VIDEO: Kansanedustaja Sebastian Tynkkystä vastaan rikosilmoitus hallitukselle esitetystä kysymyksestä

Jälleen uusi rikosilmoitus kansanedustajaa vastaan eduskunnassa pidetystä puheesta tai kysymyksestä. Rikosilmoitus on tehty eduskunnan kyselytunnilla tehdystä kysymyksestä hallitukselle.

Perussuomalaiset kansanedustajat  raivostuivat rikosilmoituksesta ja somessa on käytetty kipakoita puheenvuoroja asiasta.

Mauri Peltokangas kommentoi asiaa seuraavasti:
Tässä kaikkea maailmassa ja varsinkin tässä maassa olevaa kauneutta juuri pohtiessani mietin, että meidän kaikkien oma Suomi ajautuu ihan helvetillisen syvään loveen vihervasemmistolaisen hulluuden syleilyssä.

Tänään taas yksi kansanedustajakollegani sai poliisilta ilmeisesti syytteharkintaan johtavan nootin puheistaan eduskunnassa. Minne tämä maa on menossa? Istuin kyseisen puheen aikana itsekin eduskuntasalissa. Puheessaan edustaja Tynkkynen ei missään kohtaa, millään tavoin asettanut sanojaan loukkaamaan ketään. Edustaja puhui pelkästään asiaa, asian sisältöön viitaten.

Päinvastoin kuin nootin saanut edustaja kollegani minä nyt sanon lujasti mielipiteeni: Haistakaa pohjalaisen lehmän persiistä tullut paska koko poliisikunta ja syyttäjänvirasto! Te ette näköjään muuta aja kuin vihervasemmistolaista kommunismia nuolevaa totalitarismia.

Tämä ei käy meille pohjalaisille! Lopettakaa tuo ihmisten ajojahti! Tässä maassa on mielipiteen vapaus, ja se muuten pysyy! Bolsevismi ei sitä meiltä Perkele! Koskaan vie!”

Sebastian Tynkkynen kertoo videolla asiasta.

 

Sanna Antikainen (PS) Kommentoi asiaa twitterissä:
”Olen sanaton. Aivan sanaton. Vihervasemmistolaisen hallituksen vallassa ollessa poliitikkoja tutkitaan jopa kyselytunnin kysymysten perusteella. Katsokaa video alta ja nähkää itse, miten hulluksi tämä maa on tullut Sanna Marinin ollessa pääministeri!”


Lähde: Twitter, Facebook

 

16 thoughts on “VIDEO: Kansanedustaja Sebastian Tynkkystä vastaan rikosilmoitus hallitukselle esitetystä kysymyksestä

 • 1.7.2020 at 09:32
  Permalink

  Tikittää, tikittää, miettikääpä sitä vihevasemmisto punikit.
  Tiedän tasan kuka oli joka punikkikorvin teki turhan rikosilmoituksen: E.B. Helvetin ämmä joka ei pidä ikinä turpaansa kiinni eduskunnassa kun toisilla on puhevuoro, aina huutavat natsihuutojaan päälle.
  Tuolle ämmälle pitäsi laittaa säkki päähän ja viedä rahtikoneella vaikka saharaan.

  Reply
  • 2.7.2020 at 12:58
   Permalink

   Tarkoitat varmasti Sanna Antikaista, joka on ulkona kuin lintulauta joka asiasta.

   Reply
   • 2.7.2020 at 17:01
    Permalink

    Rikosilmoituksen tekijä oli Eva bio… eiköhän se tuosta voinut jo selvitä.
    Vihervasemmisto natsit on kaikki pihalla, yhdelläkään ei ole aivotoimintaa, sdp on vieläkin pahempi tapaus.
    Eikä kannata unotaa rkp:tä.

    Reply
 • 1.7.2020 at 10:35
  Permalink

  Tauno Tyhmä Taistolainen on nyt työnsä tehnyt. Tauno Tyhmä Taistolainen saa mennä, kun EU ja korporaatiot julistavat, että Suomi-niminen tasavalta on virallisesti lopetettu ja sen resurssit sulautetaan osaksi EU incorporation:ia. Tauno Tyhmä Taistolainen teki arvokkaan pohjatyön, kun hajotti Suomen kansallistunnetta luoneen yhtenäiskulttuurin, historian ja etnisyyden. Mutta ei myyräntyöstä voi palkita, joten uudet maaperän omistajat eivät voi muuta kuin viskata Tauno Tyhmä Taistolaisen bussin alle.

  Reply
 • 1.7.2020 at 10:52
  Permalink

  ÄÄRI-vasemmistolainen femakko-LGBT -ideologia on saatu istutettua isolle osalle kansaa päähän ääri-vasemmiston Pasilan trollitehtaan ja muun ääri-vasemmistolaisen paskamedian(=koko Suomen kaupallinen/tukirahalla toimiva media) toimesta.

  Ei olla enää kaukana fyysisestä vainoamisesta ja kyydityksistä, joista jo moni ääri-vasemmiston aktiivianarkisti on jo puhunut julkisesti. Lissu Lystikäskin taisi aika avoimesti kannattaa fyysistä väkivaltaa ”väärin” ajattelivia kohtaan, samoin Matusalo.

