Poliisi puuttuu nuorten kokoontumiseen Oulussa

Oulussa poliisi on saanut tiedon, että useammalla Jokilaaksojen alueen paikkakunnalla olisi nuorisoa kokoontumassa ajoneuvoilla tulevina viikonloppuina. 

Poliisi valvoo tehostetusti liikennettä ja kokoontumisia ja tulee puuttumaan häiritsevään ja turvallisuutta vaarantavaan toimintaan. Myös kokoontumisrikkomuksesta voidaan tuomita sakkoihin hallituksen kiellettyä yli 10 ihmisen kokoontumisen koronaviruspandemian leviämisen estämiseksi.

Poliisi vetoaa nyt vanhempiin ja nuoriin, että nuoret eivät osallistuisi liikenneturvallisuutta vaarantaviin tai tarpeetonta muuta häiriötä aiheuttaviin tapahtumiin. Kysymys on kaikkien turvallisuudesta.

Yhtälailla poliisi muistutti tiedotteessaan, että yli kymmenen hengen kokoontumisten järjestäminen on edelleen kiellettyä ja tilaisuuden järjestäjää eli koolle kutsujaa voidaan epäillä rikoksesta.

Lähde: Poliisi

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.