Näkökulma: Suomalaiset maailman tyhmin kansa?

Onko suomalaiset maailman tyhmin kansa, tätä olen tässä pohtinut. Mitä tahansa propaganda koneisto keksii julkaista on suomalaiset ensimmäisenä ostamassa ideaa.

Korona aikana hysteeriset suomalaiset oli valmiita suorittamaan joukkoteloituksia ”kulkutautimyönteisille”, siis sen flunssan takia. Hysteerinen joukkio hyökkäsi aivoilla varustettujen ihmisten kimppuu kauppoissa ja muissa julkisissa tiloissa jos ei ollut sitä naurettavaa vaippaa kasvoilla. Ääri-idiootit on jo nykyjään saanut lukea netistä ja jopa medioista, että ne vaipat oli vain kosmeettinen naurettavan näköinen härpäke kasvoilla mistä ei ollut mitään terveydellistä hyötyä. Tämä ei tietenkää merkkaa mitään, ylväänä muistellaan aikaa kun näytettiin naurettavilta ja tehtiin itsestä täysiä pellejä.

Maailman tyhmin kansa oli valmiina luopumaan kaikista mahdollisista oikeuksista, jopa toimeentulosta. Kaikista tyhmimmät olivat valmiita eväämään lapsiltansa liikunnan ja jopa koulun ja nyt sitten ihmettelevät miksi nuoriso oireilee, mutta virhettä ei myönnetä, ei tietenkää!

Korona sekoilu loppui kuin seinään ja keksittiin  tämmöinen kiva pikku sota tohon, missä oli uutena helmenä natsien ihannointi ja loputon rahan syytäminen sotaan mitä ei voi voittaa.

Somet alkoi täyttymään ihmisten tappamisen ihannoinnista ja media tuuttasi jäätävää sotapropagandaa minkä maailman tyhmin kansa osti mukisematta, kansa jopa kiihottui sotapsykoosiin. mediat veti tämän sotapropaganda kuurin kansalle kiitettävällä arvosanalla ja kansa hurrasi. Venäjä viha oli saanut uudet kierrokset ja faktoista ei kukaan enää välittänyt mitään, sotaan piti päästä ja heti. Tässä sivussa onnistuimme liittymään sotakoalitioon nimeltä Nato, mitä kansa tuki varauksetta, somessa ulvottiin ettei kukaan enää koskaan kyykytä meitä. Maailman tyhmin kansa ei välittänyt Yhdysvaltojen suomen kyykyttämisestä yhtään mitään, olihan nyt meidän kyykyttäjä ”kaveri”.

Sota uhoa häiritsi hullusti käyttäytyvä pupu Helsingissä, siis siellä meidän pääkaupungissa missä kovin sota into oli ja on yhä edelleen, pupu loi kauhua näille Helsingin Ramboille, mutta pupun raukkamaiset hyökkäykset ei Helsinkiläisiä lannistanut ja taistelutahto Venäjän tuhoomiseksi pysyi ennallaan, mutta joku voisi kuvitella, että uskottavuuteen tuli pienoinen kolhu.

Tulin johtopäätökseen, että kyllä suomalaiset on maailman tyhmin kansa, nämä hyvinvointivaltiossa elävät ihmiset haluavat kaventaa omia oikeuksiaan ja haluavat jopa tuhota sodalla tämän maan. Tuntuu ettei jätetä kiveäkään kääntämättä kun etsitään keinoa miten tämän maan saisi paskaksi ja ihmisille mahdollisimman kurjat olot.

Juha Korhonen

14 thoughts on “Näkökulma: Suomalaiset maailman tyhmin kansa?

 • 19.6.2023 at 13:06
  Permalink

  No tohon suomalaisten tyhmyyteen olen herännyt jo ikuisuus sitten. Alle 5% ajattelee ihan itse. 60% on ulkoistanut ajattelun muille (yle,Mtv,il,is,ect). Loput ei pysty mihinkään aivoja rasittavaan loogiseen ajatteluun.

  Reply
 • 19.6.2023 at 13:15
  Permalink

  Koronaplandemia ei kyllä unohdu koskaan. Ihmiset olivat valmiina mestaamaan jos et ottanut niitä saatanan piikkejä.

  Reply
 • 19.6.2023 at 13:42
  Permalink

  Hurjinta tässä huijauksessa oli se, että ne jotka olivat asioista perillä, tiesivät, että nuhahuijaukselle oli jo ennen alkua kirjoitettu jatko-osa nimeltä sota. Venäjä pakotettiin tilanteeseen haluamattaan. Kaikki tämä sirkus on luotu pönkittämään eliitin valtaa ja ihmisten vapauksien ja taloudellisten vapauksien riistoa. Viisaimmat tietää jo varautua seuraavaan sirkukseen jossa nälkäkään ei jää vieraaksi näille naamavaippasotureille.