  Verojen ja maksujen kautta tosin ääri-vihervasemmiston vallassa olemisen heitä äänestänyt kansa saa kokea melko nopeasti miten tämä yhteiskunta ajautuu konkurssiin jua kaaokseen. Sosialisointi ja maailman halaaminen loppuu viimestään sitten, kun yksityinen työpanos ja omaisuus on kokonaan sosialisoitu. Sitten ei ole mistä ottaa ja käy kuten Neukkulassa aikoinaan.

  Reply
 • 1.7.2020 at 11:26
  Permalink

  Kiihottamislain 10 pykälä voisi jäädä voimaan, jos siinä yksi sana muutettaisiin. Laissa sanotaan ”Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää… ” Pitäisi muutta muotoon ”Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla VALHEELLISEN (totuuden vastaisen) mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää… ”
  Tällöin laki olisi oikeudenmukainen. Tiedon (tosiasioihin perustuvan käsityksen ) välittäminen yhteiskunnassa on tuiki tarpeelliista.

  Reply
 • 1.7.2020 at 11:32
  Permalink

  Syyttömiä vainoavaa tullaan vainoamaan.

  Reply
 • 1.7.2020 at 13:07
  Permalink

  Ei sanat enää riitä kertomaan, kuinka hulluksi tämä touhu menee. Mistä ja miksi tämä Suomi-viha kumpuaa…..

  Reply
 • 1.7.2020 at 16:21
  Permalink

  Jossain vaiheessa läikkyy yli.

  Reply
  • 1.7.2020 at 16:36
   Permalink

   Kyllä.
   Enää suomen poliisikaan voi selitellä mitään, sillä ovat osoittaneet että vihaavat suomalaisia ja ovat kaikki vihervasemmisto punikkinen puolella joka asiassa.
   I

   Reply
   • 2.7.2020 at 02:00
    Permalink

    Ei ehkä kannattaisi yleistää ja siten lietsoa juuri sitä mitä komukat yrittävät, maan sisäisen ristiriidan ja eripuran maksimointia – hajoita ja hallitse.

    Kaikki viha ja kiukku kannattaa ja pitää kohdistaa alkuperäisiin syyllisiin, punavihrerstalinisteihin.

    Pelinappuloiksi on joutunut muutamia poliiseja ja muutamat on toki aitoja punaviherstalinisteja mutta suurin osa ei.

    Oikeuslaitoksen korkeimmat virat on kommunistien pitkällä myyräntyöllä ja suomalaisten omalla tyhmyydellä avustettuna täytetty Tarja Halosen toimesta kiihkeän ideologisilla marxilailla stalinisteilla.

    Kohdistakaa kiukkunne oikein, älkää sortuko kommunistien aisankannattajiksi lietsomalla yhteiskunnan eripuraa, se juuri on Li Anderssonin tavoite.

    Reply
 • 1.7.2020 at 21:16
  Permalink

  Aikoinaan sodan jälkeen kommunistien asema laillistettiin ja heidän syrjimisensä kriminalisoitiin Suomessa. Tätä samaa lakia pitää alkaa soveltamaan kaikkiin poliittisiin ryhmiin myös kansallismielisiin täällä muuten seuraukset voivat olla yhteiskunta rauhaa heikentäviä.

  Reply
  • 2.7.2020 at 02:02
   Permalink

   Tai sitten sallitaan kommunistien arvostelu ja heidät kyyditetään pohjoiskoreaan elämään unelmaansa.

   Reply
 • 2.7.2020 at 12:32
  Permalink

  Hienarkia estää totuuden.Jotkut uskaltaa sanoa sen ääneen..Pitäiskö joidenkin hoitaa työt paremmin jotta kaikilla olisi hyvä olla.Vahingoittaa voi monella tyylillä joutumatta rikosoikeudellinen vastuuseen.Tietoa jota kaikilla ei ole pitäisi julkistaa yleistämättä vahinkoja sattuu vähemmän yhteiskunnassa jossa ei vaienneta sananvapautta.

  Reply
 • 2.7.2020 at 16:27
  Permalink

  Mua loukkaa että tällaisia Nykysuomen kaltaisia valemedioita sikiää kuin sieniä sateella ja jotkut luulevat journalismiksi.

  Reply
  • 2.7.2020 at 19:59
   Permalink

   Vai valemedioita.
   Sinä imet yleä ja muita ilapaskoja ja luulet että siellä asuu totuus, ei siellä jauhetaan maahanmuuton ihannuudesta eikä ikinä tuoda esille mitä ne valtamedian kultamunat tekee.
   Esimerkiksi ylellä talutetaan aina joku musta selittelemään suomalaisten rasistisuudesta heitä kohtaan, ikinä ei löydy ohjemaan vaikka aasiasta tulleita, sillä eihän niitä voikkaan löytyä kun ovat sulautuneet yhteiskuntaan, ainoat maahantulleet valittajat on muslimeita jota vaatii että suomen pitää muuttua heille sopivaksi, ei se niin mene.
   Tulijan pitää oppia sulautumaan suomen yhteiskuntaan, suomen ei ikinä pidä muuttua islamistien käskystä.
   Joten juokse sinä takaisin sinne silakkaparveesi omiesi luo.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.