Perussuomalaisten Turtiainen jakoi meemin – Some räjähti ja eduskuntaryhmä kokoontuu

Perussuomalaisten kansanedustaja jako hiljan twitterissä meemin. Tässä ei sinänsä ole uutista, mutta sosiaalisen median reaktiossa on, sillä mm. kansanedustajat yli puoluerajojen ovat tuominneet Turtiaisen jakaman meemin, jossa Yhdysvalloissa poliisin polven alle kuolleen George Floydin kasvot oli värjätty pinkiksi ja ohessa oli teksti ”Pink Floyd”. 
Turtiaisen jakama meemi.

Myöhemmin poistamansa meemin muassa Turtiainen ihmetteli seuraavaa:

”Oletteko huomanneet, mitä lähempänä hyvinvoinnin alueilla ollaan tasa-arvoa, sitä enemmän siellä on rähinöitä?”.

Vihreiden kansanedustaja Iiris Suomela kuvaili Turtiaisen ”toimintaa” alhaiseksi oman ideologian pönkittämiseksi ja leimasi sen rasismiksi.

Toistaiseksi ei ole selvillä miltä osin kyseessä oli rasistinen meemi tai livatko siihen liitetyt saatesanat rasistisia. Suomela ei ole vastannut Nykysuomen tiedusteluihin näkemyksensä perusteluista.

Perussuomalaisten eduskuntaryhmän puheenjohtaja Ville Tavio on niinikään tuominnut Turtiaisen twiittauksen ja kertoo omassa twiitissään, että asia tullaan käsittelemäään eduskuntaryhmän kokouksessa.

Muokattu 13:50 – Lisätty tieto siitä, että Turtiainen poisti twiitin/meemin.

27 thoughts on “Perussuomalaisten Turtiainen jakoi meemin – Some räjähti ja eduskuntaryhmä kokoontuu

 • 3.6.2020 at 15:38
  Permalink

  Paljasti mvlehti viimeistään korona huijauksessa todelliset kasvonsa! Samaa paskaa kun muutkin niin kutsutut vaihtoehto mediat! Venäjän puolustaja! Venäjää hallittee ihan samat juutalais oligargit kuin länttäkin! Löytyy hyviä venäläisiä tutkijoita jotka puhuu Venäjän pankkijärjestelmästä ja kuinka sitä kontrolloi Rothschildit samalla tavalla kuin länttäkin! Toki Venäjän media huomattavasti parempi kuin lännen jutku Muurari media! Mutta tekevät propagandaa omaksi hyödyksi! Ja Venäjällä ei kansanmielisiä liikkeitä hyväksytä vaan vainotaan kgb:n toimesta ja myös holokaustin kieltäminen kielletty! Venäjällä myös paljon nuorisoa jotka tekevät pilkka videoita holokaustista! Kuuluvat myös antartiks sopimukseen niille jotka ymmärtävät mitä piilottelevat ym ym! Koko mailma on pelkkää teatteria ja kipapäät nauravat massojen tyhmyydella verhojen takana RÄKÄSESTI!

  Reply
  • 11.6.2020 at 13:54
   Permalink

   Eli suomennettuna hörhä kertoo että korona on pelkkää huijausta.
   Juu, eihän maapallolla ole kuollutkaan siihen kun muutama satatuhatta ihmistä, joten täytyyhän sen olla keksittyä.

   Reply
 • 3.6.2020 at 15:39
  Permalink

  Tiedättekö miten hölmöläisten huomion saa pois 1200 miljardin perustuslain vastaisista EU-apupaketeista ?

  Reply
  • 4.6.2020 at 12:34
   Permalink

   Tiedämme. Tuttu kaava on jälleen edessä:

   Etelän mafiosot hassaavat rahat.

   Pankit joutuvat vaikeuksiin. Domino-efekti uhkaa, jotain on keksittävä.

   Aiheutetaan kaaosta.

   Laaditaan pelastus- tai elvytyspaketteja kaaoksen torjunnan nimissä. Paketit nimetään vakauttaviksi ja kasvua edistäviksi. Voidaan jopa torjua tauteja. Hölmöläiset ovat tyytyväisiä, kun leipää ja terveyttä on taas tiedossa. Sekä myös sirkusta ja poliittista draamaa runsain mitoin.

   Helvetillinen velkavuori saa luotottajat levottomiksi. Ollaan huolestuneita kansakuntien kyvystä suoriutua veloistaan.

