Helsingin Hietaniemen rannalla 3 hukkunutta viikon sisällä – Poliisi tiedotti uudesta tapauksesta

Helsingin poliisi kertoin twitterissä asiasta. Poliisi on hyvin niukkasanainen tapauksesta.

Helsingin poliisi:
Hietaniemen rannalta vedestä on löytynyt hukkunut henkilö. Poliisi sai ilmoituksen hukkuneesta sunnuntaina kello 17 jälkeen. Poliisi tutkii tapausta kuolemansyyn selvittämisenä. Asiasta ei ole muuta tiedotettavaa.

Aiemmin  sunnuntaina Helsingin poliisi kertoi, että Herttoniemenrannan tuntumasta oli aamulla löydetty kuollut henkilö. Ruumis ei kuitenkaan löytynyt vedestä. Poliisi ei epäile tällä hetkellä  rikosta tapauksessa.
Helsingin poliisi:
Herttoniemenrannasta on löytynyt sunnuntaina aamulla kello 8 jälkeen kuollut henkilö. Poliisi aloittaa asiasta kuolemansyyn tutkinnan. Asiasta ei ole muuta tiedotettavaa.

Lähde: Helsingin poliisi

4 thoughts on “Helsingin Hietaniemen rannalla 3 hukkunutta viikon sisällä – Poliisi tiedotti uudesta tapauksesta

 • 28.6.2020 at 21:46
  Permalink

  Onpas paljon hukkuneita. Intersektionaalinen feminismi on selvästi epäonnistunut tavoitteissaan. Odotan hallituksen eronpyyntöä.

  Reply
 • 28.6.2020 at 22:00
  Permalink

  Kun poliisi on vaitonainen, etenkin ilman tutkinnallista syytä, asia liittyy kunniakansalaisiin.

  Reply
 • 28.6.2020 at 23:18
  Permalink

  Ainakin juhannusaattona Hs:n mukaan, eräs Ardar(kuvasta päätellen afgaani) kertoi, että hukkunut nuori mies oli hänen ystävänsä.
  Perjantai-illan nuori mies hukkui kun isompi porukka oli meressä hillumassa ja jossakin vaiheessa yksi oli kadonnut. Muu porukka yritti etsiä mutta ei löytänyt, vasta pelastussukeltaja löysi. Merivesi on aika tummaa, siitä päätellen voisi ajatella, ettei ihan vaalea hukkunut ollut kyseessä.

  Reply
 • 28.6.2020 at 23:29
  Permalink

  Kuten edellä, veikkaan että hukkuneet eivät olleet suomalaisia. Vaan henkilöitä joilla ei ole uimataitoa. Suomalainen hukkuu uhannuksena, veneen kanssa, humalassa ja sepalus auki. Ei enää juhannuksen jälkeen.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.