  Reply
 • 19.6.2023 at 15:51
  Permalink

  Vaikka täälä onkin tollasia jotka luulee ymmärtävänsä asioita paremmin ja kirjoittaa typeriä näkökulmiaan, kun muut ei muka ymmärrä, niin on täällä fiksua kansaa silti.

  Reply
 • 19.6.2023 at 17:28
  Permalink

  Katkeraa kirjoitusta.
  Fasistisen Venäjän murharetken hienoinen ryssiytyminen ei anna hetken rauhaa.

  Reply
 • 19.6.2023 at 17:30
  Permalink

  Heh, Juha tavoittaa kirjoituksellaan hyvin tämän tilanteen ja tunbelman jossa me normaalit ihmiset elämme. Jotenkin psykedeelistä aikaa kun valtaosa kansasta on transsissa kuin unussa kävelijöitä tai hypnoisissa. Tämmöinen joukkopsykoosi on vaarallinen tila sillä se johtaa tuhoon ja kuolemaan kuten niin monessa kommunistisissa totalitarismeissa on tapahtunut.. you aint seen nthing yet. Sairas maa ja sairaamnaksi muuttuu. Näette kun elätte.

  Reply
 • 19.6.2023 at 19:49
  Permalink

  Korona aika oli törkeää aikaa kun ihmisoikeudet vietiin pois aivan kuin olisi elänyt 30-luvun Saksassa juutalaisena

  Reply
 • 19.6.2023 at 22:13
  Permalink

  YLE Tekee tälläistä SDP tä palvovaa journalismia
  Tämä nuori** politiikan tähti** on Belgian Sanna Marin
  Conner Rousseau tarttui vallan kahvaan nuorena
  viihtyy myös yhdessä Marinin kanssa

  Ja YLE samaan aikaan INHOKISTAAN

  Tuleva elinkeinoministeri Junnila kommentoi kytköksiään äärioikeistoon:
  ”Mitään suhdetta ei ole ollut alun perinkään”
  Perussuomalaisten kansanedustaja Vilhelm Junnila piti muistopuheen äärioikeistolaisessa tapahtumassa kesällä 2019. Hänen mukaansa kohussa on kyse vääristelystä
  TÄMÄ PÄÄ ASIA
  EI YLEN Ilmeisesti ääri vasemmistolaista journalistia paljon kiinnosta
  Tämä tilaisuus silloin oli tällainen
  Turun terroristi-iskun uhrien muistolle pidettävä tilaisuus,

  TÄLLÄISET ASIAT OVAT JUURI SE SYY MIKSI YLE PITÄISI RUOPATA
  Näistä puna viher vasemmistolaista aktivisteista
  He eivät ole journalisteja vaan
  puna viher vasemmistolaisia poliittisia aktivisteja
  YLEN Eli veronmaksajien rahoja
  Poliittiseen harrastukseensa kuppaavia propagandisteja

  YLEN
  ANNI KAVANDERE ei joudu koskaan kriittiseen debattiin
  näiden juttujensa takia

  **siis perustelemaan juttujansa ja niiden sisältöä kenellekään

  Hänellä on ikään kuin diplomaattinen koskemattomuus

  jota hän käyttää hyväseen häikäilemättömästi
  poliittiseen vasuri propagandansa tuottamiseen YLESSÄ

  eli poliittisia vastustajiaan syyllistämällä
  tai
  maalittaminen on järjestelmällistä häirintää, jonka tavoitteena on yhteiskunnan toiminnan kannalta tärkeitä organisaatioita tai instituutioita kohtaan tunnetun luottamuksen rapauttaminen yksittäistä työntekijää uhkailemalla .

  HUOM
  YLEN PÄÄTOIMITTAJAN SIUNAUKSELLA

  Reply
 • 19.6.2023 at 23:03
  Permalink

  YLETÄ UNOHTUU KOKO JUTUN PÄÄ-ASIA

  Eli ANNI KAVANDERIEN

  ja ääri Viher vasemmiston mamu agendan karu poliittinen lopputulos

  On syy siihen että

  Perussuomalaisten kansanedustaja Vilhelm Junnila
  joutui pitämään muistopuheen Turun terroristi-iskun uhrien muistolle

  MITÄHÄN MUISTO PUHEITA VUONNA 2023 Vilhelm Junnila Joutuu pitämään
  Syynä esim mamujern jengi väkivallan uhrit