   Esitetään politiikkavaatimuksia. Vaaditaan kasvua ja vakautta edistäviä sopeutuksia ja rakenteellisia muutoksia. Muuten veloista suoriutuminen ei onnistu.

   Välillisiä veroja nostetaan. Köyhien etuuksia leikataan ja luodaan kannustin, jotta köyhät jaksaisivat mennä töihin.

   Hyvätuloisten verotusta kevennetään, jota ne jaksaisivat mennä töihin.

   Reply
 • 3.6.2020 at 15:44
  Permalink

  Ei taida Turtiainen kuulua looshi porukkaan! Mites se juutalainen rahajärjestelmä miksi kukaan ei puhu ongelman perimmäisestä syystä ja sitä lahjotut/kiristetyt/painostetut hyvä eli kerholaiset? 33 666 322 kabbalaa GOYIMEILLE! Saatana lammaslaumaa!

  Reply
  • 3.6.2020 at 16:14
   Permalink

   Mikään ei väsytä ja kyllästytä yhtäpaljon kaltaisesi höyrähtäneiden salaliittoteoriat.

   Reply
   • 4.6.2020 at 10:57
    Permalink

    Itse olet höyrähtänyt!
    Rahajärjestelmä ON täysin sionistien hallinnassa.
    Rothchildit ja kumppanit velkaannuttavat valtiot ja kuppaavat omaisuudet haltuunsa.
    Pieni eliitti omistaa lähes koko maailman ja tavoittelevat koko maailman herruutta valitun kansan johdolla.

    Reply
   • 4.6.2020 at 11:58
    Permalink

    Juuri näin. Mitään outoa ei ole maailmassa tapahtunut ja kaikki on ihan asiallisessa päiväjärjestyksessä. Salaliittoihin uskovat hörhöt sietäisivät hävetä. Kaikki, mitä näemme mediassa päivittäin, on täysin normaalia. Suomellakin menee paremmin kuin koskaan ja talous porskuttaa. Kulttuurielämä kukoistaa ja turhaa sääntelyä ja valvontaa puretaan päivittäin. Rahaa on ja ihmisillä toiveikas olo. Toisin sanoen: ”Nothing to see here”.

    Useimmat esille tuotavat salaliittoteoriat ovat karheita ja haparoita esityksiä, mutta arvostan jokaista pyrkimystä saada selitys Suomeakin vaivaavaan jatkuvaan kriisien ja poikkeustilojen vyöryyn. Normaali elämä ollaan tekemässä mahdottomaksi. Jos tässä vaiheessa ihminen ei ala esittämään kysymyksiä, niin on syytä epäillä joko hänen älynsä tasoa tai sitten motiivejaan.

    Reply
    • 4.6.2020 at 23:17
     Permalink

     Eihän sitä voi mitenkään selittää maiden saatanallinen tyhmyys hallituksissa, ei.. kaikki pitää olla aina salaliittoa.
     Jutkut, jutkut, samaa lässytystä kaikilta jotka luulee olemansa isänmaallisia, ihan vain tiedoksi että teidänkaltaisten takia oikeat isänmaalliset leimataan vajaaälyisiksi.

     Reply
     • 5.6.2020 at 12:43
      Permalink

      Olet harhaanjohdettu typerys. Todellinen vajakki ja aisankannattaja niille, jotka nitistävät sinut ja perheesi aikanaan. Ystäviäsi ja viisaampiasi et tietenkään tunnista, vaan käännyt luuloissasi heitä vastaan. Mutta sinut nitistetään tietenkin viimeisenä, koska olet suomalaisia vihaaville voimille hyödyllinen vihannekseksi aivopesty imbesilli. On aivan uskomatonta, että noin vajaaälyisiä voi olla edes olemassa. Muuta edes nimimerkkisi. Olet antanut muurata silmäsi umpeen. Trolli.

   • 6.6.2020 at 15:38
    Permalink

    Tässä tunnetussa keskusteluohjelman klassikkojaksossa yksi toinenkin koliseva drooni hokee lapsellisesti salaliittoa varmaan yli 50 kertaa murtaakseen (JBS) kongressiedustaja Larry McDonaldin ajatusten esittämistä.
    https://m.youtube.com/watch?v=_BPhYEFGaGM&feature=youtu.be

    Larry joutui onnettomuuteen 4 kk myöhemmin minkä syystä hänen elämänsä ja nouseva uransa katkesi.

