Moniheli tiukkana: Husu Husseinin tulee noudattaa yhdistyksen arvoja

Monikulttuurijärjestöjen valtakunnallinen verkosto Moniheli ry kannattaa kulttuurista monimuotoisuutta, oikeudenmukaisuutta ja tasa-arvoa, joita yhdistys pyrkii vaalimaan verkostonsa kautta rakentamalla yhteisöjä ja molemminpuolista kunnioitusta.

Moniheli ilmoittaa odottavansa arvokkuutta, hyviä käytäntöjä ja avoimuutta kaikilta jäseniltään, ​​työntekijöiltään ja yhteistyökumppaneiltaan kaikessa toiminnassa.

Elokuun 3. päivänä työnsä Monihelin toiminnanjohtajana aloittavan Abdirahim Husu Husseinin äskettäisen twiitin valossa hallitus piti kaksi hätäkokousta, joissa keskusteltiin aiheesta. Hussein pilkkasi twiitissään homoseksuaalisia perussuomalaisia.

Monihelin hallitus pyysi Husseinilta selitystä twiitistä. Hussein antoi vastauksen, jossa hän painotti tukevansa ja puolustavansa kaikkien ihmisten tasa-arvoa ja yhtäläisiä oikeuksia.

 

Hussein selvitti hallitukselle kantaansa tasa-arvoon ja kaikkien yhtäläisiin oikeuksiin heidän rodustaan, uskonnostaan, ihonväristään, sukupuolestaan tai seksuaalisesta suuntautumisestaan riippumatta.

Monihelin hallitus on tehnyt tulevalle toiminnanjohtajalle selväksi, että se ei suvaitse sellaisia ​​lausuntoja, jotka eivät ole järjestön arvojen mukaisia.

Hallitus päätti, että Hussein voi aloittaa uutena toiminnanjohtajana elokuussa 2020. Monihelin mukaan ​​asia on heidän puolestaan loppuun käsitelty.

Monihelin hallituksen muodostavat Josephine Atanga (Women Designed for Success ry), Majid Hakki (Suomen Kurdien Setlementti ja Kehityksen seura RASANEWE ry), Emmaculate Tamankag (Heed ry), Fatima Usman (AFAES ry), Ilari Rantakari (Fokus ry), Mohammed Laraki (Suomi-Marokko Ystävyys- ja Kumppanuusyhdistys SMYKY ry), Mikko Törnqvist (Suomen Kiinalaisten Allianssi SKA ry), Sanal Edamaruku (Familia ry), Heidi Alander (Suomi Uutena Kotimaana ry), Abdirahim Husu Hussein (Berde ry ja Tieto On Valtaa ry), Dora Puhakka (Think Africa ry) ja Anna Lenkewitz-Salminen (Nicehearts ry).

Monihelin hallitus.

Lähde: Moniheli

 

6 thoughts on “Moniheli tiukkana: Husu Husseinin tulee noudattaa yhdistyksen arvoja

 • 30.6.2020 at 20:22
  Permalink

  Homoseksuaalien yhdenvertaisuus ja heidän tuomitsemisensa kuolemaan ovat molemmat arvoja ja erilaisia arvoja tulee suvaita ja kunnioittaa. Perin outoa, että näiden arvojen rauhanomainen rinnakkaiselo tuntuu välillä tökkivän. Ehkä siksi, että meillä on vain tämä yksi elämä ja homonkin voi teloittaa onnistuneesti vain kerran.

  Reply
 • 1.7.2020 at 12:56
  Permalink

  Onnea vaan ja pitkää pinnaa

  Reply
 • 1.7.2020 at 13:21
  Permalink

  Moniheli tiukkana: Husu Husseinin SAA JATKAA!

  Reply
 • 2.7.2020 at 00:48
  Permalink

  Jestas mikä määrä valtiota kuppaavia monikulttuurisuuspuuhasteluyhdistyksiä, ainoa mitä tuo lafka tuottaa on lasku veronmaksajille.

  Reply
 • 2.7.2020 at 08:32
  Permalink

  Olisi voinut selittää twiittinsä motiivia . Tasa-arvon edistämienkö se oli?

  Reply
 • 7.8.2020 at 10:43
  Permalink

  Mies joka valehtelee julkisesti koko suomen kansalle, pääsee monihelin toiminnan johtajaksi. Huh Huh.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.