  ANNI KAVANDERI TEKEE SIITÄKIN JUTUN
  MUTTA JAUHAA VAIN ÄÄRIOIKESITOSTA

  Ja Vilhelm Junnilallan kytköksistä äärioikeistoon

  Mutta hän ei löydä mitään poliittisia kytköksiä syylisiä sille
  miksi mamut voivat pahoinpidellä suomalaisia
  ja minkä puolen poliittinen agenda on siihen suurin syyllinen
  oikeiston
  vai puna viher liberaali vasemmiston

  ANNI KAVANDERIN poliittinen Puoli aiheuttaa kaiken turvattomuuden
  mutta he syyllistävätkin kierosti
  heidän vasuri politiikan uhreja äärioikeistolaisiksi

  Reply
 • 19.6.2023 at 23:58
  Permalink

  Suomalainen äiti Nykysuomi comissa

  Mamu raiskasi lapseni

  vs

  ANNI KAVANDERI -YLE

  mitä sen Raiskauksen on väliä

  mutta et kai kertonut sitä asiaa

  *minusta* äärioikeistolaiselle Nykysuomi MEDIALLE

  SE ON SE KAMALIN ASIA

  PS

  ANNI KAVANDER TOTEAA

  OLISIT KERTONUT SEN ASIAN YLESSÄ

  Mamu raiskasi lapseni

  NIIN KUKAAN SUOMESSA

  ** EI TIETÄISI KOKO ASIASTA MITÄÄN**

  Se faktan pimitys vastuullisesti näistä asioista
  on vasuri journalisteille pää asia prioriteetti no 1

  Eli suojella mamu ääri rikollisia
  murhaajia huumediilereitä ja pedofilejä

  KAIKELTA NEGATIIVISELTA JULKISUUDELTA

  Ettei rasismi kasvaisi suomessa

  eli jos arvostelet mamu ääri rikollisia
  murhaajia huumediilereitä ja pedofilejä

  ANNI KAVANDER *YLE
  leipoo sinusta rasistin

  Reply
 • 20.6.2023 at 21:08
  Permalink

  Kyllähän nuo kaikki väittämät on vaan median luomaa harhaluuloa. Viisas kansa ollaan mutta kyllä sitä tyhmyyttäkin piisaa aika paljon.

  Reply
 • 20.6.2023 at 23:51
  Permalink

  Kertokoot annettu lempinimi ”Tsuhna” jotain. Jopa sotaisimmassa lännessäkin on niitä, jotka omistavat itsenäistä älyä ja ETENKIN uskallusta olla eri mieltä siitä mitä SOTATEOLLISUUS ja silkka välinpitämättömyys kokonaisen ihmiskunnan olemassaolosta vain ja ainoastaan alastoman vallanhalun ja ahneuden takia ajetaan kovat piippuun. Se, että vielä elämme on vain ja ainoastaan Putinin syytä (ansiota). Lännen idiootit päinvastoin ovat tehneet kaikkensa saadakseen ydinsodan aikaan tietäen sen, että HEILLÄ ovat vuosikymmenten aikoina veronmaksajien rahoilla rakennetur maanalaiset kaupungit kaikkine luksuksineen odottamassa silkkisistä vuodevaatteista aina samnppakaljoihin saakka unohtamatta HEILLE niin tärkeitä lapsia RAISKATTAVIKSI! Edellinen on se ”arvopohja”, jonka puolesta EU:n, NATO:n ja ”Sodoma”-USA:n sekä Suomen yksinkertaisuus kiedottuna henkiseen ja älylliseen rappioon ynnä jopa valtiollisen itsenäisyyden huoraamiseen lopullisen korruption keulakoristeeksi läpimädän valtiojohdon aikaansaannoksena. Presidentti J. K. Paasikivi (1870-1956) on sanonut: ”Suomalaiset ovat poliittisesti lahjaton kansa!”

  Reply
 • 27.3.2024 at 15:28
  Permalink

  Ei minkään maan kaikki kansalaiset ole yhteneväinen ja samanlainen ryhmä keskenään. On aivan lapsellista toimittajien kirjoittaa aina vähän väliä, että suomalaiset sitä ja suomalaiset tätä. Kaiken lisäksi toimittjat viljelevät kaikkein eniten väärin valitettavasti sanoja suomalainen ja suomalaiset. toimittajat kirjoittavat joskus jopa pääasiassa ulkomaalaisten asioiden olevan suomalaisten juttuja. Tai sitten vaikka tänään ammattiliitto Prossa kirjoitetaan suomalaisten työskentelevän yhä usemmin sairaana ja liitossa ei ollenkaan pohdita ulkomaalaisten työntekijöiden mahdollisesti työskentelevän sairaana.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.