    Reply
 • 3.6.2020 at 16:52
  Permalink

  Black Lives Matter sisältää piiloviestin Black Supremacysta. Eliitille todellisuudessa ihmisen elämällä ei ole mitään merkitystä, vaan he ovat hyönteisiä, joita voi tappaa. Lietsoakaeen eripuraa he kohottavat aina yhden ryhmän muiden yläpuolelle. Järjestettiinkö välkivaltaisia White Lives Matter -mielenosoituksia somalitaustaisen poliisin luoteihin kuolleen texasilaisnaisen puolesta. Kyseessä ei edes ollut rikoksesta epäilty, vaan yöpaitasillaan hätäkeskukseen soittanut tavan kansalainen. Mikäli ajettaisiin tasa-arvoa pitäisi osoittaa mieltä All Lives Matter -teemalla.

  Reply
 • 3.6.2020 at 19:19
  Permalink

  Täysin tyylitajua vailla oleva idiootti! Mieshän on suoranainen myyrä. Jos miehen, joka on noussut kansaedustajaksi. Henkinen taso on 15-vuotiaan tasolla jo aikaisempien esimerkkiien perusteella, joissa ”rima on pomppinut” villisti. Silloin on tästä miehestä enemmän vahinkoa ikinä puolueelle kuin hyötyä

  Reply
  • 4.6.2020 at 09:49
   Permalink

   No muisteleppas Niinistön Jussia ja Lindströmin Jaria… Aivotoiminnallisesti samaa tasoa Anon kanssa.

   Ja Iiris, se nyt suivaantuu kaikesta mistä vaan voi, se kun katselee asioita niin laaja-alaisesti ettei siihen moni pysty. Mutta samalla kun se avautuu niin se ei ymmrrä että valtaahan käyttää sen oma puolue,ei Persut. Persuthan ei ole hallituksessa. Eli ie se vihreidenkään ymmärryskyky ja ajatuksenjuoksu ole kovin korkealle

   Reply
 • 3.6.2020 at 21:08
  Permalink

  Kulmuni on käynyt esiintymiskoulutuksessa 50 000 Euron edestä. Ilmeisesti sama opettaja kuin Sanna Marinilla, Kulmuni on oppinut nyökkäämään miltei joka kolmannen sanan kohdalla.

  Reply
 • 3.6.2020 at 22:37
  Permalink

  mietinpä mitä nämä ville ja iiris tekevät rasismin kitkemiseksi ja ymmärtävätkö mitä ON rasismi.
  Mitä tuumaisivat meidän Lukijan kynästä osiossa Äiti- Lapsesta erotettu tarinastamme. Tapauksemme ei ole ainoa laatuaan. Luulenpa että jos Ville Ja Iiris tietäsisivät tapauksestamme ei apua heruisi.

  Reply
 • 4.6.2020 at 05:02
  Permalink

  Persujen kokoomus myyrä joka tekee tahallaan hallaa puolueelle.Otti myös heti sen satatonnia toisen kokoomussiiven hemmon kanssa, eli Packalenin kanssa kun löysää rahaa oli tarjolla.Paikka kokoomuksessa odottaa.

  Reply
  • 4.6.2020 at 12:10
   Permalink

   Persuissa riittää myyriä ja mätämunia. Turtiaisen levittämä mauton ja poliittista viestiä vailla oleva meemi heikentää kansallismielisten mainetta. Se ei ollut asiallista valkoisten asian edistämistä. Mutta pahimpia ovat kokoomus-henkiset myyrät, joilla ei ole mitään periaatteita paitsi raha ja omien hämäräbisnesten edistäminen. Fasismia ja poliisivaltiotakin ihannoidaan.

   Reply
 • 4.6.2020 at 19:39
  Permalink

  Turtiainen julkaisema kuva oli mauton, epäasiallinen vitsi joka ei naurattanut.
  Mutta rasistinen se EI OLLUT!
  Vastaava Pink Floyd läppä voisi toimia kenen tahansa Floydin kohdalla jota EI äsken ole tapettu.
  Valkoisen tai mustan, mutta jostain kumman syystä joku ottaisi kuitenkin herneen nenäänsä.

