Luona Oy:n Espoon vastaanottokeskuksen karanteeni päättyy – Asukkaiden keskuudessa yhä tartunnan saaneita

Espoon vastaanottokeskuksen karanteeni päättyy tänään. Espoon kaupungin tartuntatautiyksikkö asetti vastaanottokeskuksen karanteeniin koronavirustartuntojen takia 30.4.2020. Keskuksen asukkaiden keskuudessa on yhä tartunnan saaneita, mutta muut saavat liikkua vapaasti. Espoon vastaanottokeskuksen operatiivisesta toiminnasta vastaa Luona Oy.

Koko vastaanottokeskuksen henkilökunta ja yli 300 keskuksessa asuvista turvapaikanhakijoista on tähän mennessä testattu. Tähän mennessä tartuntoja on todettu 128 asiakkaalla.

Tartunnan saaneet asiakkaat ovat maahanmuuttoviraston mukaan edelleen eristyksissä, kunnes heidät on todettu terveiksi. Tartunnasta parantuneet asiakkaat ovat voineet liikkua vapaasti myös keskuksen ulkopuolella karanteenin aikana.

Vastaanottokeskusten asiakkailla on todettu tähän mennessä yhteensä noin 147 koronavirustartuntaa. Heistä noin 105 on jo todettu terveiksi. Suurin osa tartunnoista on Uudellamaalla.

Maahanmuuttoviraston tehtävä on ohjata, suunnitella ja valvoa vastaanottokeskustoimintaa Suomessa. Keskuksia ylläpitävät esimerkiksi yritykset, kunnat ja järjestöt. Maahanmuuttovirasto vastaa kahdesta valtion vastaanottokeskuksesta Oulussa ja Joutsenossa sekä ylläpitää säilöönottoyksiköitä Helsingissä ja Joutsenossa.

Lähde: Migri

6 thoughts on “Luona Oy:n Espoon vastaanottokeskuksen karanteeni päättyy – Asukkaiden keskuudessa yhä tartunnan saaneita

 • 15.5.2020 at 23:30
  Permalink

  Ensitöikseen pitäisi laitta herra Faust, herra Gates ja tuhannet jotka näiden eugenististen satanistien satojen miljardien tienestisuunnitelmia noudattaa vastoin tieteen, lääketieteen, normaalin järjen ja oikeustajun vastaisesti, telkien taaksi.

  Tämä on VERIFIOITU fakta:

  Vilkaiskaa pelkästään Bill Gatesin uusinta patenttia, numero 060606, astunut voimaan nyt maaliskuussa. Se käsittää virtuaalirahan (crypto currency) jota ”louhitaan” mittaamalla ihmiskehon tekemää työtä, oli se sitten fyysistä tai vaikkapa katsoo mainosta tai propagandaa ruudulta. Anturit, jotka voivat olla ihan mitä tahansa patentin mukaan, antavat tiedon onko vaadittu tehtävä suoritettu, ja silloin irtoaa rahaa henkilön käytettäväksi arjen tarpeisiin tai muuhun.

  Kun on kyse Gatesista joka sanoo että ”kaikille rokote tai ei asiaa töihin eikä lääkärin puheille”, perustuu tämä kryptoraha todennäköisesti ihon alaiseen siruun…

  Toiseksi pitäisi lääkäreiden Suomessakin, jotka tietävät tässä vaiheessa että heidät on HUIJATTU palvomaan valheita, rahaa ja kusetusta kansalaisia liukuhihnalla murhaavan globalisti-kabalin toimesta, antaa itsellensä anteeksi, koska todellakaan eivät tienneet paremmin. Nyt kun tietävät, heidän tulee tehdä kuten monet jo tekevät ulkomailla, astua esille ja yhdistää voimansa globalistikabalin massamurhaavaa patentti- ja sairausteollisuusmafiaa vastaan!

  Katsokaa video. Haasteteltuna henkilö joka menetti kaikki ihmisoikeutensa oltuaan ensin muun muassa HIV-viruksen löytäjien joukossa. Hänet lavastettiin roistoksi ja luottamuksellisen tiedon levittäjäksi jotta hänet saatiin hiljennettyä. Faust oli juuri se paskiainen muiden kanssa, joka piti HIV-rokotteen tiedon piilossa yli 7 kuukautta jotta toinen roisto voisi kirjoittaa samat paperit kopiona, ja saada patentit ja mahdolliset miljarditulot itselleen.

  Kaikki tämä johtui siitä että USA:ssa annettiin valtion leivissä oleville tutkijoilla ja vastaaville oikeus meritä patentteja omiin nimiinsä, vaikka niiden kehittäminen rahoitetaan verovaroin.

  Tuolta ajalta, 1980-luvulta lähtien ei ole ollut todellista lääketiedettä USA:ssa.

  Tänään on melkein KAIKKI ei-patentoitava tieto toimivista hoidoista kielletty, bannattu ja piilotettu koska RAHA. Itse WHO on myös hävittänyt sivuiltaan tiedot monista lääkkeistä jotka ennen nimettiin erittäin tarpeelliseksi peruslääkitykseksi tiettyihin vaivoihin jne.

  Reply
  • 16.5.2020 at 15:22
   Permalink

   ”Tuolta ajalta, 1980-luvulta lähtien ei ole ollut todellista lääketiedettä USA:ssa.”

   Todellisen lääketieteen aika loppui jo yli sata vuotta sitten, kun rosvoparoni Rockefellerin toimesta perustettiin patentoitaviin synteettisiin valmisteihin, lähinnä vain sairauksien oireita lievittäviin ”lääkkeisiin” tukeutuva allopatia, joka on edellee valtavirtaa länsimaisessa sairauksien hoidossa (ei PARANTAMISESSA).

