Seurapiirijulkkis Ghislaine Maxwell pidätetty epäiltynä alaikäisten välittämisestä seksikäyttöön

Brittiläistä 58-vuotiasta Ghislaine Maxwellia syytetään toimimisesta parittajana pedofiliasta tuomitulle Jeffrey Epsteinille, jonka kanssa Maxwellillä oli aikaisemmin suhde.

Epstein kuoli viime vuoden elokuussa vankilassa hirttäytymällä selliinsä. Virallisen kannan mukaan Epstein teki itsemurhan, vaikkakin epäilyttävissä olosuhteissa.

FBI pidätti Maxwellin tämän New Hamshiren kodissa USA:ssa tänä aamuna. Hän joutuu vastaamaan Manhattanin liittovaltion oikeudessa kuudesta syytekohdasta, joista yksi on alaikäisten houkuttelu matkustamaan käytettäväksi seksiin.

Maxwellin väitetään avustaneen ja olleen osallisena Epsteinin alaikäisten hyväksikäytössä. Nuorin alaikäisistä on ollut 14-vuotias. Avustaminen on alkanut jo vuonna 1994.

”Joissakin tapauksissa Maxwell on ollut läsnä ja osallistunut alaikäisten uhrien seksuaaliseen hyväksikäyttöön”, lukee syytekirjelmässä.

Uhrit ovat kertoneet, että Maxwell ei ainoastaan toimittanut nuoria tyttöjä Epsteinin ja hänen ystäviensä käyttöön, vaan hän oli itse halukas osallistuja seksuaalisessa hyväksikäytössä.

Jos Maxwell todetaan syylliseksi epäiltyihin rikoksiin, hänet voidaan tuomita elinkautiseen vankeuteen.

Lähteet: NBC New York, International Business Times

6 thoughts on “Seurapiirijulkkis Ghislaine Maxwell pidätetty epäiltynä alaikäisten välittämisestä seksikäyttöön

 • 2.7.2020 at 22:07
  Permalink

  Onko kuolemantuomio sittenkin liian vähän?

  Reply
 • 2.7.2020 at 22:36
  Permalink

  Mutta mitä kuuluu Haloskan lemmikille, Lipposen veriveljelle ja kunniademari lastenraiskaaja-ihmiskauppias Baltzarille?

  Saiko tuomion vai siirrettiinkö hiljaa Urpilaisen avustajaksi Afrikkaan tai jotain muuta demareille tyypillistä vilunkia?

  Reply
 • 3.7.2020 at 00:07
  Permalink

  Mites näissä on vanhenemissäännöt eri maissa? Al-Taeen puheista ei seurannut mitään, vaikka oli varsin tuore tapaus. Weinbergia syytettiin kai kymmenienkin vuosien takaisista asioista.

  Reply
 • 3.7.2020 at 04:27
  Permalink

  Tämä akka ei kauan elävien kirjoissa ole. Kuolee mystisesti pidätyssellissä. Liian isoja kihoja on vaarassa joutua samaan liemeen.

  Reply
 • 3.7.2020 at 14:36
  Permalink

  Eikö tämä ollutkaan se Epsteinin ”sparraaja”, joka pinkoi minkä jaloistaan pääsi Israeliin turvaan – juutalainen kuin oli, kuten Epsteinkin.

  Eikö Maxwell ole juutalainen sukunimi? No, oli miten oli. Joka tapauksessa hän tekee ”itsemurhan” hirttäytymällä ”pitkiin hiuksiinsa”.

  Varsinainen ”tarha-täti”. SETA ja eliitti ajaa pedofiliaa laillistettavaksi valtamedian kanssa kuumeisesti!

  Reply
 • 5.7.2020 at 06:51
  Permalink

  Mossadin juutalais lutka! Tota alkaa pitäis vetää kakkoseen nii että lähtee 5/5. Samoin kiristetään suomalais poliitikkoja/maahan pettureita!

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.