”Ulkopaikkakuntalainen 15 vuotias” syyllistyi Hyvinkäällä kolmeen ryöstöön viikonlopun aikana

Hyvinkäällä tapahtui viikonloppuna, 27. – 29.3.2020 välisenä aikana kolme ryöstöä, joissa kaikissa netissä sovitut puhelinkaupat päätyivät saman henkilön toimesta ryöstöihin tai niiden yrityksiin. Ensimmäinen ryöstöistä tapahtui perjantaina 27.3. Hyvinkään Torikadulla, toinen tapaus lauantaina 28.3. Hyvinkään Aittatiellä ja kolmas sunnuntaina 29.3. Hyvinkään Oraskadulla.

Kaikissa tapauksissa puhelintaan myymään tulleet asianomistajat joutuivat kaupanteon yhteydessä ryöstön uhriksi. Kahdessa ensimmäisessä tapauksessa ryöstö jäi yrityksen asteelle, mutta sunnuntaina tapahtuneista epäonnistuneista puhelinkaupoista on kirjattu rikosilmoitus nimikkeellä törkeä ryöstö. Tässä tapauksessa epäilty tekijä oli myös itse joutunut pahoinpitelyn uhriksi.

Poliisin mukaan ryöstöstä ja ryöstön yrityksistä epäilty on kaikissa tapauksissa sama, 15 vuotias ulkopaikkakuntalainen nuorimies. Mies on nyt poliisin hallussa. Tapauksia tutkitaan nyt Itä-Uudenmaan poliisissa kahtena ryöstön yrityksenä ja yhtenä törkeänä ryöstönä.

Poliisi haluaa edelleen muistuttaa, että kaikki netissä sovitut kaupat kannattaa aina sopia julkiselle paikalle ja valoisan aikaan. Kaupanteon yhteydessä kannattaa aina noudattaa erityistä varovaisuutta ja huolellisuutta.

Lähde: Poliisi

Muokattu klo 11:04 – Kieliasua korjattu.

6 thoughts on “”Ulkopaikkakuntalainen 15 vuotias” syyllistyi Hyvinkäällä kolmeen ryöstöön viikonlopun aikana

 • 31.3.2020 at 11:02
  Permalink

  Oliko lenkkitossuina valkoiset Converset vai Adidakset?

  Reply
 • 31.3.2020 at 11:32
  Permalink

  15 v Mies.Onko itse ilmoittanut ikänsä. (Vissiiin karvaiset kädet ja ananas fleda).Ei kyllä suomalainen 15 vuotias ole vielä mies, on nuorukainen.Läpsyttelijöistä ei kyllä tiedä.

  Reply
 • 31.3.2020 at 16:34
  Permalink

  Kiina ja kiinalaiset ovat saaneet kauan harjoittaa julmuuksiaan eläimiä kohtaan. Kiinalaiset syövät melkein mitä tahansa mikä liikkuu. Lepakoita,kissoja,koiria,käärmeitä jne. Aivan helvetin kuvottavaa. Eläimiä nyljetään ja grillataan eli poltetaan elävänä. Lisäksi Kiina kehittelee ja on ottanut käyttöön tuntemattoman määrän bioaseita, juuri esim koronan kaltaisia infektiotauteja. Kiinaa ei juurikaan arvosteltu näistä asioista kylmän sodan aikana, mutta jos hiljaisuus oli silloin vallalla niin nyt vaikeneminen on lähes totaalista. Kiina on päässyt kuin rotta veräjästä. Niin eläinten kuin ihmisten oikeudet on poljettu lokaan. Nyt Kiina käyttää kiimaisesti suurvalta asemaansa häivyttääkseen kaiken arvostelun sitä kohtaan. Ovatko käsineet ja suojamaski jota käytät kun vapiset koronapelosta valmistettu kiinalaisessa hikipajassa. Hellyttävien pandojen taakse kätkeytyy erittäin raaka ja julma valtio joka ei epäröi murhata omia ja toisten kansalaisia massoittain.

  Reply
 • 31.3.2020 at 17:15
  Permalink

  Koronaan tai sen seurannaisvaikutuksiin menehtyneet tilastoidaan väärin?

  Eli kaikki samana päivänä kuolleet tilastoidaan siten kuin se olisi koronan aiheuttama kuolema vaikka joukossa on ihmisiä jotka ovat esim yksinkertaisesti kuolleet vanhuuteen tai johonkin sydänsairauteen jne.

  Näin tilastoja häikäilemättömästi manipuloimalla pidetään yllä pelottavaa koronaterroria.

  Korona tilastoihin on siis leivottu sisään vanhat ihmiset jotka ovat esim saattohoidossa ja sitten kuolleet ja kuolinsyyksi ilmoitetaan korona ympäri Eurooppaa.

  Reply
 • 1.4.2020 at 07:31
  Permalink

  Nuoriso vetää huumeita kaksin käsin ja rahaa huumeisiin tarvitaan kahmalo kaupalla. Silti Suomen poliitikot ja viranomaiset ovat sulkeneet silmänsä valtavalta huumeongelmalta jonka EU, vapaa liikkuvuus, monikulttuurisuus ja homosaatio toivat mukanaan. Politikot ja viranomaiset eivät ole ihmisiä. He ovat turmion kätilöitä ja julmia petoja.

  Reply

VASTAA: Nykysuomi.com käyttää sekä automaattista, että manuaalista moderointia kommenttiosiossa. Jokainen vastaa omista kommenteistaan ja nykysuomi.com pidättää oikeuden moderoida asiatonta keskustelua tarpeelliseksi katsomallaan laajuudella.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.