Vantaan Kuusijärven uimarannan tapauksen tutkinta etenee poliisissa – Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä

Vantaalla Kuusijärven uimarannan 22.6. illan tapahtumien tutkinta etenee Itä-Uudenmaan poliisissa.

Tapauksessa joukko nuoria ahdisti alle 15-vuotiaan nuoren laiturin alle ja pomppi tämän jälkeen laiturin päällä. Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä.

Uimarannan tapauksen selvittely jatkuu edelleen tapahtumien kulun selvittämisellä ja asianosaisten kuulemisilla. Esitutkinnassa on kuultu jo useita osallisia ja tässä vaiheessa kaikki poliisin tiedossa olevat osalliset ovat olleet nuoria, alle 18-vuotiaita.

Esitutkinta on vielä kesken ja sen turvaamiseksi poliisi ei toistaiseksi tiedota tapauksesta enempää. Tapauksesta tiedotetaan mahdollisesti lisää tutkinnan edetessä.

Kuusijärvellä myöhemmin samana iltana tapahtunut pahoinpitely ei liity edellä mainittuun tapaukseen, vaan sitä tutkitaan Itä-Uudenmaan poliisissa erillisenä tapauksena. Poliisin tietojen mukaan kyseessä ei julkisuudessa uutisoidusta poiketen ole joukkotappelu. Tapahtumien kulku tämän pahoinpitelyn osalta on esitutkinnassa pääpiirteissään selvitetty.

Lähde: Poliisi

3 thoughts on “Vantaan Kuusijärven uimarannan tapauksen tutkinta etenee poliisissa – Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä

 • 29.6.2020 at 17:13
  Permalink

  Hienoissa paskakäsissä nykyään tämä saitti.

  Reply
 • 29.6.2020 at 19:28
  Permalink

  Jospa nuoriso vain harrasti laituritanssia kepulaiseen tapaan?

  Reply
 • 29.6.2020 at 20:29
  Permalink

  ”Nuorisojoukko” yritti murhata kylmästi ilman säälin häivää valkoisen suomalaisen pojan, koska hän lu2eutuu jo nyt tosiasiallisesti paarialuokkaan omassa syntymämaassaan. Fyysiset ja ennen kaikkea henkisetvammat ovat mittavat, jotka seuraavat läpi loppuelämän tätä ”rasistia”.

  Polpo vastaa kuoman lisäpainosta omalta osaltaan… eli TURPA KIINNI… TAI,,,,

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.