Näkökulma: Kuka idiootti keksi rakentaa päiväkodin aidan itärajalle?

Kauheen vouhaamisen kautta päädyttiin rakentamaan ”rajamuuria” itärajalle, lopputuloksen saattoi jo silloin arvata kun yksinkertaiset kirkuivat muuria/aitaa itärajalle. Somessa kansa (yksinkertaiset) vaatii turvaa rajalle ja Sanna Marinin hallitus tarttui tähän yksinkertaisten ulvontaan ennennäkemättömällä nopeudella.

Rajavartiolaitoksen kuva jo valmistuneesta aidasta itärajalla

Aidan hintalapuksi budjetoitiin 380 miljoonaa euroa, siis 380 miljoonaa euroa päiväkodin aitaan! En uskalla edes miettiä miten Venäjän media alkaa käsitellä tätä Suomen kovinta suoritusta kansan turvaamisessa. Onko tällä aidalla tarkoitus tappaa ”vihollinen” nauruun, vai mikä sen lopullinen tarkoitus on? No raha se varmaan on, jos nämä riemuidiootit on valmiita laittamaan 380 miljoonaa euroa 200km pitkään aitaan, ei lopputulos voi olla mikään muu kuin päiväkodin aita, Suomella on siis yhteistä rajaa Venäjän kanssa reilu 1300km ja Suomen kirkkain kärki rakentaa 200km pitkää aitaa itärajalle.

Nyt odotetaan Pekka Toverin viiltävää analyysiä kuinka Venäjä tuhoutuu aidan seurauksesta viikon tai kahden sisällä ja siihen perään Mika Aaltolan vankka kannanotto Venäjän talouden tuhoutumisesta seuraavana maanantaina.

Suomen kansassa on valitettavan paljon yksinkertaisia mitkä lähtee näihin älyttömyyksiin mukaan, väitän että tota päiväkodin aitaa ei oltaisiin koskaan alettu nikkaroimaan jos ei nämä yksinkertaiset olisi sitä somessa ulvonut. Kaikista huvittavinta oli kuin nämä samat yksinkertaiset haukkuivat Trumpin rasisti, fasisti, natsiksi kun oli rakentamassa muuria Yhdysvaltojen rajalle, nyt yksinkertaiset juhlivat kun saivat ihan ikioman päiväkodin aidan Suomen itärajalle.

Juha Korhonen

7 thoughts on “Näkökulma: Kuka idiootti keksi rakentaa päiväkodin aidan itärajalle?

 • 13.5.2023 at 08:47
  Permalink

  Massiivinen natostandardin mukainen panssarieste.

  Reply
 • 13.5.2023 at 09:00
  Permalink

  Suomen hallinto herättää kansalaisten ajatuksissa terävää tragediaa jo komediaa, vaikka meillä ei olekaan Shakespearen veroisia kirjailijoita.

  Reply
 • 13.5.2023 at 11:33
  Permalink

  Häpyhuuli-hallitukselle suurkiitokset taas tästäkin.

  Reply
 • 13.5.2023 at 13:57
  Permalink

  Laskinko oikein, että hintaa tulee 1900 / metrille? Ei tuo kyllä näytä, kuin korkeintaan 50e / metri aidalta.

  Reply
 • 13.5.2023 at 13:59
  Permalink

  Kuvaaja ei ole oikein osaava, koska aidan vieressä ei ole mitään, mikä kertoisi kuinka korkea se on. Olisi pitänyt vaikkapa laittaa ihminen siihen seisomaan viereen. Tuohon kuulemma tulee kunnon piikkilanka yläosaan. Se tarkoitushan ei ole pysäyttää hyökkääjvää armeijaa, vaan laittomia maahantunkeutujia. Ei kuulemma ole tarkoitus, että se totaalisesti estäisi maahantunkeutumisen, mutta se hidastaisi ja tekisi sen vaikeaksi. Sanovat, että hidastimena tuo, niin ehtii rajavartiosto paikalle enne kuin tunkeutuja pääsee maahan. On kai jotain liikkeentunnistimia tms. aidan lähistöllä. Tuota tietä pitkin pääsee rajavartiosto nopeasti paikalle.

  Reply
 • 13.5.2023 at 14:03
  Permalink

  Jaa, ei tuossa kuvassa näkynytkään tietä, joka on Suomen puolella ja menee aidan viertä pitkin.

  Kuulemma oli luvattu kolmisen metriä korkea, mutta tuo ei oikein vaikuta siltä. Olisiko joku tehnyt venäläiset kikat ja pistänyt taskuunsa osan rahoista ja rakentanut vähäisemmän aidan kuin mitä oli luvattu.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.