Sanna Marin vaihtoi lennosta miehen – Jäikö viime kesän kokaiiniporukka taakse?

Seiska uutisoi Sanna Marinin uudesta tuttavuudesta.

Sanna Marin nähtiin  Töölön kallioilla, Marin kuherteli vaakatasossa uuden miehensä kanssa.

Seiska:
”Sanna lepäsi kalliolla selällään, ja mies hänen vieressään toisella kyljellään. Mies ja Sanna silittelivät toisiaan, ja lisäksi he pussailivat useaan kertaan.

Sannan julkinen kuhertelu vaikutti siltä, että hän halusi tuoda suhteen julki, Seiskalle kerrotaan.”

Pääministerinä  viimeistä kesää viettänyt Marin retkahti kokaiini porukkaan

Sanna Marin oli pääministerikaudellansa tiiviisti otsikoissa rankalla biletystyylillään, Marinin kaveriporukkaan ”jauhojengi” kuului B-luokan julkiksia joista kuiskitaan kulisseissa huolestuttavia asioita ”on yleisesti tiedossa rankka päihteiden käyttö”  puhutaan kokaiinin yleisestä käytöstä jauhojengissä.

Marinista levisi edellisenä kesänä kiihkeä video missä oltiin Olavi Uusivirran kanssa vähintääkin läheisissä tunnelmissa, Marin näytti viihtyvän usean eri miehen rinnalla jo avioliiton aikana. Näyttää siltä, että Marin on jälleen löytänyt uuden miehen. Jauhojengistä emme ole kuulleet mitään kuluvana kesänä ja näyttääkin siltä, että Marin keskittyy enemmän miehiin kuluvana kesänä kuin ”jauhojengiin”.

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.