Näkökulma: Yhteiskuntamme oireilee ja tappamista ihannoidaan

Somessa on laaja keskustelu Perussuomalaisten ”mestarin” ihmisten tappamisen ihannoimisesta kirjoitetut postaukset ja ”kirjailija” Sofi Oksasen jaxuhali oksennuksista. Mietin tässä, että kuinka lähelle nämä 2000-luvun Rambot uskaltaisi mennä etulinjaa, villi veikkaus olisi että välimatkaa pitäisi olla ainakin se 1000km, lähempänä todennäköisesti kastuu housut.

Nämä peräkammarin pojat laskee suhteellisen helposti alleen jo suomen olosuhteissa, jos joku kadulla tulee heille sanomaan kriittisen kommentin on pulssi 200 kieppeillä ja pelokkaat silmät etsivät pakotietä tilanteesta. Mutta miksi näiden sitten annetaan edustaa kansaa tommoisilla vaarallisilla ja päättömillä jutuilla, sitä sopii meidän kaikkien ihmetellä ja ennen kaikkea tuomita vaaralliset sekä älyttömät puheet!
Jussi Halla-aho on ulkoasiainvaliokunnan puheenjohtaja ja tietenkin KANSANedustaja, hänet on valittu edustamaan kansaa. Nyt tämä kansaa ”edustava” mestari vaatii somessa ihmisten tappamista, hän puhuu siis kansan puolesta. Minua ei ainakaan tommonen sotakiihkoinen sekopää edusta missään asiassa, nyt kuitenkin puhutaan ihmisten TAPPAMISESTA.

Ihmisten tappamisesta ei saa tulla ”uusinormaali”, kansaa edustavien henkilöiden pitäisi päinvastoin olla niitä fiksuja ja turvata kansan arki, sekä pyrkiä kohti rauhaa. Minulle tulee väistämättä mieleen se, että nyt lietsotaan sotaa tähän maahan ja ihmisille hullunkiiltoa silmiin jotta voidaan oikeuttaa ihmisten tappaminen laajalla käsityksellä. Rauhasta jos joku puhuu saat osaksesi pilkkaavia ja jopa tuomitsevia kommentteja. Tämä suunta voidaan vielä muuttaa, suunta muuttuu vain sillä, että ihmiset tuomitsee ihmisten tappamisen ihailut. Muuten tämä homma lähtee täysin käsistä ja lopputulos on erittäin huono!
Kirjailija Sofi Oksanen on syyntakeeton ja hänelle jonkun pitäisi kirjoittaa välittömästi M1 -lähete, tämän takia en viiti hänestä kirjoittaa sen enempää.

Jos emme vaadi rauhaa eurooppaan ei sitä koskaan tule, sotia käydään niin kauan kuin siihen on ihmisten tuki, tämä on hyvä muistaa.

Juha Korhonen

4 thoughts on “Näkökulma: Yhteiskuntamme oireilee ja tappamista ihannoidaan

  • 8.2.2023 at 11:39
    Permalink

    Yhteiskuntamme oireilu on seurausta vasemmistohallituksen päättömästä viherideologiasta ja äärifeminismistä. Valehtelu on pitemmän päälle ahdistavaa. Toivottavasti seuraava hallitus on realistisempi ja myös media antaa sijaa terveen maalaisjärjen omaaville.

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.