Padel ihastuttaa sosiaalisuudellaan ja matalalla aloituskynnyksellä

Tenniksen ja squashin ystävät ovat jo saattaneetkin kuulla tästä kyseisten lajien sekoituksesta, mutta useimmille se saattaa olla vielä hieman tuntematon. Se kerää hurjaa vauhtia uusia harrastajia, eikä ihme, sillä se hurmaa sosiaalisuudellaan ja sitä on kehuttu matalan aloituskynnyksen lajiksi.

 

Sosiaalisuus tulee padelin pelitavasta; sitä pelataan aina nelinpelinä. Näin ollen se on esimerkiksi mahtava ajanviettotapa parien, työkavereiden sekä ystävien keskuudessa. Näin on myös todennut padelexpert, jolla on yli 20 vuoden kokemus mailapeleistä sekä erityisesti niihin vaadittavista urheiluvälineistä.

 

Padelin aloittamiseksi et tarvitse minkäänlaista kokemusta lyöntilajeista. Jokainen joka osuu palloon, saa luotua peliä aikaiseksi. Tämä tekeekin padelista matalan aloituskynnyksen lajin, joka sopii kaikille, ikään katsomatta!

Laji kasvattaa suosiotaan nyt myös Suomessa

 

Vaikka ensimmäinen padel-ottelu käytiinkin jo vuonna 1969, ei se vielä viime vuosia ennen ollut saanut paljoakaan jalansijaa Suomessa. Asiat ovat kuitenkin muuttuneet, ja suomalaisetkin ovat päässeet nauttimaan tästä sosiaalisesta ja mukaansatempaavasta lajista.

 

Padel ei suinkaan ole mikään yhden kerran laji, sillä sen koettelevuus määräytyy aina pelaajansa mukaan. Sitä voidaan pelata aina kilpatasoon asti, tarjoten fyysistä haastetta ja pallon hallintaa, mutta aloittelijakin voivat jo saada aikaan mukavaa peliä, ja mikä tärkeintä, sopivasti haastetta.

 

Vaikka laji muistuttaa paljon tennistä ja squashia, on siihen vaadittavat välineet kuitenkin hieman erilaiset. Lajin kasvattaessaan suosiota on myös siihen vaadittavia varusteita paremmin saatavilla. Esimerkiksi padelexpert, joka tarjoaa Suomen suurimman padel-varustevalikoiman, edulliset hinnat sekä asiantuntevan palvelun, jonka avulla voit olla varma, että juuri oikea varuste löytyy tasoosi nähden.

Miten varustautua padel-otteluun?

 

Padel on nelinpeli, joka takaa varmasti hauskan sosiaalisen kokemuksen. Tarvitset siis mukaasi ainoastaan avointa mieltä, pelikumppanin sekä oikeanlaiset varusteet, taataksesi parhaimman mahdollisen pelihetken.

Padelmaila- ja pallo muistuttavat kaukaisesti tenniksessä käytettäviä välineitä. Mailassa ei ole tennismailan tapaan jänteitä, vaan reikiä, jotka pienentävät ilmanvastusta. Miehille ja naisille on luonnollisesti tarjolla eri kokoisia ja painoisia mailoja, joilla on erilaisia vaikutuksia lyönteihin.

 

Aina aloittelijasta ammattitason pelaajaan, oikeanlainen padelpallo takaa pitkät pallorallit ja sopivasti haasteita. Vaikka padelissa käytetyt pallot muistuttavatkin läheltä tennispalloja, ovat ne hieman kevyemmin paineistettuja, joten ne eivät ole yhtä nopeita. Tämä ei kuitenkaan menoa haittaa, sillä nelinpeli ja tenniksestä tuttu pistelasku takaa aina jännittävät hetket sekä juuri pelaajan tasoa vastaavan haasteen. Kunnes pallo on pelistä poissa!

 

Padelexpertin valikoimasta löytyy mailoja yli 15 eri valmistajalta ja heillä on asiantunteva asiakaspalvelu, joka auttaa oikeanlaisen mailan löytämisessä. He eivät siis suinkaan turhaan ole saaneet aina 4,5 tähteä viidestä Trustpilot -arvostelussa muilta tyytyväisiltä asiakkailta. Olisiko sinunkin aika tutustua uuteen lajiin ja haastaa itsesi sekä läheisesi hauskalla, mutta haastavalla tavalla, yhdessä urheillen!

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.