RKP:n entisestä varapuheenjohtajasta yhdenvertaisuusvaltuutettu

RKP:n entinen varapuheenjohtaja, puolueen kahden kansanedustajan, Eva Biaudetin  ja Jan-Erik Enestamin erityisavustajana toiminut oikeustieteen kandidaatti Kristina Stenman on valittu yhdenvertaisuusvaltuutetuksi viisivuotiskaudelle. Stenman aloittaa virassaan elokuun alussa.

Yhdenvertaisuusvaltuutetun nimittää valtioneuvosto, eli hallitus kätyreineen. Stenman toimii tällä hetkellä Pietarsaaren kaupunginjohtajana. Hänellä on aiempaa kokemusta maahanmuuttojohtajan tehtävästä sisäministeriöstä ja työ- ja elinkeinoministeriöstä sekä useasta tehtävästä Pakolaisneuvonnasta. Stenman on toiminut myös tutkijana.

Yhdenvertaisuusvaltuutetun tehtävänä on valvoa yhdenvertaisuuslain noudattamista, edistää yleisesti yhdenvertaisuuden toteutumista ja ehkäistä syrjintää. Lisäksi valtuutettu toimii kansallisena ihmiskaupparaportoijana. Yhdenvertaisuusvaltuutetulla on toimisto, jossa on valtuutetun tehtäväalaan perehtyneitä esittelijöitä ja muuta henkilöstöä.

Lähde: demokraatti, Oikeusministeriö

2 thoughts on “RKP:n entisestä varapuheenjohtajasta yhdenvertaisuusvaltuutettu

 • 21.5.2020 at 17:15
  Permalink

  ”Ulkonäön” perusteella ”pätevä”, kuten myös ruåtsalainenkin.

  Reply
 • 22.5.2020 at 12:43
  Permalink

  Kulttuurimarxismin vyöryttämiselle tässä maassa olisi ehdottomasti saatava nyt loppu. Se tuhoaa meillä kaikki viralliset instituutiot ja jopa yksityisomisteiset organisaatiot, kun työtekijät alistetaan pakkosuvaitsevaisuuteen. Alla on englanninkielentaitoisille erinomainen kertauskurssi kulttuurimarxismista:
  https://www.bitchute.com/video/JYFpvYHVGotq/

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.