Näkökulma: Sanna Marin on lottovoitto Venäjälle

Sakeimmat kommarit pitävät Sannan teinibilettämistä Venäjän operaationa, tai itseasiassa sen uutisointia. Venäjä kuulemma haluaa Sanna Marinin eroavan, olen pommin varma siitä, että Venäjä on erittäin tyytyväinen Sanna Marinista eikä halua missään tapauksessa Marinin eroavan!

Miksi haluaisi, Marin kertoi Perjantain tiedotustilaisuudessa, että hän kyllä tietää kriisit etukäteen ja vaikka kriisi tulisi kesken jauhojengin biletysillan (vaikka tietää kriisit etukäteen) hän kyllä lähtisi kännissä hoitamaan hommia. Perjantain tiedotustilaisuudessa nousi paljon huolestuttavia asioita esiin Marinin ajattelusta. Hän kertoi, että armeija kyllä kertoisi hänelle etukäteen jos Venäjä alkaisi miehittämään rajaa, Marin siis elää siinä käsityksessä, että Venäjän ainut sotilaallinen operaatio tapahtuisi maahyökkäyksellä. Uskallan väittää että ohjusiskulla Suomi voitaisiin yllättää, mutta Marin ei edes ole tietoinen tämmöisestä vaihtoehdosta. Tämä nyt vain esimerkkinä.

Marinin tiedotustilaisuus oli normaalille aivoilla varustetulle ihmiselle karmeaa kuultavaa, valheet sinkoilivat ilmaan. Jopa kehon osat olivat muuttaneet paikkaa, korva oli siirtynyt kaulaan ja varmaan juuri sen takia Marin kertoi aikaisemmin medialle kuulleensä ”jenginsä” nimen väärin ”Jallulejengi”. Jauhojengi se nyt kuitenkin oli ja viittaa suoraan kokkeliin (kokaiiniin). Halusitte uskoa tai ette, niin videoilta näkyi jauhojengi mikä oli kamoissa, tämä nyt on vaan faktaa.

Itseasiassa Marinin teinimäinen ajattelu palvelee monia maita, eikä vähiten Saksaa, Ranskaa ja Italiaa sinne on pumpattu nyt kivasti rahaa ja kukas muukaan siellä on neuvotellut kuin Marin. Jos joku luulee, että tommonen teinipissis voisi neuvotella Suomelle hyvät lopputulokset niin katsokaa niitä tuloksia, miljardit ovat siirtyneet etelä-eurooppaan ja Marin on kertonut julkisesti, että neuvottelutulokset on hänen mielestään olleet hyviä, näin asiat koetaan teinimaailmassa!

Historiamme surkein ja tuhoisin pääministeri jatkaa ainakin toistaiseksi virassansa mikä kertoo tämän maan täydellisestä rappeutumisesta, maassamme pidetään väkisin täysin kyvytöntä narsistista teinibilettäjää pääministerinä ja Venäjä, Saksa, Ranska jne kiittää…

Juha Korhonen

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.