Helsingin poliisi: Noin 200 nuoren joukkotappelusta ei kiinniottoja

Helsingin poliisi tiedotti poikkeuksellisesti twitterissä Malmilla alkaneesta ja Pasilassa jatkuneesta 200 nuoren joukkotappelusta.

Tiedottaminen tapahtumista oli varsin niukkaa, mutta sen verran tietoa tihkui, ettei kiinniottoja tarvinnut poliisin mukaan tehdä eikä loukkaantumisia tietävästi ole tapahtunut.

5 thoughts on “Helsingin poliisi: Noin 200 nuoren joukkotappelusta ei kiinniottoja

 • 2.6.2020 at 12:00
  Permalink

  Tämäkin oli aika hauskasti otsikoitu. Valemedian otsikoissa luki ”200 nuoren joukkotappelu” ja sitten kun luki tekstiä niin sielä oli ”yli 100 nuoren”. Virhemarginaali välillä 50-100%. Tälaisella haarukalla valemedia levittelee otsikoita. Mutta onhan se ymmärrettävä kun esim. Iltasanomissa on kokonaan oma ”otsikkotoimitus” jonka tehtävänä ei ole muuta kuin keksiä otsikoita. Ja sitten on kasa kirjoittelijoita jotka tekevät tekstejä kuin Vuonna 1984.

  Reply
 • 2.6.2020 at 12:05
  Permalink

  ei kiinni ottoja, selvähän se kun oli ”kultamunien” picku kultia joukossa, rasismia olisi ollut….ei toi nyt niin vaikeaa ollut lukea rivien välistä. jos olisi ollut pelkkiä pottunokan poikasia, olisi hela jengi viety putkaan….sekä kaijutettu ymäri toreja kuinka #######………

  Reply
 • 2.6.2020 at 20:53
  Permalink

  On aivan sama kummasta ”päästä” Taponen pörisee!!!

  Reply
 • 5.6.2020 at 18:11
  Permalink

  Äbäläwäbälöitä näkyivät olevan ja seassa sekopäitä valkonaamapaskiaisia. Paskasakkia kaikki.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.