  Reply
 • 5.6.2020 at 16:53
  Permalink

  Ano lisää perussuomalaisten kannatusta koska edustaa arvoiltaan äänestäjien tahtoa. On se perkele jos yhdestä helvetin kuvasta nousee paskamyrsky samaanaikaan kun feministisikaministerit homopojun kanssa tuhoaa valtakuntaa ja velkataakka kasvaa. Ryhmästäerottaminen on merkki erottajille että plösötimpan peli ei voi jatkua jo riitti kusetus puolueessa ja smurffien ketkut.

  Reply
 • 5.6.2020 at 20:20
  Permalink

  False flag näytelmä meni täydestä syvätyperälle ihmiskunnalle. Sekä G. F. että ”poliisit” ovat kriisinäyttelijöitä. Tapahtuman jälkeen menivät kaljoille ja nauroivat räkäisesti Sorokselta saamansa tilipussit taskussa. Kaikki mitä valtamedia kirjoittaa on lähtökohtaisesti valetta. Vain tyhmä uskoo mitä valtamedia ”uutisoi”

  Reply
 • 7.6.2020 at 19:50
  Permalink

  ”Psychic Dictatorship”
  Varsinainen insinööri, vie kirjoitustasi sentti vielä pitemälle niin saat rikosilmoituksen postissa.
  Minua ei ole kukaan aivopessyt, en ole vatamediaa seurannut 20 vuoteen enä kattonut tv:täkään.
  Minä olen realisti, en mikään lentäviä pikkuukkoja näkevä salaliittotohtori.
  Selitä vielä tarkemmin (jos nyt edes osaa harhaatikko) miten minä olen trolli, ai siksikö kun ajtteluni eroaa sinun ajattelusmaailmastasi?
  Mitenkäs sinä sitten eroat suvakeista, et mitenkään, ei noillakaan ole kun yksi mielipide ja huutelu alkaa heti jos joku esittää eriavän mielipiteen.

  Reply
  • 11.6.2020 at 05:25
   Permalink

   Jos ei näe, että persut ovat pelkkä huijaus jasalaliitto, niin on kyllä aivan helkutin typerä ihminen. Tai sitten on eliitin nettitrolli ja siksi persujen puolesta taisteleva nettisoturi

   Reply
   • 11.6.2020 at 13:50
    Permalink

    Mielikuvitus jatkaa kulkuaan,meinaten jos justiinsa kerroit että kannatan persuja, sillä en ole heidän kannattajansa.
    Jos kerrotaan pitemmälle, ei ole oikeastaan poliikassa enää yhtään puoluetta tai edustajaa jota uskoisin.

    Tässä asiaan mitenkään liittyvä juttu uskovaisten arvoista.
    Seuraava joka alkaa jiisuksista satuilemaan, paljastaa olevansa terroristi.

    https://mvlehti.net/2020/06/11/uusi-oulun-anarkistiliitto-oal-jarjestaa-aseellista-koulutusta-kirkon-kapinallispastorin-johdolla-kohteena-poliittiset-viholliset/

    Reply
    • 11.6.2020 at 19:55
     Permalink

     No iso osa persupuupäiden aatteesta on juuri vastustaa kaikkia ”salaliittoteorioita” ja natseja ja ei niillä muuta aatetta juuri olekaan. Paitsi Israel ja vastustajan edessä ryömiminen ja nationalismin vastustaminen,

     Reply
     • 13.6.2020 at 17:03
      Permalink

      Niinpä.
      Salaliittohörhöt, täälläkin ovat ihan tosissaan väittäneet että koronaa ei ole ollenkaan vaan se on keksitty juttu.
      Juu-u.. kiinassa lähti koronan räjähdysmäiseen kasvuun, ja kaduille vyöryi rekkalasteittan sotilaita valvomaan että ihmiset pysyy sisätiloissa.
      Mutta eihän sitä koronaa ollut ollenkaan olemassa salittoteoriitikoiden mielestä, ei.
      Paras väite salaliittohörhöiltä varmaan on se kun väittävät että maapallo on litteä.

      Se on varma että vaikka en persujen kannataja olekkaan seioson 100% heidän takanaan kun helvetin salaliittoteorioilla päänsä täyttäneen ihmisen.

     • 17.6.2020 at 20:01
      Permalink

      Litteä maa onkin eliitin huijaus ja sen kannattajat vain esittävät salaliittohörhöä. Samanlainen valeoppositio kuin persut

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.