Tytti Tuppurainen: Suomen tavoitteena on vahva ja yhtenäinen EU

Suomen tavoitteena on vahva ja yhtenäinen EU, joka kykenee ratkaisemaan globaaleja ongelmia ja turvaamaan maanosamme rauhaa ja vakautta. Tämä on ollut johdonmukainen Eurooppa-poliittinen linjamme Sanna Marinin hallituksen ajan.

Kuluneella kaudella olemme panostaneet esimerkiksi Suomen ennakkovaikuttamistyöhön sekä suomalaisten EU-urien urkenemiseen. On tärkeää, että pienen pohjoisen maamme erityispiirteet tuntee Brysselissä mahdollisimman moni.

Eurooppapäivän aattona keskustelimme ajankohtaisita EU-asioista Oulussa komissaari Jutta Urpilaisen vieraillessa kotikaupungissani. Onnistuneen tilaisuuden juonsi Päivi Keisanen Pohjois-Pohjanmaan liitosta.

On hienoa, että EU:n merkitys Suomelle tunnistetaan ja tunnustetaan. Toivon, että myös maamme tuleva hallitus jatkaa politiikassaan Marinin hallituksen viitoittamalla vakaalla ja varmalla eurooppa-poliittisella linjalla.

Lähde: Tytti Tuppurainen facebook

5 thoughts on “Tytti Tuppurainen: Suomen tavoitteena on vahva ja yhtenäinen EU

 • 10.5.2023 at 13:27
  Permalink

  Yhdessä kohti kurjuutta.

  Reply
 • 10.5.2023 at 13:37
  Permalink

  voi tytti parkaa, ihan puppua pökkää, marinin hallitus oli tuho koko itsenäiselle suomelle, häväistystä henkensä antamille sotilaille pidettyämme itsenäisyytemme, ei voi olla yhtenäistä eurooppaa, joka maalla on omat traditionsa,historiansa,kulttuurinsa, mutta kun on hillotolpan sekä p-seen nuolija oman kansansa vihaaja, hölöttää ihan pehmosia, jokainen järkevä kansalainen tajuaa sen, ei pk idiootit.

  Reply
 • 10.5.2023 at 14:16
  Permalink

  Mihin näitä ”EU-uranurkenemisia tarvitaan ? EU:n piti olla kauppaliitto jolla tavaroiden kulku euroopassa piti helpottua. Nyt brysselissä aletaan määräilemään, miten täällä pohjanperukoilla pitää alkaa elämään. Kertokaa, miten tästä, mistä emme ole sopineet liitosta pääsee eroon, ja mitä pikimmin, sen parempi Suomelle ja kansalaisille !

  Reply
 • 10.5.2023 at 14:44
  Permalink

  Tässä EU:ssa Suomen maat ja mannut ovat sodan vakuutena: 2017 eduskunta teki lain 2,5 miljoonan panttikirjan laittamisesta sähköiseen rekisteriin. Nyt kun tuon ajankohdan jälkeen ihmiset ovat saaneet mökkejä ja taloja maksetuksi ovat pankit pääsääntöisesti valehdelleet asiakkaille: ”Ei sellaisia panttikirjoja enää” ; ja jättäneet omaisuuden pantit omiin nimiinsä.

  Näitä pantteja vastaan EKP antaa jopa 7 kertaisesti sisäänottolainaa pankeille, jotta voi tilata EU-kansalaisten piikkiin ammuksia Ukrainaan.

  Itsellä tällaisen ”vapaan panttikirjan” prosessointi omiin nimiin ”sähköisessä järjestelmässä” kesti vaivaiset 7,5 kuukautta pankin valehdellessa joka välissä asian ”olevan vireillä”.

  Totuus selviää pankkitunnuksilla katsomalla; mutta lehdistö ei asiasta kansalaisia informoi ?

  Reply
 • 10.5.2023 at 20:34
  Permalink

  Tuskin kukaan enemmän kuin Tytti Tuppurainen TUNNUSTAA EU:n merkityksen Suomelle kyseisen ”HARAKANPESÄN” ratkaistaessa ONGELMIA, jotka se on aivan ITSE luonut. Ja mämä ”ongelmat” ovat korjattavissa MILJARDILUOKKAA olevilla Suomen ojentamilla lahjarhoilla eli veronmaksajien selkänahasta revityillä euroilla, jotka valuvat Välimeren maiden talouksien kerskakäyttöön. Koska nuo lipevät siestanpitäjät hoitavat taloutensa leväperäisesti ja kiertävät veroja kuin wanhojen valloittajamaiden tapoihin kuuluukin samalla kuin Suomi ja RuotsiKIN lapiovat rennosti velkarahaa vain siksi ettei tule ”MAINEHAITTAA” toisin kuin leipäjonoista, joiden vm. välillä EI ole mitään syy-yhteyttä toistensa kanssa!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.