Nykysuomen lukijat ”tuomitsivat” hallituksen edelleen surkeiden kastiin

Nykysuomi kysyi viime viikolla ”Minkä arvosanan antaisit Marinin hallituksen kriisijohtamiselle koronakriisin ajalta” ja vaikka tulos oli parempi kuin ajalla ennen koronakriisiä, on hallitus silti lukijoidemme mielestä surkea.

Kyselyssä sai antaa arvion asteikolla 0 (huonoin mahdollinen)-10 (paras mahdollinen) ja keskiarvoksi annetuista vastauksista muodostui 3,41. Kun Nykysuomi kysyi maaliskuussa, ennen koronakriisin täysipainoista lävähtämistä tuulettimeen, lukijoidemme tyytyväisyyttä hallitukseen, oli tulos 2,65 joten kysely parani kokonaisella arvosanalla. Tosin maaliskuun kyselyssä ei ollut mahdollisuutta antaa arvosanaa 0 ja kysymyskin oli hieman eri, joten täysin vertailukelpoisia luvut eivät ole.

Löydät maaliskuun kyselyn tulokset täältä ja viimeisimmän kyselyn täältä.

Aiheeseen liittyvää:

2 thoughts on “Nykysuomen lukijat ”tuomitsivat” hallituksen edelleen surkeiden kastiin

 • 2.6.2020 at 12:28
  Permalink

  Jos Sannakin palkkasi 80 demarikaveriaan tuonne töihin ”avustajaksi” eivätkä ne saa tuon parempia vastauksia sille aikaan, niin mitä ne sielä tekee? Keittää kahvia ja lonnii?

  Reply
 • 19.6.2020 at 10:29
  Permalink

  Sotaveteraanien veri velvoittaa jokaista tunnollista Suomen kansalaista..

  ”Valtioneuvosto julkaisussa ”ehdotus kansallisesti haitallisten vieraslajien hallintasuunnitelmaksi” sanotaan seuraavaa:

  ”Vieraslajit ovat ihmisen avustamana uusille alueille tahattomasti levinneitä tai tarkoituksella tuotuja lajeja. Haitallisten vieraslajien leviämistä ja runsastumista pyritään estämään niiden aiheuttamien haittojen vuoksi. Tehokkainta on, jos lajin saapuminen ja leviäminen uudelle alueelle pystytään kokonaan estämään.

  Mikäli laji on levinnyt laajalle, eikä sen torjuminen tai hävittäminen ole teknisesti mahdollista tai taloudellisesti mielekästä, voidaan tavoitteeksi asettaa kannan rajoittaminen tai lajin leviämisen estäminen uusille alueille haittojen minimoimiseksi.”

  Suomessa on siis meneillään sota, jossa tiettyjä, mielivaltaisesti valittuja kasveja ryhdytään hävittämään ja pahimmillaan kansalainen pakotetaan hävittämään niitä jopa omalta pihaltaan. Tämä sota on aloitettu puhtaasti siksi, että joku jossain on keksinyt, että joku piennarkasvi onkin muka haitallinen.

  Samaan aikaan maahanmuuttoa pyritään lisäämään. Toisin kuin haitattoman kukkasen suhteen, tiedämme tilastollisten faktojen perusteella, että massamaahanmuutto on maallemme tuhon tie ja meillä ei ole varaa rajoittamattomaan maahanmuuttoon.

  Suomen somaleista vain 10 % käy töissä. Toisin sanoen 90% Suomessa olevista somaleista ei käy töissä. Lisäksi tiedämme, että työssäkäyvä maahanmuuttaja tienaa vain 30-40% siitä, mitä samanikäinen suomalainen. Käytännössä se yksi kymmenestä maahanmuuttajasta, joka käy töissä ei tuota juuri verotuloja.

  On täysin kiistatonta, että somalien kaltaisen väestönosan jatkuva lisääntyminen on kestämätöntä Suomen talouden kannalta.

  Tiedämme maahanmuuttajista myös muita asioita. Kaikissa maissa, joihin tiettyjä etnisiä ryhmiä on otettu, he alkavat muodostaa omaan kulttuuriinsa ja kieleensä perustuvia asuinalueita. Näillä alueilla on käytännössä samanlainen yhteiskunta kuin siellä asuvien maahanmuuttajien kotimaassa.

  Jos tällaisten ryhmien kokoa paisutetaan Suomen kaltaisessa maassa riittävästi, tuhoutuu suomalainen kulttuuri ja Suomi sellaisena kuin sen tunnemme. Tilalle tulee afrikkalainen tai lähi-itäläinen kulttuuri, joka ei ole yhteensovitettavissa meidän oman kulttuurimme kanssa.

  Jos annamme yhteiskuntaamme täysin sopeutumattomien ryhmien määrän kasvaa hallitsemattomasti maassamme, tuhoutuu maamme taloudellisesti ja kulttuurisesti.

  Maahanmuuttajien aiheuttamat haitat ovat siis kiistattomat, kun taas tänne pitkälti luontaisesti levinneiden eläinten ja kasvien haitat ovat varsin kyseenalaisia. Tästä huolimatta hallitus tekee kaikkensa, että maahanmuuttajien määrä kasvaisi maassamme mahdollisimman paljon, kun taas kukkien ja eläinten määrää halutaan vähentää.

  Tämä kaikki kertoo kiistatta sen, että maahanmuuttajilla ja haitallisilla vieraslajeilla ei ole mitään tekemistä toistensa kanssa.

  Kolumni: Risto Huovinen”

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.