Jaana Kavonius jätti eilen KRP:lle laajamittaisen rikosilmoituksen

Lakimies Jaana Kavonius on rohkeasti tuonut esiin yhteiskuntamme epäkohtia verkkosivuillaan Virkamafia.fi sekä Oikeusturvakeskus.net.

Oikeusturvakeskus.net sivusto on perustettu pureutumaan yhteiskuntamme korruptio ongelmiin, sekä koronaan liittyviin epäkohtiin, kuten

siihen, että Suomalaisille jaettavassa ”rokotteessa ”  kyseessä on kokeellinen injektio, eikä virallinen rokote.

Muunmuassa Iso-Britannia on nyt hylännyt koronapassin sekä maskipakon.

 

Jaana Kavonius jätti rikosilmoituksen itse henkilökohtaisesti KRP:lle eilen 19.1.2022. Käynnistä asian merkeissä löytyy video linkistä:

https://rapsodia.fi/jaana-kavonius-jatti-rikosilmoituksen-krplle-2/

 

Rikosilmoituksiin voi osallistua Virkamafia.fi sekä Oikeusturvakeskus.net sivustoilla löytyvien ohjeiden mukaisesti. Rikosilmoitus todisteineen löytyy myös samoilta sivuilta, mutta myös Rapsodia Suomi videoilta.

 

Laajamittaisessa Rikosilmoitus numero 17, löytyy 30 erilaista rikosnimikettä aina joukkotuhonnasta petoksiin.

Rapsodian sivuilta löytyy myös kansainvälistä oikeutta koronahuijaukseen liittyen hakevan Saksalaisen lakimiehen Reiner Fuellmichin haastattelu asian edistymisestä kansainvälisellä tasolla.

Lasten rokotukset koeluontoisilla rokotteilla olisi hyvä lopettaa viipymättä liittyen vakaviin haittoihin lapsilla, joita koeluontoisista injektioista lapsille on seurannut. Tätä koskien Oikeusturvakeskus.net sivuilla on asiaa koskeva Hätätiedote.

 

Mikko Kempen haastattelussa Jaana Kavonius käy läpi parisen päivää sitten, koronahuijausta koosteena.

(Mikko Kemppe Tokentube)

Lisätietoa Jaana Kavoniuksen esiintulosta asiassa kuten muissa yhteiskunnallisissa epäkohdissa löytyy Jaanalla on asiaa; leppoisilta mutta tiukan kannanoton ottaneilta videoilta, seuranaan iso määrä todistusaineistoa.

 

 

Kuva: Oikeusturvakeskus.fi ja Virkamafia.fi

Lähde: Rapsodia Suomi, Oikeusturvakeskus.net, Virkamafia.fi, Mikko Kemppe Podcastit Tokentube ja Youtube, Verkkomedia, MKR, Pelastetaan Suomen Lapset sekä Koronarealistit ja Positv.

5 thoughts on “Jaana Kavonius jätti eilen KRP:lle laajamittaisen rikosilmoituksen

 • 20.1.2022 at 20:13
  Permalink

  Jaanalla on munaa enemmän kuin koko Suomen miehillä yhteensä!!!

  Reply
  • 21.1.2022 at 10:30
   Permalink

   niinpä. ja lasten hoitamisessa nyky yhteiskunnassa ”äideillä” on munat. äitejä ei enää tarvita. etenkään niitä hyviä äitejä.
   on hyvin epäilyttävää, että äiti on hyvä äiti. parempi jos on nisti, rikollinen, juoppo tai oikeasti sekaisin päästään. sellainen äiti on jollain tasolla hyväksyttävä.

   Reply
 • 25.2.2022 at 22:14
  Permalink

  ”Kyllä kansa tietää!”
  Erästå edesmennyttä politiikkoa lainaten.

  Reply
 • 23.4.2022 at 15:18
  Permalink

  Toivottavasti tämä tutkitaan ja poliisi ottaa maamme alasajon tosissaan.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.