Lukijan kynästä: Hesarin black lives matter-artikkelissa äärivasemmisto syyllinen, äärioikeisto syytetyn penkillä

Helsingin sanomat kunnostautui jälleen propagandamediana, kun se julkaisi artikkelin Yhdysvalloissa riehuvista Black lives matter-mellakoista. Artikkelissa tuodaan ohimennen aukottomana totuutena esiin se, että taustalla ovat anarkistit ja vasemmistolaiset, mutta pääosan vie jälleen kerran, vähemmän yllättävästi äärioikeisto.

Artikkelissa mainittiin ”äärioikeisto” muodossa tai toisessa tusinan kertaa kun taas vasemmisto, joka siis on antifa-osastoineen tulkitty selkeästi aktiivisesti osasyylliseksi mellakoihin, sai tyytyä sivurooliin. Mitä tämä kertoo hesarista? No sitä samaa mitä hesarin aiempikin toiminta…

Musta mies kuoli poliisin käsissä pidätystilanteessa… Okei, se on väärin ja kaikkea, koska Floyd ei tiettävästi ollut uhka maatessaan poliisin polven alla, mutta jos nyt puhutaan siitä jenkkilän poliisiväkivallasta, niin valtaosa poliisin luoteihin kuolevista henkilöistä on valkoihoisia ja mustat sekä muut vähemmistöt ovat niissä tilastoissa vähemmistöjä. Itseasiassa niin suuria vähemmistöjä, etteivät ne enää korreloi etnisten vähemmistöjen tekemien rikosten määriin… Tästä voi vetää sen johtopäätöksen, että poliisi kohtelee eri tavalla mustia ja valkoisia, mutta toiseen suuntaan kuin Black lives matter-huligaanit antavat ymmärtää, tai toiseen suuntaan kuin heille uskotellaan.

Joku masinoi, kuka? Äärivasemmisto ja antifa. Joku toteuttaa, kuka? Äärivasemmisto ja antifa astalonaan mustat amerikkalaiset. Joku hyötyy, kuka? No jos kirjoittelu asiasta on hesarin tasolla, niin hyötyjä on tottakai äärivasemmisto jonka osuus valkopestään ja ihmisille jää mieleen ainoastaan joka nurkalla toitotettu ”äärioikeisto” jonka osallisuus mellakoihin on sivustakatsojan ja tulevaisuuden syyllisen rooli.

Nyt suomalainen vasemmisto toivottaa samaiset mellakat tervetulleeksi Suomeen. Siinä sitä on etnistä värinää kun suomalaiset liimanhaistelija-hampputukat ohjailevat viime vuosina maahan saapuneet ”sorretut massat” kivittämään poliiseja, ryöstelemään kauppoja ja polttamaan rakennuksia. Kivoja peli- ja ruoanlaittohetkiä…

On tämä perkele ihme aikaa…

Paavo Pääkkönen

6 thoughts on “Lukijan kynästä: Hesarin black lives matter-artikkelissa äärivasemmisto syyllinen, äärioikeisto syytetyn penkillä

  • 3.6.2020 at 12:26
    Permalink

    Onko kukaan katsonut yhdennäköisyyttä tämän ns. ”poliisitappajan vs Bostonin pommimiehen välillä? Onko kyseessä joko kaksoisveli, kaksoisolento tai sama henkilö. Veikkaan viimeistä eli tekaistu ” tappo”!? Samoin taustalla näkyvä polttoaineen alhainen hinta on sama mikä 3kk sitten vaikka hinnat ovat siellä aivan erilaiset näinä päivinä joka asemalla. Jäljet johtavat demokraattien ja Soroksen sylttytehtaalle, jotta kaupungit Usassa ja myöhemmin muualla maailmassa saadaan samalla verukkeella sekaisin!!

    Reply
  • 3.6.2020 at 15:12
    Permalink

    Ainostaan tänä vuonna Usa:ssa on kuollut lähes 30 poliisia päivettyneiden luoteihin.
    Joten ketkähän niitä syypäitä oikeasti on.
    Tuo kuollut oli erittäin vaarallinen rikollinen, naisten aseellisisa ryöstöjä ja ammattimaista huumeiden katumyyntiä.
    Lisäksi tuo terveys oli paskana, kuolleen perheen palkkaama yksityinen ruumiinavaaja teki poliisista syypään vaikka virallinen ruumistutkija kertoi että kuollut ei menehtynyt hapnpuuteeseen vaan sydähalvaukseen jolla ei ole mitään tekemistä poliisin kiinnioton kanssa.

    Reply
  • 3.6.2020 at 19:00
    Permalink

    En edes viitsi kommentoida tuoretta paskaa, mutta samalla jo puhkisoitettua renkutusta. Ne, jotka vääristelevät absoluuttista totuutta tällä tavallä kuuluvat he itse telkien taa jo yhteiskuntamoraalin kannalta.

    Reply
  • 5.6.2020 at 20:22
    Permalink

    Kuinka kauan vasemmistolaiset ja vasemmistolaiset virkamiehet saavat perseillä Suomessa?

    Reply
  • 6.6.2020 at 23:34
    Permalink

    Banned.Video – USA Sotatilassa – Raju suora lähetys
    Kaupungit tulessa, laajat kauppaketjujen ryöstämisoperaatiot, valtamedia kuorossa väittämässä että rauhallista on, taustalla miljardöörien syyhyävät sormet kaikessa. Kaupunginjohtajat murhaavat vanhuksia liukuhihnalla, tahallaan ja tietoisesti. Kuuntele omalla vastuullasi.

    ”Voin sanoa monenlaista mitä Valkoisen Talon pitäisi tehdä tässä, mutta jos Trump antaa tämän jatkua, jos hänellä ei ole suunnitelmaa, elämme ison vitsin keskellä. Demokraatit haluavat nyt polttaa Valkoisen Talon, onko tämä mitä tahdomme?

    Lähteitä:

    https://banned.video/channel/war-room-with-owen-shroyer

    Vassarit ovat haltioissaan – he käyttävät poikkeustilaa tietoisesti agendojensa pakkosyöttämiseen kansan kohtaloksi:

    https://www.redstate.com/bonchie/2020/03/20/democrats-are-trying-to-shoehorn-climate-change-provisions-into-wuhan-virus-relief-bill

    Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.