   ”Western Medicine is Rockefeller Medicine – All The Way”,
   https://thefreedomarticles.com/western-medicine-rockefeller-medicine/

   Reply
  • 16.5.2020 at 15:27
   Permalink

   Saksalaissyntyisen, Yhdysvaltoihin muuttaneen tutkija-lääkäri Matthias Rath’in mukaan lääketeollisuuden ”lait” ovat:

   ”Lääketeollisuus ei ole terveysteollisuutta, vaan sijoitusbisnestä. Sen ensisijainen keskipiste ei ole lihmisten terveyden lisääminen – vaan omistajiensa osakkeiden arvo.

   Lääketeollisuus ei ole luonnollisesti kasvavaa teollisuutta – vaan keinotekoisesti luotua sijoitusbisnestä (artificially created investment business) , jonka toivat markkinoille yli sata vuotta sitten maailmanlaajuisesti toimivat taloudelliset ryhmät [Rockefeller & Co].

   Lääketeollisuuden määrittelemä markkinointialue on meidän kehomme – mutta vain niin kauan kun se on sairas.

   Sairauksien jatkuminen ja lisääntyminen lääkemarkkina-alueena on lääketeollisuuden sijoittajabisneksen jatkuvan kasvun edellytys (“business with disease.”)

   Tärkeimmät lailliset työkalut ja taloudelliset välikappaleet, joiden varaan tämä monitriljoonainen dollarisijoitus rakentuu, ovat patentit (patents ). Ne mahdollistavat lääkevalmistajille rajattoman mahdollisuuden korjata omia voittomarginaalejaan (“royalties”) uusilla lääkkeillä, jolla sitten ajetaan terveydenhuoltokustannukset räjähdysmäiseen kasvuun.

   Koska patentit myönnetään vain uusina pidetyille, synteettisille molekyyleille, lääketeollisuus keskittää tutkimuksensa synteettisesti valmistettavien, patentoitavissa olevien kemikaalien tutkimukseen – ja markkinoi niitä reseptilääkkeinä.

   Useimmat näistä kemikaaleista ovat ihmiskeholle tuntemattomia ja se pitääkin niitä ´vieraina´aineina ja myrkkyinä ja pyrkii poistamaan ne. Näin patentoimisperiaate on viimekädessä vastuussa vaarallisten haittavaikutusten (side effects ) epidemiasta, jonka aiheuttavat reseptilääkkeet. .

   Jotta monitriljoonaiset sairausmarkkinat eivät vaarantuisi, lääkeyhtiöt kehittävät lähes yksinomaan sellaisia lääkkeitä, jotka ainoastaan lievittävät oireita ( merely ameliorate symptoms) – mutta tuskin koskaan korjaavat sairauksien alkusyitä.

   Perustuen tähän petolliseen strategiaan lääkesijoitusbisbeksen takana olevat sijoituspiirit ovat kyenneet esittäytymään globaaleina ”terveyden hovihankkijoina” – vaikka he tosiasiassa ovat onnistuneet edistämään sairauksien lisääntymistä ja sitä kautta monitriljoonaisia lääkemarkkinoita.”

   http://elamakasissamme.blogspot.fi/2013/04/osakkeenomistajuuden-laajemmat.html :

   ”Enemmän kuin vuosikymmenen ajan on tri. Rath ollut omantunnon äänenä paljastamalla globaalin farmaseuttisen lääkekartellin järjestelmän ja sen häikäilemättömän ”sairausbisneksen”. Eikä ole yllätys, että häntä vastaan on hyökännyt lääkekartellin media kautta maailman.
   Dr. Rath Research Institute Santa Clara´ssa, Kaliforniassa on maailman johtava tieteeseen perustuvien sydän- ja verisuonitautien sekä syövän luontaisten lähestymistapojen tutkimuskeskus.”

   Reply
 • 16.5.2020 at 15:11
  Permalink

  Aniharvoin tulee kenenkään POLIITIKON suusta niin suorasanaista, paljastavaa puhetta parlamentin edessä kuin italialaiselta Sara Cunianilta mm. Bill Gatesista ja tämän rokoteohjelmasta. Ehdottomasti katsomisen arvoinen 7 minuutin video, jossa on englanninkielinen tekstitys:

  Italiensk MP talar klarspråk om Covid-1984, ingen i Riksdagen så klarsynt”,
  http://whitetv.se/en/no-free-medium-in-sweden/2444.html

  Reply
 • 16.5.2020 at 15:11
  Permalink

  EU-diktatuurin pirullinen suunnitelma saada ainakin huomattava osa ihmisistä käytännössä pakkorokotetuiksi, so. mm. mikrosirutettua zombeiksi: passin ja rokotteen oton osoittavan rokotuskortin yhdistäminen.
  Siitä kertoo esim. ruotsinmaalainen vaihtoehtomedia http://blueshift.nu/author/cobalt/ ja kehottaa allekirjoittamaan suunnitelmaa vastustavan vetoomuksen.

  Tarvittaisiin muissakin maissa em. italialaisen Sara Cuaninin kaltaisia suoraselkäisiä totuudenpuhuja-poliitikkoja eduskuntiin/parlamentteihin!

  Reply
  • 24.5.2020 at 23:27
   Permalink

   Ilmeisemmin luulet että joka rokote on keksintö helvetin syövereistä.
   Kiitä että et elänyt polioaikana, voi, voi.. mitenkähän olisit ryöminyt silloin jos et rokotetta olisi ottanut.
   Turhia rokotteita ei pidä ottaa, kuten vaikkapa kausilenssuun sillä sen mukana tulee sikalenssu ltkut.
   Mutta on täysin sairasta ajatella että joka rokote on ollut itse perkeleestä.

   Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.