikollisuuden) niin marionetti tekee mitä käsketään.
  Maailman korruptoitunein maa ja jälki on sen mukaista. Jopa tunnetusti kaaoksessa olevat afrikkalaiset maat ovat olleet parempia paikkoja tavallisille ihmisille.
  Malliesimerkki failed statesta.

  Reply
 • 29.8.2023 at 12:53
  Permalink

  sekä paska suomi lähettää vieläkin sotakalustoa/rahaa ..veronmaksajilta kysymättä, tyhmä eduskuntakin nousi seisomaan, kunniaa osoitti pellele, jokainen tiesi että demokratialla mitään tekemistä, maailman pölhöimmät poliitikot on tom of finlandiasta.

  Reply
 • 29.8.2023 at 19:07
  Permalink

  Kiitos hyvästä Toveri-haastattelusta! Jos hämää ja valehtelee Nord Stream -jutusta, voiko hänen muihinkaan arviointeihinsa luottaa?

  Reply
 • 29.8.2023 at 20:58
  Permalink

  Kyseessä on GLOBALISTIEN sota kansallisvaltioita vastaan ja Venäjän kohdalla vielä sen suunnattomien luonnonvarojen yms. haltuun saaminen NWO:n sekä Blackrock & kumpp. omistukseen. Venäjän fossiilisten luonnonvarojen kohdalla niiden jäädyttäminen pois energialähteenä kuten Biden on tehnyt USA:n vastaavien kohdalla. Tämä irrarionaalinen kultti viittaa nk. ”Ilmastonlämpenemiseen” mm. ”hiilipäästöjen” osalta. Jota voi täydellä syyllä ilman piruilun häivää verrata ”lehmät lentää” ja todellisuudessa NYT kyseiset elikot pierevät niin, että ”Taivas ja maa katoaa”! Yksi maailmanhallitus on tasan UNO, eikä edes vinku-intialaista kinkeripiiriä sallita hallittavan vain edes vähän tärähtäneellä kyläpäälliköllä. Koko hirtehisen ja äärimmäisen traagisen sekä lännen silkan sadistisen voiton tavoittelun jokaisella sektorilla. Uhriksi joutuneella TODELLISELLA ukrainan kansakunnalla ja pienillä ihmisillä, jotka ovat kärsineet MEGA korruptoituneen nk. ”hallinnon” silkan murhanhimon kohteena olemisesta proxyna, jonka tarkoituksena on ollut ”heikentää” Venäjää vain ja ainoastaan lännen kommunisti (todellakin) globalistien LGBTQ+ retkeä
  (vrt.Ristiretki) ortodokista manner-suurvaltaa kohtaan. Vaikka Ukraina olisikin voittanut jossain elämässä Venäjän ilman mitään ukrainan vähättelyä (Napoleon ja Hitler). Itse U’krainan kansallisvaltiollinen kansakunta EI olisi sittenkään voittanut yhtään mitään. Vain ja ainoastaan ne jumalattomat NWO:n sieluttomat kyhääjät, joille maailman vähäväkiset kansakunnat ovat ainoastaan ”Torakoita” ja ”Turhia syöjiä” niin, että jokainen uusi pieni imeväinen joka syntyy tähän Jumalan hylkäämään maailmaan on kuin satiainen huoran tussussa!

  Reply
 • 30.8.2023 at 05:26
  Permalink

  Paskalehti julkaisee valheita. Loppujen lopuksi ryssät häviää, sillä on täysin mahdotonta, että Putin voittasi muun maailman. Venäjällä on vain 140 miljoonaa ihmistä, USA+EU+Japani lähemmäs miljardi. Venäjän kansantalous on samaa luokkaa kuin pelkän Italian. Toverinkin puheet käännetään nurinpäin, mutta sehän on tyypillistä teille putinisteille. Niinhän se Putinkin tekee.

  Reply
 • 30.8.2023 at 09:11
  Permalink

  Hienoa, että kahden eri paradigman kannattajat pystyivät keskustelemaan yhteisesti valitusta teemasta, ilman että savua nousi ilmaan – lopputulemana keskustelusta muodostui selkeä, eheä kuva, ja katselija/kuulija pystyy aiempaa luotettavammin rakentamaan omaa maailmankuvaansa, esitettyjä argumentteja objektiivisesti arvioiden.

  Reply
 • 5.9.2023 at 10:33
  Permalink

  Jos tapahtuisi erittäin epätodennäköinen asia, että Putin voittaisi ja seuraava valloituskohde Tsaarin aikaisten rajojen palauttamiseksi olisi Suomi, mitä tekisit?
  Menisit varmaan Venäjän puolelle sotimaan Suomea vastaan. Olisiko onnesi täydellinen?

  Reply
 • 4.12.2023 at 21:41
  Permalink

  Venäjän takana on 7 miljardia ihmistä, lännen 1 miljardia, mm Kiina, Intia,Iran,Brasilia, Saudit ym. NATO pelkkä paperitiikeri ja koko länsi rypee taloudellisessa suossa mm. pakotteiden vuoksi. EU ja NATO hajoavat

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.