Helsingin Sanomien Paavo Teittinen jatkaa Wille Rydmanin vainoomista rikosepäilyistä huolimatta

Wille Rydman kirjoittaa Twitterissä asiasta seuraavaasti.

Tuli taas viesti HS:n Paavo Teittiseltä. Teittinen laati minusta vuosi sitten häväistysartikkelin, joka oli todistettavasti sisällöltään valheellinen. Kyseisen jutun johdosta poliisi epäilee Teittistä mm. törkeästä kunnianloukkauksesta. Asia on siirtymässä syyteharkintaan. Samassa rikosasiassa epäiltynä on myös entinen naisystäni vuodelta 2016, joka oli Teittisen keskeinen lähde kyseisessä lehtijutussa. Nyt Teittinen on tekemässä minusta uutta lokajuttua tukeutuen samaan lähteeseen. Siis rikoksista epäillyt jälleen saman kohteen kimpussa.

Kun kyseinen kaksikko on rikoksista epäiltyinä ja minä olen jutun asianomistaja, ei tietysti ole puhettakaan siitä, että juttu voisi olla neutraali. Asetelma on jo itsessään kaiken lehdistöetiikan vastainen. On kuvaava HS:n nykyjohdolle, ettei se näe asetelmassa ongelmaa. Jollei asetelma olisi tarpeeksi irvokas jo itsessään, Teittinen on rakentamassa juttuaan viesteistä, joita olen väitetysti lähettänyt naisystävälleni vuonna 2016. Siis silloiselle seurustelukumppanilleni seitsemän vuotta sitten. Miettikää, miten alas HS on vajonnut.

En lähde selittämään yhtäkään vuosien takaista mahdollisesti lähettämääni yksityistä viestiä, koska sillä legitimoisin sellaisten julkaisun. Hävettävää on vain sillä, joka sellaisia julkisuuteen tyrkyttää – ja vielä enemmän sillä lehdellä, joka sellaisia julkaisee.

Lähde: Wille Rydman twitter

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.