Poliisi tutkii epäiltyä murhaa Pikku Huopalahdessa

Helsingin poliisi tiedotti maanantaina 24. huhtikuuta tutkivansa Pikku Huopalahdessa tapahtunutta epäiltyä tapon yritystä. 37-vuotias nainen löytyi pysäköidystä autosta parkkihallista vakavasti loukkaantuneena. Uhri on menehtynyt saamiinsa vammoihin keskiviikkona 3. toukokuuta.

Poliisi tutki tapausta aluksi tapon yrityksenä. Tapauksen rikosnimike on muuttunut murhaksi.

– Esitutkinnassa on tullut ilmi seikkoja, joiden perusteella on syytä epäillä, että teko on ollut suunniteltu, kertoo tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Tuomas Lindholm.

Uhri löydettiin autosta torstaina 20. huhtikuuta. Samana päivänä poliisi otti kiinni yhden mieshenkilön teosta epäiltynä.

Epäilty mies vangittiin maanantaina 24. huhtikuuta todennäköisin syin epäiltynä. Hän on edelleen vangittuna.

Poliisi kaipaa edelleen silminnäkijähavaintoja ja vihjeitä asiaan liittyen. Havaintoja ja vihjeitä pyydetään 19.–20.4. väliseltä ajalta Paimionkujan läheisyydessä sijaitsevan parkkihallin läheisyydestä ja sen lähialueilta. Lisäksi poliisi on kiinnostunut harmaaseen Toyota Sedan -merkkiseen autoon liittyvistä havainnoista samalta ajankohdalta. Kaikki vihjeet pyydetään lähettämään osoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi.

Lähde: Poliisi.fi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.